Det var en der var foran mig som fik mig til at trække på smilebåndet. Jeg tænkte efterfølgende at det kunne være praktisk med en manual for kvinder og en for mænd. For mænd : Kør frem til stander... Näytä lisää
Jeg har læssekortet, men har ingen særlig erfaring med læsning af grus ud over hvad jeg har fået på Materialepladsen. En af jeres folk indså dette og kom ud og hjalp til. Superfin oplevelse.
Bare nemt og bekvemt. Skulle bruge lidt stabil grus og afretter grus og så gik turen til Ringsted hvor der er maskine man kan låne til læsning af materialer. Aner ikke om prisen på materialer er dy... Näytä lisää
Det hele fungerer bare godt. Dejligt med mini læseren så man ikke skal slide. Koste og skovle synligt overalt så man hurtigt kan rydde op efter sig hvis man har drysset udenfor båsene. Det er sgu' et... Näytä lisää
Fiskerhusvej 23, 4700, Næstved, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Supergod service. Både til rådgivning. Og ved problemstillinger.
Super imødekommende og glade ansatte. Der er gode til at spørge om man mangler hjælp til noget.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Super nemt og dejligt med en frontlæsser som man ikke selv skal skovle 😉

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Det er superfedt at man kan låne minilæsseren.
Det var første gang, jeg prøvede det, men instruktionerne er nemme at forstå, så det gik fint.
Jeg skal lige øve mig lidt mere, for at blive helt sikker på hænderne/fødderne.
Når jeg kunne, så kan du også!
Venlig hilsen nybegynderen

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Super nemt og pænt og ordentligt på pladsen!

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Det dejligt at kunne hente materialer 24/7. Rigtigt dejlig med adgang til en læssemaskine, så jeg slap for at skovle en ca. 250 gange her i sommervarmen. Det virkede dog som om at læssemaskine i Ørslev ved Vordingborg trænger til et eftersyn af hydraulikken.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Det gøres ikke nemmer og så hele døgnet 🤩💪🙌🏼

Super professionel service.
Altid en fornøjelse at komme på Materialepladsen.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Super nemt og bruger venligt

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Super god oplevelse. vi bruger tit materialpladsen i Ringsted. da vi har haft en større ombygning og ikke har brug for at fylde forhaven med grus og sten.
vi har også flere gange kørt på vægten med vores Autocamper og campingvogn for kontrol vægt

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
GENIALT koncept, virkelig nemt at være gør-det-selv :-)

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Synes bare det er SÅ lige til! Aldrig problemer eller lignende! Og jers mini læsser er bare prikken over i'et!
Tak:)

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Har brugt matrielplasen flere gange det er nemt og et stort udvalg af matrikler

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Har brugt materialet pladsen en del gange. Siden vi er flyttet til Næstved, har det været en stor hjælp under renovering af vores have at kunne hente materialer i weekenden og uden for "lukketid".
Minilæsseren er blevet et kæmpe hit det sidste år, da det spare en masse tid og kræfter.

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Dejligt nemt veje ind hente læsser og læsse trailer, så veje ud og betale
, kan ikke være nemmere, dejlig ren plads

Vastaus yritykseltä Materialepladsen A/S
Jeg skulle for første gang i mit pensionistliv besøge Materialepladsen i Vordingborg.
Første gang man prøver noget nyt, kan være udfordrende. Jeg fik hægtet traileren på og debuterede med mini-frontlæsseren. Efter lidt tid gik det s’gu helt fint. Ups- sagde min viv. Skulle du ikke indveje med tom trailer? Kundeservice løste problemet og vi kunne glade aflevere traileren efter to gode læs ærtesten.
Næste gang er man vel næsten på hjemmebane.

Hurtig levering.
Fair pris.
Chaufføren gjorde sig virkelig umage for at levere i min carport.
Flot!