Super fede smykker 😍 Kan klart anbefales. Har købt et par gange, og har altid oplevet god service og venlig betjening.
Virkelig flotte smykker og har tidligere bestilt hos dem og de smykker har holdt længe. Men de skriver 1-4 dage inden de afsendes hvilket ikke passede helt, hvilket også går, men ville ønske at man v... Näytä lisää
Så er den gal igen. Fik godt nok et gavekort pga tidligere mega ringe levering, men denne levering er så same story. Helt latterligt. Hører intet og får ingen svar!! Fatter ikke man kan drive en forre... Näytä lisää
Håndlavede smykker af dansk design med base i Aalborg
Tanska
- maivisto.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Efter forvirring om levering og lidt…
Efter forvirring om levering og lidt lang leveringstid, men hvor Lærke vendte hurtigt retur på mine mails og fik det fixet, modtog jeg det smukkeste smykke. Bare wauw. Kæmpe anbefaling herfra. Jeg skal bestemt have flere fine smykker fra Maivisto.

Dårlig service
Købte nogle øreringe, som blev helt sølv efter få uger. Jeg skrev så til dem, og de skrev tilbage at de ville sende et par nye. En måned efter var de stadig ikke kommet, og jeg skrev igen, og de svarede også igen. Et halvt år efter har jeg stadig ikke modtaget dem, jeg skrev så igen, og de skrev IGEN at de ville sende et par nye. En måned efter 3. besked har jeg stadig ikke modtaget et nyt par.

Vastaus yritykseltä Maivisto
Så er alt som det skal være😊
Helt som forventet fik Lærke styr på problemet med pakkeleverandøren - og jeg har nu modtaget min pakke! Så alt er godt og jeg har ingen problemer med at ændre min bedømmelse til 5 ⭐️
Bestilte søndag, fik besked mandag, at min ordre var afsendt men har endnu ikke modtaget tracking nummer. På ordrebekræftelse står det, at der leveres 2-3 dage efter afsendelse, men som skrevet intet hørt. Sendt en mail i går formiddags og håber snart at høre hvor min ordre er.
Så snart jeg har den, er jeg ikke i tvivl om, st der skal gives mange stjerner for har før købt herfra uden problemer. Håber at denne ordre også når frem inden den skal gives i gave🤞🏻🙂

Vastaus yritykseltä Maivisto
God service og hurtig levering.
Smukkeste smykker
Smukkeste smykker, og de sødeste mennesker til at hjælpe med det mindste problem🩷, fantastisk service

Vastaus yritykseltä Maivisto
Har betalt for min ordre og fået at…
Har betalt for min ordre og fået at vide den er afsendt 3. December, men har ikke modtaget den. Den burde overhovedet ikke få nogen stjerner.
Efter at have skrevet ovenstående, har jeg modtaget en anden pakke 2 dage efter at have rykket. Det er supergod service👏🏻👏🏻😊❤️ tak for det!

Vastaus yritykseltä Maivisto
Forventet levering var 1-3 dage og fik…
Forventet levering var 1-3 dage og fik den 2 uger efter

Vastaus yritykseltä Maivisto
Fantastisk service og yderst tilfreds med købet.
Sød, venlig og yderst god service. Så hjælpsomme med levering og meget smukke smykker leveret fint og hurtigt og præcist som aftalt. Alt var rigtig godt, kan absolut anbefales til alle.

Smykke smykker til adventskalender
Har lige åbnet den første advent og smykkerne er så fine. Kan ikke vente med at åbne den næste

Vastaus yritykseltä Maivisto
Den dårligste levering og service jeg…
Den dårligste levering og service jeg nogen sinde har været udsat for. Efter 13 dage endnu ikke modtaget nogen trackingnr. på forsendelsen. Når man skriver til dem er der mange undskyldninger for ikke at have modtaget varen.

Hurtig service
Personlig og meget imødekommende kundeservice! Hurtig hjælp og ekstra venlighed ❤️
Kæmpe anbefaling
Tak Lærke!

Ekstra ordinær kundeservice
Da PostNord havde forlagt min pakke, som var øreringe til min datters fødselsdag, skrev jeg til Maivisto en lørdag eftermiddag.
Utrolig nok fik jeg allerede et svar en lørdag aften, hvor Lærke skrev at hun havde oplevet det et par gange med PostNord.
Servicen sluttede ikke der, nej hun ville straks gå igang med at lave nogle nye øreringe og undskyldte mange for ulejligheden, selvom det ikke var hendes fejl.
Derudover tilbød hun også et gavekort for ulejligheden.
Har aldrig oplevet en sådan fantastisk behandling nogen steder og helt sikkert noget andre firmaer kunne lære noget af.
Ærgerligt at man ikke kan give mere end 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super smukke smykker!
Super smukke smykker! Havde lidt problemer med leveringen men da jeg skrev til den var de super søde til at hjælpe og fin ordnet alt inden for et par dage. God oplevelse og ku klart anbefalede smykkerne!!!

Vastaus yritykseltä Maivisto
Betiite pakken min for 3 uker siden!!!
Betiite pakken min for 3 uker siden!!!! Har fortsatt ikke fått den.

Klar anbefaling
Jeg havde ønsket mig en masse af deres smykker i fødselsdagsgave, og fik også flere af dem. Et par af øreringene var dog blevet sendt forkert af postnord. Dermed skrev vi til Mai Visto som undskyldede meget, og sendte et gavekort på mere end hvad selve øreringene faktisk kostede, samtidig med at jeg fik øreringene efter lidt tid. Min bestilling med gavekortet kom hurtigt. Fuldstændig vidunderlig service og SÅ utroligt flotte smykker. Jeg går med mine smykker hver dag, og skal 100% have flere.
Det er første gang jeg nogensinde giver en anmeldelse, men jeg var nødt til at dele min oplevelse.
Tusind tak for de smukke smykker og den gode service. Helt klart mit nye yndlingssted at handle smykker😍

Kundeservice i særklasse
Udover at have modtaget nogle meget flotte øreringe, har jeg fået en helt unik kundeservice, hvor hver henvendelse (angående en forsinkelse ved postforsendelsen) blev besvaret utroligt hurtigt og personligt og med opfølgning med det samme og vedvarende i forhold til, hvor pakken var, og hvordan og hvornår den kom videre. Det var uden sammenligning den bedste kundeservice, jeg har oplevet, og jeg kan kun anbefale køb ved Maivisto.

Vastaus yritykseltä Maivisto
Smukkeste øreringe og sødeste service
Smukkeste øreringe og sødeste service. Absolut ikke sidste gang jeg kæber ind hos MaiVisto ❤️