Den måde du viser hvordan man kan bruge dine varer gør at man får lyst til at prøve.Måske ser ikke helt ud som dit men så prøver jeg bare igen har efterhånden købt en del af dine gode varer og været... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Servicen ang track og levering kom hurtigt Min pakke kom den lovede dag og den er blevet indviet og døbt elsker den allerede Hun hedder Frk Isblomst og har plads ved siden af Frk Blomst (stor køk... Näytä lisää
Den bedste kundeservice. Hurtig levering og lækre produkter. Jeg havde brug for hjælp til en bestilling og Mathilde var helt utrolig sød, tålmodig og hjælpsom. Kæmpe tak !
Købte en håndmikser i den tro at det var god kvalitet fra dette brand. Det skulle vise sig at være en gang værre kina bras. Den larmer fuldstændig vanvittigt og piskerisene er tynde og runde, så det t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Mine vare kom godt og hurtigt frem
Mine vare kom godt og hurtigt frem, og lever op til mine forventninger så mange tak for det♥️
Det var dejligt nemt
Det var dejligt nemt, og forholdsvis hurtigt, jeg modtog pakken i går, så det er ikke en lille uges tid siden. Mange hilsner Lena:):)
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke, da den ene af tingene er en bestillingsvarer.
Den bedste kundeservice.
Den bedste kundeservice.
Hurtig levering og lækre produkter.
Kæmpe tak !
Fint.
Fint.
Har nu afprøvet alle sider på rivejernet.
Nogle sider er bedre til nogle ting end andre, sådan skal det også være.
Håndtaget er godt at holde ved.
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering
Jeg har købt en ismaskine
Jeg har købt en ismaskine. Der var hurtig levering, og den var godt pakket ind.
Har allerede brugt den flere gange - glæder mig til at bruge en masse bær fra haven hen over sommeren
jeg har længe ønsket mig nogle nye…
jeg har længe ønsket mig nogle nye skåle ,og disse opfylder mine varmeste ønsker
med venlig hilsen
Birte Koefoed Tersztyanszky
Dejligt sted at handle.
Dejligt sted at handle.
Mange skønne ting ,når man skal bage.
Så Mette på Facebook, hvor hun viste sine forskellige sager til bagning og fortalte om hvordan man bruger det.
Super godt og altid dejligt at se hvor glad hun er.
Lækre forme
Bestilte kageforme hos Blomsterberg de er meget nemme at arbejde med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❤️
Okay fin levering stod uden for min dør…
Okay fin levering stod uden for min dør hvis jeg ikke var hjemme fik den lev. D.13.5. Men med eftertanke læst om den er motoren ikke stærk nok til mig jeg bager ikke kager. Så jeg returnerer den fin tilbage ikke pakket ud.

Vastaus yritykseltä Metteblomsterberg
Super god live oplevelse og fine varer…
Super god live oplevelse og fine varer der kom hurtigt efter bestilling.
Venlig hilsen Anni Andersen 👌😃☀️
Hurtig levering af fantastisk og…
Hurtig levering af fantastisk og inspirerende varer.
Min bestilling kom hurtigt det var…
Min bestilling kom hurtigt det var nemt og hurtigt
Og jeg blev meget glad for min pakke derfor 5 stjerner
Hurtig og effektiv behandling af mit…
Hurtig og effektiv behandling af mit køb. Det blev pakket og sendt hurtigt og information lønnende om min varer. Varmt anbefaling fra mig til andre
🌸
Lynhurtigt levering af superlækre…
Lynhurtigt levering af superlækre forme. Altid højeste kvalitet.
Jeg er super tilfreds med mine varer…
Jeg er super tilfreds med mine varer brugte min form igår den er virkelig god 🥰 Kan varmt anbefale dine varer til andre.
Super lækre stålskåle
Super lækre stålskåle, som jeg desværre ikke selv skal have, men er en gave til en, der bager rigtig meget.
Lækre og funktionelle produkter
Mette har nogle lækre og funktionelle produkter! Så jeg glædede mig til pakken - den kom aldeles hurtigt - dagen efter bestilling!! Og nu skal jeg så have fundet tid til at lave mousse, is og tærte!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.