Saanut 1/5 tähteä

Sämsta företaget någonsin!!! Lämna aldrig in er bil på denna verkstad om ni inte vill vänta tre månader på eran bil. Jag har aldrig varit med om ett så oseriöst företag. Jag har väntat 1 månad, det sk... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag lämnade in min bil för bromsservice och byte av vindrutan på Mechanum Mölndal. Detta jobb löstes bra. Dock lyckades verkstaden slarva bort nyckelhylsan till de låsbara hjulbultarna. Ett problem s... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Lämnade min bil för en reparation då de skulle laga plåten, bilen hade fått vatten in och det skulle torkas. Mechanum-verkstaden i Tagene skulle göra det, när jag fick bilen tittar jag om det blivit t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tror aldrig jag har lämnat en review tidigare men servicen var så träffsäker och smidig att jag är tvungen att rekommendera Mechanum med Jussi Broholm i spetsen. Tydligt, proffsigt & pedagogisk geno... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Auton korjaus ja huolto
  2. Auton varaosatoimittaja
  3. Autohuolto

Yrityksen kirjoittama

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Ford, BMW, MINI och Mercedes-Benz. Vi startade vår verksamhet år 2008 och finns i dag som service- och skadeverkstad i både Göteborg och Malmö. Som auktoriserade är vi specialutbildade av våra bilmärken och är även elbilsexperter, redo att ta hand om din elbil. Hos oss har kunden alltid fri lånebil samt auktoriserad hjälp med bilglas, däck och tvätt. Dessutom erbjuder vi grossistförsäljning av reservdelar till andra verkstäder. Vårt motto är ”Vi älskar service”, och som ISO-certifierade arbetar vi aktivt för att förändra bilägares syn på verkstadsbranschen.

1,7

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Fann inget fel.

Kylvätska hade försvunnit.
Verkstaden kunde inte hitta något fel eller läckage.
Efter detta har bilen inte visat någon varning.
Verkstadens personal gjorde vad de kunde och vad man kan förvänta sig.
Trevlig personal och bra service.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme!
Önskar dig en trevlig tisdag och varmt välkommen åter!

Tja jag bytte däck

Tja jag bytte däck. Dom var trevliga.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Vi blir väldigt glada av att läsa att du är nöjd med ditt besök hos oss!

Saanut 4/5 tähteä

Hej Känner mig nöjd och har inget…

Hej Känner mig nöjd och har inget negativt att säga, då jag fått bra personligt bemötande och service Mvh Rolf Henriksen

Hej Rolf!

Vi tackar så hemskt mycket för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Väldigt roligt för oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Saanut 5/5 tähteä

Även om det gått lång tid sedan besöket…

Även om det gått lång tid sedan besöket har jag kvar intrycket av ett mycket gott, lyhört och professionellt bemötande. Det kopplar förstås naturligt främst till den servicetekniker jag fick. Jag är mycket nöjd.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Stort tack för dina vänliga ord!
Vi önskar dig varmt välkommen åter nästa gång bilen behöver ses över!

Saanut 4/5 tähteä

Hittade en tid något fortare än Audi

Hittade en tid något fortare än Audi. Fortfarande väldigt dyrt. Bytte några p-sensorer på bilen denna gången.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Stort tack för ditt omdöme!
Välkommen åter!

Saanut 5/5 tähteä

Trevlig och tillmötesgående personal…

Trevlig och tillmötesgående personal som utför ett utmärkt jobb.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Kul att höra att du är nöjd med det arbete vi utfört!
Önskar dig en trevlig tisdag och varmt välkommen åter!

Saanut 1/5 tähteä

hade en god dialog fån början med…

hade en god dialog fån början med verkstaden i Partille.
Jag skulle faktureras efter godkänt arbete.

Men när jag skall hämta ut bilen så blir jag nekad till faktura.
Jag ifrågasätter självklart, men får bara ett rakt nej att detta går inte.

Allmänt tråkigt mottagande och ingen lösningsbenägenhet alls.

Så efter detta så kommer jag ej tillbaka till denna verkstad.

Tack.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Vi beklagar att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Vi tar till oss din feedback, då vi hela tiden strävar efter att bli bättre.
Önskar dig varmt välkommen åter, och hoppas du vill ge oss en andra chans!

Saanut 5/5 tähteä

Det går snabbt vid kunddisken.

Det går snabbt vid kunddisken.
Bra kunddel att sitta i, kaffe och tidningar.
Bra dialog när servicen är gjord.
Lätt att komma till och från er station.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Tack för ditt fina omdöme, det gör oss väldigt glada att läsa!
Önskar dig och din bil varmt välkomna åter!

Saanut 1/5 tähteä

felet verkar inte vara åtgärdat fullt…

felet verkar inte vara åtgärdat fullt ut, har fortfarande lampa som lyser att bagageluckan är öppen! kontakta mig gärna, så att jag vet när jag kan komma förbi och ni åtgärdar det , tack på förhand!

Vastaus yritykseltä Mechanum

Tack för att du tar kontakt med oss!
Väldigt tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt besök hos oss! Jag har bett en kollega ta kontakt med dig.
Hoppas allting löser sig för dig.

Trevligt bemötande på kundservice

Trevligt bemötande på kundservice! Trevlig tekniker som ringde när bilen var klar! Det gick snabbt och jag fick information om vad som gjorts med bilen! Helnöjd!👍🏻

Vastaus yritykseltä Mechanum

Tack för ditt omdöme! Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med ditt besök!

Hej 👍!

Hej 👍!
Bra service alla tänkbara sätt. Toppen 🤗.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Tusen tack för dina fina ord!
Önskar dig en fortsatt trevlig dag och varmt välkommen åter!

Saanut 2/5 tähteä

Tog rent på tok för lång tid att få…

Tog rent på tok för lång tid att få klart besked om vad det var på för fel på min bil. Tror det tog 5 till 6 veckor.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. För att kunna titta närmare på ditt ärende får du gärna maila till kontakt@mechanum.com. Glöm inte att inkludera ditt registreringsnummer.
Önskar dig varmt välkommen åter!

Snabb och bra service

Snabb och bra service. Bra kontakt med tekniker. Positivt med lånebil.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Roligt att höra att du uppskattar våra lånebilar!
Stort tack för ditt omdöme, vi på Mechanum önskar dig varmt välkommen åter!

Snabba

Snabba, kommunikativa och bra bemötande och servis.

Vastaus yritykseltä Mechanum

Kul att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss!
Du och din bil är varmt välkomna åter!

bra bemötande

bra bemötande, god punktlighet och kommunikation. Utgår ifrån att tenikern har gjort ett bra jobb men hade glömt fylla i spolarvätska!

Vastaus yritykseltä Mechanum

Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett så positivt omdöme!
Önskar dig varmt välkommen åter!

Mvh Kundtjänst Mechanum

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin