Claus Holm Arvostelua 144

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har denne gang købt en lille pande og er ligesom med de andre produkter fuldt ud tilfreds og nyder at bruge dem i den daglige madlavning 😊

Saanut 5/5 tähteä

Har købt HOLMs AirFryer deli-ovn, og kan absolut kun anbefale den. Jeg har lavet bl.a. Kylling på Rotisserie, Ribbensteg, Pølsegryde i kurv, Pommes Frites m.m. og varmer dybfrosne rundstykker hver mo... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jeg har fået HOLMS Airfryer XL i fødselsdagsgave og har stort set ikke brugt min ovn siden jeg fik den. Så nemt og simpelt at bruge ,dog gad jeg godt vide om man kan købe yderlige tilbehør til? Baggr... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Køkkenprodukter skabt til det velsmagende måltid. Claus Holm har personligt udvalgt, testet og godkendt hvert produkt, hver funktion og hver detalje.

Yhteystiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 78 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Æbleskivepande dur ikke til induktion

Æbleskivepande til induktion kan ikke bruges på induktion. Selv efter 10 min på boost er panden knapt nok lun. Konstruktionen med 9 støttepunkter umuliggør ordentlig varmetilførsel, og den kan knapt nok blive varm nok til at smelte smør, som på en alm pande smelter i løbet af få sekunder. Det er mig en gåde hvordan de kan skrive 'til induktion' på produktet, når det tydeligvis ikke er konstrueret til at fungere herpå i praksis. Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner, hvilket ellers ville være en fair bedømmelse af en pande til induktion, som ikke virker til induktion og derfor er 100% ubrugelig.

30. toukokuuta 2026

Hej Brian

Vi beklager, at æbleskivepanden ikke har levet op til dine forventninger, og at du har haft så dårlig en oplevelse med produktet. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi tager din feedback meget alvorligt, og vi vil gerne hjælpe med at finde en løsning på problemet. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundecenter, som står klar til at hjælpe dig videre.

Claus holm

Saanut 1/5 tähteä

slået i stykker coop vil ikke sende en ny uden foto sateme dfffffffffffffrårlig ydelse, køb ikke ved coop

har inted til overs for coop vil ikke sende en ny uden foto dårlig service

21. toukokuuta 2026

Hej Ove

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at denne sag vedrører Coop, og at vi derfor ikke har mulighed for at behandle reklamationer eller træffe beslutninger om erstatning af varer på deres vegne. Vi anbefaler, at du retter din henvendelse direkte til Coop, som kan hjælpe dig videre med sagen.

Vi beklager den frustration, oplevelsen har medført, og håber, at du finder en løsning sammen med den rette forhandler.

Saanut 1/5 tähteä

Købt salt og peber sæt i Brugsen ..

Købt salt og peber sæt i Brugsen ..
Anden gang jeg bruger salt kværnen, kan den ikke mere( ja Alm kværnsalt der er hældt i! )
Sættet ser godt ud, men kæft jeg føler mig snydt… tænker det havde været bedere fra Temu …. Hvis ikke det allerede stammer derfra😔

3. toukokuuta 2026

Hej Thomas

Det er vi meget kede af at høre. Det skal selvfølgelig fungere som forventet, og vi forstår godt din frustration over, at kværnen allerede er gået i stykker efter kort tids brug.

Vi vil anbefale, at du reklamere gennem købsstedet, da de kan hjælpe dig videre med en løsning hurtigst muligt. Vi tager naturligvis din feedback med videre, da vi altid arbejder på at forbedre kvaliteten af vores produkter

Saanut 1/5 tähteä

Vi købte til jul et sæt bestående af 2…

Vi købte til jul et sæt bestående af 2 stegepander, og en sautergryde, stegepanden på 28 cm var skæv, vi fik den byttet hos kop og kande Grenaa, de sagde der var fejl på alle 28 cm produkterne,
Efterfølgende er både sautergryden, og stegepanden på 28 cm igen skæve, da vi første gang fik byttet stegepanden beholdte de bonen, og den "nye" er på bonen nu blevet til en wok, nu vil kop og kande i Gernaa så ikke bytte dem da i ikke har original kvitteringer og fordi stegepanden, er blevet til en wok, og de siger så samtid
igt, at vi har brugt dem forkert, det er noget overraskende at vores gamle scanpan stegepander stadig holder efter 10 år, og at holm stegepanderne er gået til efter kun er brugt mindre end 10 gange og stegepanden på 24 cm ikke fejler noget, for os er det en dårlig oplevelse af produktet, og af butikken

10. huhtikuuta 2026

Hej Tage

Vi er kede af at læse om jeres oplevelse – både med produkterne og forløbet i butikken. Det er naturligvis ikke den kvalitet eller holdbarhed, vi ønsker, at vores produkter skal leve op til, og vi forstår jeres frustration over, at flere dele i sættet er blevet skæve efter begrænset brug.

Vi kan desværre ikke svare på vegne af Kop & Kande Grenaa eller deres håndtering af sagen, men vi tager jeres feedback om produktkvaliteten meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til forventningerne, og vi beklager, at dette ikke har været tilfældet i jeres situation.

Saanut 1/5 tähteä

Stegepanden er desværre elendig.

Jeg købte for ganske nyligt en stegepande med hybrid-non-stick belægning.
Jeg kan uden at lyve sige, at det er den dårligste stegepande jeg nogensinde har haft.
Den første stegning var dårlig, men jeg tænkte, at det nok var ligesom når man steger den første pandekage - panden skulle nok lige i gang!
Men nej! Jeg har efterfølgende stegt noget på panden 3 gange, hver gang er det brændt fast selvom der ikke har manglet fedtstof.
Varmefordelingen er elendig.
Kan se på anmeldelserne herinde, at jeg langt fra er den eneste der oplever stegeproblemer.

Mit liv er desværre for kort til dårlige stegepander.
Så i går røg den på de evige jern/metal-marker.

25. maaliskuuta 2026

Hej Helle

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse med stegepanden, og vi beklager de gener, det har medført. Det er bestemt ikke den kvalitet eller funktion, vi ønsker, at vores produkter skal levere.

Det du beskriver med fastbrænding og ujævn varmefordeling kan skyldes flere faktorer, herunder en mulig fabrikationsfejl, og det er naturligvis noget, vi tager meget alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter og kvalitet baseret på feedback som din.

Vores kundecenter står altid klar til at hjælpe og finde løsninger.

Kitchen Living Dining

Saanut 1/5 tähteä

Paletkniv holdt kun i en måned

Paletkniv holdt kun i en måned, før den begyndte at smuldre ude i enden, den er endda blevet behandlet.

1. helmikuuta 2026

Hej Simon

Vi er kede af at høre, at din paletkniv kun har holdt i så kort tid. Det er naturligvis ikke den oplevelse eller kvalitet, vi ønsker, at vores produkter skal give, og vi beklager den ulejlighed, det har medført.

Vi vil meget gerne hjælpe med at få sagen undersøgt nærmere. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundecenter og sende nogle billeder af paletkniven, så vi kan se nærmere på, hvad der kan være sket, og finde en løsning. Vi arbejder løbende på at forbedre både produkter og kundeoplevelser, og din feedback er derfor meget værdifuld for os.

Saanut 1/5 tähteä

Har købt en airfryer hos Holm

Har købt en airfryer hos Holm, med vindue i.
Skulle lave flæskesteg i den.
Fedt og vand væltede ud ved vinduet og ned af mine køkken skuffer.
Kan på ingen måde anbefale dette produkt, det fremgår på ingen måde TYDELIGT at dette kan ske !
Mvh. Michael.

1. helmikuuta 2026

Hej Michael

Vi beklager meget din oplevelse med airfryeren og de gener, det har medført i dit køkken. Det er naturligvis frustrerende, når et produkt ikke lever op til forventningerne.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at der i brugermanualen på side 4 står anført: “Kom IKKE olie, fritureolie eller andre væsker i skuffen.” Dette er angivet, da skuffen ikke er væsketæt, og der derfor kan ske udslip af fedt og væske ved tilberedning af meget fedtholdige emner.

Vi tager din feedback seriøst og beklager, hvis denne information ikke har fremstået tydelig nok. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for os og indgår i vores løbende arbejde med at forbedre både produkter og vejledninger.

Saanut 1/5 tähteä

Blot til info! - kundeservice igen igen

Blot til info!
Det kan godt være Lonni skriver pænt på dårlige anmeldelser (at de selvfølgelig ønsker at hjælpe) - fakta er blot, at når man skriver til dem igen, får man samme smøre og ingen hjælp.
Velbekomme Pia i kundeservice, her fik du en stjerne til!

Hold jer LANGT VÆK fra dette produkt.

15. tammikuuta 2026

Claus holm hybrid pande 28 cm

Jeg fik en Claus holm pande 28 cm i julegave. Efter 1. Gang brug havde panden slået sig .

24. joulukuuta 2025

Hej Lone

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre om din oplevelse med Claus Holm panden. Det er selvfølgelig ikke den kvalitet, du skal forvente, og vi beklager meget, at panden har slået sig allerede efter første brug.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre med en reklamation og sikre, at du får en løsning. Kontakt venligst vores kundecenter, så vi kan assistere dig hurtigst muligt.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin