Lämnade min bil för en reparation då de skulle laga plåten, bilen hade fått vatten in och det skulle torkas. Mechanum-verkstaden i Tagene skulle göra det, när jag fick bilen tittar jag om det blivit t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag lämnade in min bil för bromsservice och byte av vindrutan på Mechanum Mölndal. Detta jobb löstes bra. Dock lyckades verkstaden slarva bort nyckelhylsan till de låsbara hjulbultarna. Ett problem s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tror aldrig jag har lämnat en review tidigare men servicen var så träffsäker och smidig att jag är tvungen att rekommendera Mechanum med Jussi Broholm i spetsen. Tydligt, proffsigt & pedagogisk geno... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Katastrof redan från början där dom fick ett enkelt jobb (klotter sanering) på två av mina bilar, 2 veckor tog den ena bilen och den andra tog en månad båda bilarna fick lämnas in igen pga. Att färgen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi startade vår verksamhet år 2008 och finns i dag som service- och skadeverkstad i både Göteborg och Malmö. Som auktoriserade är vi specialutbildade av våra bilmärken och är även elbilsexperter, redo att ta hand om din elbil. Hos oss har kunden alltid fri lånebil samt auktoriserad hjälp med bilglas, däck och tvätt. Dessutom erbjuder vi grossistförsäljning av reservdelar till andra verkstäder. Vårt motto är ”Vi älskar service”, och som ISO-certifierade arbetar vi aktivt för att förändra bilägares syn på verkstadsbranschen.
Argongatan 32, 43153, Mölndal, Ruotsi
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Fel diagnos och ockerpriser i Mechanum Mölndal ruinerar, Undvik!!
Pgav motorlampan lös så gjorde vi felsökning på mekonomen de sa att de inte kunde hitta exakta felet och hänvisade till fords autoriserade verkstad mechanum. Felsökningen kostade över 2000 kr men inga problem ,de bara hittar felet.Mekanikern sa att det är läckage i turbon och den måste bytas ,priset på nya turbon enligt offerten 53000 kr + arbetskostnaden, jag avböjde offerten självklart och anade att det var lurenderi. Jag kunde själv byta turbon om jag hade lyft och tid, ingenting främmande eller komplicerad för mig men att en turbo skulle kosta 53000 är rån. Hittade en med 3 årsgaranti 5500 original på nätet och betalade 4800 till verkstaden , byte samtidigt partikelfiltern oljan men fortfarande samma problem och felkoder.. Hur en aukt.verkstads diagnos stämmer inte?Självklart anmälde jag det till ARN.Mechanum vägrar ersätta mig men är övertyggad att ARN ska ge rätt till mig. Så var försiktigt med meckanum...Skippa Mechanum(speciellt i mechanum Mölndal) ta en annan verkstad!.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Hjulskifte och däckförvaring. Bra bemötande och utfört utan några problem.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Fick besked att den infällbara dragkroken skulle bytas.
Min man och vår granne ledade upp dragkroken på 15 min.
Sparade drygt 12000kr.
Vänligt bemötande av personal(kundmottagare) och telefonkontakt .

Vastaus yritykseltä Mechanum
Fantastiskt bemötande och bra service.
Kan starkt rekommendera dem!
Vill även ge en extra stjärna till Thomas för hans service och hjälp!

Vastaus yritykseltä Mechanum
Smidig kundmottagning och administration. Bra teknisk kompetens.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Allt OK. Bra med närhet till besiktning så att man inte behöver åka två gånger.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Jag har haft min VW länge inne på mechanum Malmö pga olika fel reperationer samt skador som råkat hända när kunder inte är försiktiga på deras parkering dessvärre och lite annat.
Efter många återbesök samt besvikelse på lösningarna och klydd fick jag träffa skadeteknikerna Jashar & Lavdim de tog sig verkligen an min situation och kontaktade försäkringsbolag samt pratade med verkstaden för att lösa situationen, då kom Dennis in i bilden.
Jag önskar att alla får träffa en Dennis när man sitter uppgiven i liknande situation. Han tog på sig ärendet ist för att låta mig trilla mellan stolarna återigen, han löste problemet som tagit över 1 månad på några dagar. Jag har fått allt fixat och kan återigen njuta av min bil! Tack till skadeverkstaden som är kompetenta, trevliga och under bra ledning! Även stort tack till Nils som kundmottagare som hållt mitt humör uppe varje gång jag kommit in och bjudit på kaffe samt hjälpt mig med kommunikationen mellan alla avdelningar. Nästa gång vi syns hoppas jag de blir pga en service inte skada!

Vastaus yritykseltä Mechanum
Fick ingen feedback när bilen kunde hämtas saknades reservdelar, utan att jag fick kännedom om detta

Vastaus yritykseltä Mechanum
Mycket bra mottagande och genomförande. Inte så bra hemsida för bokning och det skulle vara lättare att få prata med en kundmottagare på aktuell verkstad.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Det fungerar bra och har inget att klaga på, sista stjärnan är för lånebilen

Vastaus yritykseltä Mechanum
Bra pris på begärt arbete och bra bemötande från kundservice men mycket dålig internkommunikation när reservdelar skulle beställas och när de skulle komma vilket orsakade att jag var tvungen att åka dit 3 gånger för att få arbetet utfört , men jag vill ge en ros till mekanikerna som var mycket hjälpsamma .

Vastaus yritykseltä Mechanum
Alltid ett vänligt och omtänksamt mottagande. Inget är omöjligt, stort som litet.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Mycket nöjd med årlig service på 14 år gammal bil.

Kylvätska hade försvunnit.
Verkstaden kunde inte hitta något fel eller läckage.
Efter detta har bilen inte visat någon varning.
Verkstadens personal gjorde vad de kunde och vad man kan förvänta sig.
Trevlig personal och bra service.