Sämsta företaget någonsin!!! Lämna aldrig in er bil på denna verkstad om ni inte vill vänta tre månader på eran bil. Jag har aldrig varit med om ett så oseriöst företag. Jag har väntat 1 månad, det sk... Näytä lisää
Jag lämnade in min bil för bromsservice och byte av vindrutan på Mechanum Mölndal. Detta jobb löstes bra. Dock lyckades verkstaden slarva bort nyckelhylsan till de låsbara hjulbultarna. Ett problem s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Lämnade min bil för en reparation då de skulle laga plåten, bilen hade fått vatten in och det skulle torkas. Mechanum-verkstaden i Tagene skulle göra det, när jag fick bilen tittar jag om det blivit t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tror aldrig jag har lämnat en review tidigare men servicen var så träffsäker och smidig att jag är tvungen att rekommendera Mechanum med Jussi Broholm i spetsen. Tydligt, proffsigt & pedagogisk geno... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi startade vår verksamhet år 2008 och finns i dag som service- och skadeverkstad i både Göteborg och Malmö. Som auktoriserade är vi specialutbildade av våra bilmärken och är även elbilsexperter, redo att ta hand om din elbil. Hos oss har kunden alltid fri lånebil samt auktoriserad hjälp med bilglas, däck och tvätt. Dessutom erbjuder vi grossistförsäljning av reservdelar till andra verkstäder. Vårt motto är ”Vi älskar service”, och som ISO-certifierade arbetar vi aktivt för att förändra bilägares syn på verkstadsbranschen.
Argongatan 32, 43153, Mölndal, Ruotsi
- 010-516 80 00
- info@mechanum.com
- mechanum.com
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Fann inget fel.
Kylvätska hade försvunnit.
Verkstaden kunde inte hitta något fel eller läckage.
Efter detta har bilen inte visat någon varning.
Verkstadens personal gjorde vad de kunde och vad man kan förvänta sig.
Trevlig personal och bra service.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Hej Känner mig nöjd och har inget…
Hej Känner mig nöjd och har inget negativt att säga, då jag fått bra personligt bemötande och service Mvh Rolf Henriksen

Vastaus yritykseltä Mechanum
Även om det gått lång tid sedan besöket…
Även om det gått lång tid sedan besöket har jag kvar intrycket av ett mycket gott, lyhört och professionellt bemötande. Det kopplar förstås naturligt främst till den servicetekniker jag fick. Jag är mycket nöjd.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Hittade en tid något fortare än Audi
Hittade en tid något fortare än Audi. Fortfarande väldigt dyrt. Bytte några p-sensorer på bilen denna gången.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Trevlig och tillmötesgående personal…
Trevlig och tillmötesgående personal som utför ett utmärkt jobb.

Vastaus yritykseltä Mechanum
hade en god dialog fån början med…
hade en god dialog fån början med verkstaden i Partille.
Jag skulle faktureras efter godkänt arbete.
Men när jag skall hämta ut bilen så blir jag nekad till faktura.
Jag ifrågasätter självklart, men får bara ett rakt nej att detta går inte.
Allmänt tråkigt mottagande och ingen lösningsbenägenhet alls.
Så efter detta så kommer jag ej tillbaka till denna verkstad.
Tack.

Vastaus yritykseltä Mechanum
Det går snabbt vid kunddisken.
Det går snabbt vid kunddisken.
Bra kunddel att sitta i, kaffe och tidningar.
Bra dialog när servicen är gjord.
Lätt att komma till och från er station.

Vastaus yritykseltä Mechanum
felet verkar inte vara åtgärdat fullt…
felet verkar inte vara åtgärdat fullt ut, har fortfarande lampa som lyser att bagageluckan är öppen! kontakta mig gärna, så att jag vet när jag kan komma förbi och ni åtgärdar det , tack på förhand!

Trevligt bemötande på kundservice
Trevligt bemötande på kundservice! Trevlig tekniker som ringde när bilen var klar! Det gick snabbt och jag fick information om vad som gjorts med bilen! Helnöjd!👍🏻

Vastaus yritykseltä Mechanum
Tog rent på tok för lång tid att få…
Tog rent på tok för lång tid att få klart besked om vad det var på för fel på min bil. Tror det tog 5 till 6 veckor.

Snabb och bra service
Snabb och bra service. Bra kontakt med tekniker. Positivt med lånebil.

bra bemötande
bra bemötande, god punktlighet och kommunikation. Utgår ifrån att tenikern har gjort ett bra jobb men hade glömt fylla i spolarvätska!