Materialepladsen A/S Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Det var en der var foran mig som fik mig til at trække på smilebåndet. Jeg tænkte efterfølgende at det kunne være praktisk med en manual for kvinder og en for mænd. For mænd : Kør frem til stander... Näytä lisää

Jeg har læssekortet, men har ingen særlig erfaring med læsning af grus ud over hvad jeg har fået på Materialepladsen. En af jeres folk indså dette og kom ud og hjalp til. Superfin oplevelse.

Bare nemt og bekvemt. Skulle bruge lidt stabil grus og afretter grus og så gik turen til Ringsted hvor der er maskine man kan låne til læsning af materialer. Aner ikke om prisen på materialer er dy... Näytä lisää

Det hele fungerer bare godt. Dejligt med mini læseren så man ikke skal slide. Koste og skovle synligt overalt så man hurtigt kan rydde op efter sig hvis man har drysset udenfor båsene. Det er sgu' et... Näytä lisää

1. Rakennustarvikkeet
  2. ja myös
  3. Graniittitoimittaja
  4. Hakkeen toimittaja
  5. Hiekka- ja soratoimittaja
  6. Kivitoimittaja
  7. Mullan toimittaja

Tietoja yrityksestä Materialepladsen A/S

Velkommen til en verden af granit, grus, sten, flis og jord

Materialepladsen A/S har siden 2014 solgt læssevis af sten, grus, granit, muld, flis og meget mere til både private og virksomheder fra vores fysiske materialepladser og i vores webshop.⠀

- Webshop med e-mærkning⠀
    - Døgnåbne og selvbetjente materialepladser⠀
    - Gratis adgang til trailer og læssemaskine⠀
    - Dag-til-dag leveringsgaranti på hverdage⠀
    - Stort udvalg
    - Billige priser

Alle vores fysiske materialepladser har døgnåbent og er baseret på selvbetjening. Du vælger selv materiale, mængde og tidspunkt – og du betaler kun for det, du læsser. Der er ingen minimumskøb, så du kan købe fra 5 kg til masser af tons.⠀

Hent-selv på døgnåbne materialepladser eller bestil online
Vi synes, det skal være nemt at få de materialer, man har brug for – uanset hvornår man skal bruge dem. Derfor har vi lavet vores materialepladser selvbetjente og døgnåbne. Og hvis man hellere vil have materialerne leveret lige til døren, har vi leveringsgaranti på dag-til-dag levering på alle hverdage.⠀ ⠀

Materialekategorier:⠀
    - Granitskærver⠀
    - Grus og sand⠀
    - Sten⠀
    - Jord og muld⠀
    - Træflis og bark⠀

Bestil eller læs mere på www.materialepladsen.dk

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

204 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Genialt med en døgnåben plads hvor man…

Genialt med en døgnåben plads hvor man kan hente lige hvad man mangler når konen finder på et nyt projekt i haven.
Ekstra genialt med gratis læssemaskine så man spare ryggen når traileren skal fyldes.
Min varmeste anbefaling herfra.

12. heinäkuuta 2026

Mange tak for din flotte anmeldelse, Lau - det er vi rigtig glade for 🙌

God oplevelse.

Jeg synes, at det altid er en rigtig god oplevelse, at komme på Materialepladsen i Næstved.
Der er pænt og rydeligt, og det at man kan få lov at låne en minilæsser kvit og frit er fantastisk.
Jeg kunne ikke drømme om at købe mine materialer andre steder.
Torben.

13. heinäkuuta 2026

Hvor er det bare super, Torben - mange tak 😀

Priserne er rimelige

Pladsen er overskuelig, ren og brugervenlig. Priserne er rimelige.
At der så også er en minilæsser gratis til rådighed gør kun oplevelsen bedre.
Jeg kommer gerne igen og henter materialer.

11. heinäkuuta 2026

Takker, Jan - Dejligt at du synes om konceptet 👍

Enestående koncept!

