Når du nu spørger - jeg har endnu ikke modtaget min ordre bestilt 30.maj. Minihakker forsinket. Det ville gøre oplevelsen bedre hvis I i den situation sendte den del af ordren der har været klar til l... Näytä lisää
Den måde du viser hvordan man kan bruge dine varer gør at man får lyst til at prøve.Måske ser ikke helt ud som dit men så prøver jeg bare igen har efterhånden købt en del af dine gode varer og været... Näytä lisää
Servicen ang track og levering kom hurtigt Min pakke kom den lovede dag og den er blevet indviet og døbt elsker den allerede Hun hedder Frk Isblomst og har plads ved siden af Frk Blomst (stor køk... Näytä lisää
Tryghed i at gå i gang med dine opskrifter, fordi der er gjort umage ned til sidste detalje - altid en succes, tak.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Jeg havde en god oplevelse med gode produkter
Har købt mousseformen Dahlia og muffinsforme blomst. Glæder mig til at komme i gang med dem.
Super flot og lækkert design, som har mange funktioner 😊
Fantastisk hjemmeside. Meget overskueligt, og mange gode opskrifter og produkter.
Tilfreds igen. ⭐⭐⭐⭐⭐. Hjælp til spiselige blomster og fine alternativer. Dejligt med lidt hjælp, når man leger Blomsterberg hjemme i køkkenet😅
Gode produkter, god service og lynhurtig levering
- det kan vist ikke gøres bedre :)
Gode produkter og hurtig levering. Har flere tærteforme, sprøjteposer, dejskrabere og sprøjtetyller som jeg har haft glæde af i årevis..
Købte en håndmikser i den tro at det var god kvalitet fra dette brand. Det skulle vise sig at være en gang værre kina bras. Den larmer fuldstændig vanvittigt og piskerisene er tynde og runde, så det tager dobbelt så lang tid at piske fx flødeskum som med min 40 år gamle Krups. Klagede til kundeservice, der blank afviste og "spiste mig af" med en mega lang mail, uden nogen afklaring.

Vastaus yritykseltä Metteblomsterberg
Altid spændende kager og tilbehør.
Super gode opskrifter, der er indtil videre til at gå til.
Kobber pande er dårligt designet.
Umulig at rengøre i bunden fordi i har lavet en hak imellem panden og så den plade i har sat på i bunden.
Så vær klar på at få en pande som altid er beskidt i bunden. Håndtaget er også sat dårligt på. Føles som noget billigt Kina bras

Vastaus yritykseltä Metteblomsterberg
Fik en Blomsterberg gasbrænder i julegave. Skulle bruge den i går. Den tændte, men Flammen var meget svag. Skruede op, og ilden kom ud i en stor flamme i bunden. Det var en kort “glæde”, som havnede i en gryde m vand der stod i vasken, og derefter i affaldscontaineren! Nåede end ikke at karamellisere mine Crème brûlée. Den gasbrænder kan jeg bestemt ikke anbefale!

Vastaus yritykseltä Metteblomsterberg
Super elegante og gennemførte opskrifter.
Finne ting på shoppen
Jeg har købt nogle kage tyller og de er perfekte hurtig modtagelse og go service
Altid 100% rigtige opskrifter, som er afprøvet, så du går aldrig forgæves
Det er en rigtig god hjemmeside jeg kan lide at tjekke ud både ting og opskrifter 👌🏼👌🏼
Det er bare så fint og er glad for at følge dig 🤩
nemt at bestille hurtig levering
Det hele har fungeret så fint. Både hjemmeside og levering👏👏