Det var en der var foran mig som fik mig til at trække på smilebåndet. Jeg tænkte efterfølgende at det kunne være praktisk med en manual for kvinder og en for mænd. For mænd : Kør frem til stander... Näytä lisää
Jeg har læssekortet, men har ingen særlig erfaring med læsning af grus ud over hvad jeg har fået på Materialepladsen. En af jeres folk indså dette og kom ud og hjalp til. Superfin oplevelse.
Bare nemt og bekvemt. Skulle bruge lidt stabil grus og afretter grus og så gik turen til Ringsted hvor der er maskine man kan låne til læsning af materialer. Aner ikke om prisen på materialer er dy... Näytä lisää
Fiskerhusvej 23, 4700, Næstved, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Altid rent ryddeligt, gode materialer ,
Læsse maskine til rådighed
Alt super

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
For mænd : Kør frem til standeren betal med kort eller mobilpay.
For kvinder ; Kør frem til standeren. Bak lidt tilbage og kør frem igen så du kan nå standeren. Du kom ikke langt nok tilbage prøv igen. Du kan stadig ikke nå standeren. Stig ud af bilen og gå hen til standeren. Gå tilbage bilen og tag din taske. Forsøg at finde dit dankort. Gå tilbage til bilen og tøm tasken på førersædet osv.nej pjat det var i virkeligheden mig selv der ikke kunne nå standeren men tak for at i ikke hoppede med på vognen og bare grinede højt af en hel befolknings gruppe.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Mega nemt og bruge jeg prøvede også minilæsser 👍🏻👍🏻

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Ren fornøjelse at komme på Materialpladsen. Let tilgang på råmaterialerne og super let at læsse dem med minilæsseren. God service hele vejen igennem.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Fantastisk sortiment af grus og andet. Fint med en frontlæsser!

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Det hele er sat så smart op, så jeg blev helt glad ved at bruge systemet:-)

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Super nemt, og med læssemaskine går det let og hurtigt, det er bare smart

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Dejlig plads med alt du behøver
lækkert med gratis lån af læssemaskine

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Super nemt, og genialt man kan låne en maskine til at læsse med.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Det hele fungerer bare godt. Dejligt med mini læseren så man ikke skal slide. Koste og skovle synligt overalt så man hurtigt kan rydde op efter sig hvis man har drysset udenfor båsene. Det er sgu' et toptrimmet koncept.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Nem og intuitiv selvbetjening samt gode materialer.
Pæn og rydelig plads.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Altid tilstrækkeligt med med materialer af god kvalitet jeg er aldrig kørt forgæves. Overskuelig og ryddeligt.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Det var min debut, og jeg var lidt nervøs.
Men alt virkede, som det skulle, og jeg fik læsset min trailer nemt og hurtigt. Kan i den grad anbefales!

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Har hentet flere gange grus og sten hos Materialepladsen. Det er en fornøjelse at komme her. Alt er fint og i orden. Der er altid fyldt med råstoffer og ingen mangler.Selv trykluft til evt luft til dæk til påhængsvogn er også tilrådighed. Nemt og enkelt.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Jeg bliver overrasket hver gang jeg bruger pladsen i Helsinge alt fungerer bare , og der er pænt og nydeligt på pladsen , genialt med en lille mini læsser , tak for jer . Mvh. Rene

Bare nemt og bekvemt.
Aner ikke om prisen på materialer er dyr/billig i forhold til at købe andre steder men det er i hvert fald nemt.