Enestående koncept. Døgnåbent, pænt rytteligt, overskueligt.
Nemt at benytte, vej før og efter.
Kan sågar låne frontlæsser, så man slipper for skovleri.
Og Gode priser.
Kan klart anbefales.

10. heinäkuuta 2026

Tusinde tak, Allan. Vi værdsætter meget din anmeldelse 🙌

Super dejligt,at der altid er åben

Super dejligt,at der altid er åben, og det er fantastisk at kunne låne en læssemaskine u b
En plads jeg kommer til at bruge meget fremover

10. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Det lyder skønt, mange tak for din anmeldelse, Jan👍

Det er en fantastisk mulighed med 24…

Det er en fantastisk mulighed med 24 timers selvservice.
Det eneste negative der er at sige er prisen, den er for høj desværre, med er meget glad for stedet

9. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Hej Stig, mange tak for din anerkendelse af vores koncept 👍

Det er nemt og med kortet til pladsen…

Det er nemt og med kortet til pladsen kan man låne læssemaskine gratis som igen gør det nemmere og hurtigere 12 min. Fra indvejning til udvejning, masser af materialer nemt at gå til.
Kan varmt anbefales

9. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Tusinde for den skønne anbefaling 🙌

Jeg kunde selv læsse mit Muldjord

Jeg kunde selv læsse mit Muldjord, som kostede kun 0,55 kr pr kg købte 890kg som blev 486 kr
Brugte læsse maskinen det gik fint.

Kan anbefale andre at handle her på alle tider af døgnet

7. heinäkuuta 2026

Takker for den fine anmeldelse, Johannes 👍

Det nemt at bruge minilæsseren

Det nemt at bruge minilæsseren, og det er godt for ryggen.

4. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Nemlig, Henning - samtidig har man godt styr på mængde, fordi skovlen er på 200 liter svarende til ca. 300 kg for de fleste produkter 👍

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt

Nem betaling, betjening af minilæsser og ind/udvejning.

Lidt for dyrt😉

4. heinäkuuta 2026

Taf for din anmeldelse, Chris. Vi har i øvrigt ikke reguleret priser i år 😀

Perfekt service

Jeg skulle bare have kontrolvejet min campingvogn hvilket jeg aldrig har prøvet før men jeg blev vejledt i campingvogn vejning så nu er jeg 100 metermester i den disciplin.
Jeg blev mødt af nok verdens flinkeste mand som hjalp mig igennem hele processen.
Jeg ved hvor jeg køber Sten og grus fremadrettet. Helt klar hos Materialepladsen i Greve.
Tak for hjælp og vejledning 🙏👍👍

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Tusinde tak, Dan - for din fantastiske anmeldelse og de meget flotte ord. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du følte dig godt vejledt hele vejen igennem 🙌

Det er bare super nemt at bruge…

Det er bare super nemt at bruge Materialepladsen.... gratis at låne læsser, som er ret nem at køre med og i løbet af 15 minutter er min trailer fyldt, der er betalt og jeg er på vej hjem......

3. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse - og mange tak for anmeldelsen 👍

Lækker med en lille maskine til det grove arbejde

Fantastisk at man nu slipper for at håndskovle når man skal hente meget grus/sten eller andet tungt på Materialepladsen. Man skal naturligvis også lige vende sig til maskinen, men som alt andet, øvelse gør mester.

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Takker for din anmeldelse, Lars - skønt. Grabben indeholder 200 liter, som svarer til ca. 300 kg for de fleste produkter, så læssemaskinen kan ligeledes hjælpe med til at holde styr på mængden, Rigtig god fornøjelse 👍

Altid nemt at finde materialet og læsse…

Altid nemt at finde materialet og læsse med den lille maskine.
Eneste minus på pladsen er at betalingsskærmens felter ikke virker i regnvejr.. dog løses det relativt nemt ved at sende en mail til firmaet med hvad der er hentet og hvor mange kilo ind og udvejning står på og så betale på mobilpay senere.

30. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Takker, Charlotte. ja, terminalen kan lejlighedsvis drille lidt, men så er det jo skønt med løsningsorienteret kunder som dig 👌👏