Materialepladsen A/S Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Det var en der var foran mig som fik mig til at trække på smilebåndet. Jeg tænkte efterfølgende at det kunne være praktisk med en manual for kvinder og en for mænd. For mænd : Kør frem til stander... Näytä lisää

Jeg har læssekortet, men har ingen særlig erfaring med læsning af grus ud over hvad jeg har fået på Materialepladsen. En af jeres folk indså dette og kom ud og hjalp til. Superfin oplevelse.

Bare nemt og bekvemt. Skulle bruge lidt stabil grus og afretter grus og så gik turen til Ringsted hvor der er maskine man kan låne til læsning af materialer. Aner ikke om prisen på materialer er dy... Näytä lisää

Det hele fungerer bare godt. Dejligt med mini læseren så man ikke skal slide. Koste og skovle synligt overalt så man hurtigt kan rydde op efter sig hvis man har drysset udenfor båsene. Det er sgu' et... Näytä lisää

1. Rakennustarvikkeet
  2. ja myös
  3. Graniittitoimittaja
  4. Hakkeen toimittaja
  5. Hiekka- ja soratoimittaja
  6. Kivitoimittaja
  7. Mullan toimittaja

Tietoja yrityksestä Materialepladsen A/S

Velkommen til en verden af granit, grus, sten, flis og jord

Materialepladsen A/S har siden 2014 solgt læssevis af sten, grus, granit, muld, flis og meget mere til både private og virksomheder fra vores fysiske materialepladser og i vores webshop.⠀

- Webshop med e-mærkning⠀
    - Døgnåbne og selvbetjente materialepladser⠀
    - Gratis adgang til trailer og læssemaskine⠀
    - Dag-til-dag leveringsgaranti på hverdage⠀
    - Stort udvalg
    - Billige priser

Alle vores fysiske materialepladser har døgnåbent og er baseret på selvbetjening. Du vælger selv materiale, mængde og tidspunkt – og du betaler kun for det, du læsser. Der er ingen minimumskøb, så du kan købe fra 5 kg til masser af tons.⠀

Hent-selv på døgnåbne materialepladser eller bestil online
Vi synes, det skal være nemt at få de materialer, man har brug for – uanset hvornår man skal bruge dem. Derfor har vi lavet vores materialepladser selvbetjente og døgnåbne. Og hvis man hellere vil have materialerne leveret lige til døren, har vi leveringsgaranti på dag-til-dag levering på alle hverdage.⠀ ⠀

Materialekategorier:⠀
    - Granitskærver⠀
    - Grus og sand⠀
    - Sten⠀
    - Jord og muld⠀
    - Træflis og bark⠀

Bestil eller læs mere på www.materialepladsen.dk

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

204 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det er verdens mest enkle koncept

Det er verdens mest enkle koncept. Kør ind og vej din bil, kør til pladsen og læs på med frontlæsseren, kør ud og vej din bil, betal for vægtforskellen :-) Det fungerer super godt.

23. heinäkuuta 2026

Mange tak for en super anmeldelse, Thomas 😀

Det hele virker bare og der gør det altid. Prisen er rimelig. Og så er der altid pænt og rent.
Kan helt klart anbefales.

22. heinäkuuta 2026

Takker for den fine anmeldelse, Peter - det er vi rigtig glade for 👍

God service på nødtelefon nr.

God service på tlf. nr. ved problemer. Der kom ikke en indvejningsseddel ud, men en god mand løste det fra sin computer, selv kl. 22 om aftenen. Fine priser og nemt med minilæsseren.

21. heinäkuuta 2026

Mange tak, Rasmus - din anmeldelse deles i resten af organisationen 👌

Super godt at pladsen kan bruges 24/7…

Super godt at pladsen kan bruges 24/7 og man kan bruge en læssemaskine gratis. Den 20/7 kl. 22 skulle jeg betale og det mislykkedes 3-4 gange. Måtte bruge mobil pay i stedet for hvilket ikke er en katastrofe. Havde dette ikke opstået havde jeg givet 5 stjerner uden problem.

20. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S

Hej Erik, tak for din anmeldelse. Der er en sjælden gang udfordringer med dankort-enheden. Vi håber, at det virker bedre næste gang 👍

Det er sku i orden

Det er først gang jeg prøver materiale pladsen og jeg er meget imponeret over hvor nemt og orden der er på pladsen . Og det bedste er at man kan hurtig oprette sig for at få adgang til minilæsser.fantastik oplevelser.

19. heinäkuuta 2026

Skønt med et første besøg, som blev vellykket - mange tak, Hamid 👌

Nem (selv)betjening

Der er altid rent og pænt. Der mangler aldrig materialer. Nem betjening. Dejlig læssemaskine, der er nem at betjene.

18. heinäkuuta 2026

Skøn anmeldelser - takker mange gange, Leif 🙌

Meget velfungerende

Meget fint koncept, stort udvalg, rimelige priser, overskueligt, døgnåbent og gratis mini-læsser.

16. heinäkuuta 2026

Mange tak, Niels 🙌

Første gang derude - kommer helt sikkert igen

Første gang derude - super oplevelse. Irriterer mig over jeg ikke har kendt til det tidligere. De havde hvad jeg skulle bruge, fair priser konceptet taget i betragtning, og mega smart med minilæsseren man kan låne. Helt sikkert en del af mange fremtidige projekter!

15. heinäkuuta 2026

Velkommen til - og mange tak for din flotte anmeldelse, Morten 👌

Materialepladsen har døgnåbent

Vi har brugt Materialepladsen siden de åbnede ved Roskilde. Der er fri adgang døgnet rundt, også til mini læsseren. Bark, flis, pyntesten, grus, granit mm.
Kan varmt anbefales.

14. heinäkuuta 2026

Skøn anmeldelse fra dig, som jævnlig kunde - mange tak, Kim 🙌

Det er super nemt og dejlig lokalt

Det er super nemt og dejlig lokalt. Det bedste er næsten at man kan hente sine materialer døgnet rundt

15. heinäkuuta 2026

takker mange gange, Thomas - det er sød musik at læse 👌

Dejlig nemt selv at hente materialer

Dejlig nemt selv at hente materialer på alle tider af døgnet, lige når man har brug for det. nem ind- og udkørsel med vægt og betalingsanlæg, og altid et nødnummer hvis man har problemer.
gratis lån af minilæsser. lige til at gå til.

14. heinäkuuta 2026

Takker, Tom - rigtig godt at læse. Vi værdsætter din anmeldelse 🙌

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, elsker at der altid er åbent.

11. heinäkuuta 2026

Fedt, tusinde tak, Haizmann 😀