Maivisto Arvostelua 108

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Virkelig flotte smykker og har tidligere bestilt hos dem og de smykker har holdt længe. Men de skriver 1-4 dage inden de afsendes hvilket ikke passede helt, hvilket også går, men ville ønske at man v... Näytä lisää

Efter forvirring om levering og lidt lang leveringstid, men hvor Lærke vendte hurtigt retur på mine mails og fik det fixet, modtog jeg det smukkeste smykke. Bare wauw. Kæmpe anbefaling herfra. Jeg ska... Näytä lisää

Så er den gal igen. Fik godt nok et gavekort pga tidligere mega ringe levering, men denne levering er så same story. Helt latterligt. Hører intet og får ingen svar!! Fatter ikke man kan drive en forre... Näytä lisää

1. Koruliike

Håndlavede smykker af dansk design med base i Aalborg

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Har rykket efter øreringene

Har rykket efter øreringene, der sker ikke andet end dårlige undskylninger om travlhed og om at finde ordren hilsen Mette

15. marraskuuta 2024

Hej Mette,

Jeg er simpelthen så så ked af den her mail - især når den ikke er ærlig🥺

Du kontaktede mig på mail og spurgte hvor dine øreringe var, hvorefter jeg svarede retur samt sendte et billede af, at din ordre ikke var afsluttet endnu.

Vi kan have 1-5 dages produktionstid, som beskrevet på hjemmesiden, da jeg håndlaver alle mine smykker i hånden. Din pakke var derfor ikke afsendt endnu, og pengene var derfor heller ikke trukket din konto.

Jeg håber, at du vil tage din anmeldelse til overvejelse, da jeg faktisk er ked af du ikke afventede mit svar, som du modtog 2 timer efter du kontaktede os..

Jeg ønsker dig en dejlig weekend til trods❤️

Mvh Lærke / Mai Visto

5 stjerner herfra

Efter en misforståelse, har virksomheden handlet total serviceminded og virkelig haft fokus på os som kunde. Jeg vil helt klart anbefale alle at handle her. Produket vi købte ( øreringe) er simpelthen super flotte.

10. syyskuuta 2024

Kære Pia,

Sikke en dejlig anmeldelse❤️

Det betyder simpelthen SÅ meget! Tusind tusind tak - og tak for din nyeste ordre også🥹

Bedste hilsner Lærke / Mai Visto

Lidt noget værre noget..

Lidt noget værre noget..

Jeg har indgivet en ordre. Pengene er trukket. Intet modtaget.

Der svares ikke på skriftlige henvendelser.
Er det fup og fidus eller er der noget andet i vejen?
—————-Opdatering————
2 (?) pakker registreret i Post Nord App’en, men intet sendt afsted (pakken ikke modtaget af Post Nord). Jeg har bedt om at få mine penge retur, da den gave, som skulle have været givet, ikke længere er relevant.
—————Opdatering———-
Stadig intet modtaget. Heller ikke mine penge uagtet det blev oplyst, at det ville ske.

13. syyskuuta 2024

Kære kære Mikkel,

Tak for din anmeldelse. Den er jeg virkelig ked af, men forstår dog din frustration over din pakke som ikke er leveret - det var jeg slet ikke været klar over før nu.

Jeg kan se, at jeg afsendte pakken fra mig d. 26/8-24.

Jeg har netop kontaktet dig via mail og vil selvføgelig finde en løsning, så du kan få dine fine smykker🥺🌞

Hej igen Mikael,

Jeg er utrolig ked af problemet med denne pakke - jeg skyndte mig at lave et nyt par øreringe, men blev desværre akut indlagt, hvorfor der gik et par dage før min kære søster kunne hjælpe og afsendte den nye pakke.

Det er helt sikkert noget værre noget og skal SLET ikke ske.

Jeg kan dog se, at pengene for de fine øreringe er refunderet. Du har nu både øreringe samt penge.
Det giver jeg gerne, da du som beskrevet har været ude for noget værre noget, da jeg akut blev indlagt. Jeg er desværre stadig blot en lille virksomhed med 1 medarbejder (mig🙈😊)

Jeg ønsker dig den bedste weekend til trods for det hele.
Bedste hilsner Lærke

Dårlig service

Fine smykker men utrolig dårlig service. Jeg har være nødt til at skrive utallige mails til dem for at retunere et par øreringe, og da de endelig er returneret, modtager jeg ingen penge, selvom jeg fik at vide at pengene var sendt.

26. elokuuta 2024

Kære dig,

Mange tak for din anmeldelse❤️

Det er jeg simpelthen så ked af at høre..
Jeg refunderer altid pengene ligeså snart de lander retur hos mig, så det undrer mig du ikke har fået dine penge retur mm.
Det er jeg meget ked af.

Jeg kan ikke se et navn eller et ordrenummer under anmeldelsen. Vil du kontakte mig på hello@maivisto.dk så finder jeg en løsning med det samme❤️

Hav den bedste dag!

Fantastisk service

havde problemer med levering, men hun reagere hurtigt på det og leverede fantastisk service derfra.

31. heinäkuuta 2024

Kære Caroline,

Sikke en dejlig anmeldelse! Tak for den❤️

Knus Lærke

Kontakter jer x flere pr mail ang min…

Kontakter jer x flere pr mail ang min ordre. Får INTET svar overhovedet! Og har ikke fået det endnu! Det sidste gang jeg handler her!

17. kesäkuuta 2024

Kære kære Mette,

Jeg er simpelthen så ked af at se din anmeldelse og endnu mere hvis ikke du har fået et svar🥺

Jeg har tjekket vores mail igennem og kan ikke se du har skrevet til mig.

Jeg kan se, at du afhentede pakken igår❤️

Vil du skrive til hello@maivisto.dk så vil jeg besvare den med det samme🥺

Opdatering:

Vi fandt endelig ud af, at du havde kontaktet en forkert mail, hvilket skyldes vi ikke har fået dine mails. Vi forstår din frustration - især når du troede du Intet svar modtog. Jeg er dog utrolig ked af anmeldelsen; da jeg ALTID besvarer mine mails og slet intet har kunne gøre, når jeg ikke har modtaget dem.

Jeg håber derfor, at du selvfølgelig vil fjerne den trælse anmeldelse efter vi kom frem til dette ❤️

Hav en god weekend!

Havde problemer med at få pakken

Havde problemer med at få pakken, men Lærke hjælpe med at løse problemet, så pakken kom i tide,

13. kesäkuuta 2024

Hej Carsten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for at pakken nåede frem✨

God aften!

Har ingen varer modtaget

28.06.
Jeg har aldrig modtaget min ordre, som blev bestilt 21.05, og meget lidt korrespondance med Maivisto.
De lover noget, men holder ingenting.

21. toukokuuta 2024

Kære Helle,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af den lidt kedelige anmeldelse, men endnu mere ked af, at du føler korrespondancen har været utilstrækkelig - det beklager jeg. Jeg forsøger at svare alle henvendelser indenfor 24 timer. Jeg kan se, at vi havde en skøn samtale på mail hvor du forstod at jeg kun var mig, og der i travlhed er var lidt længere leveringstider.

Jeg vil håbe du vil trække anmeldelsen tilbage, da du efter vores sidste samtale virkede til, at din svigerdatter blev glad for halskæden ❤️

Hav den bedste weekend!😍

Det er super fine smykker

Det er super fine smykker, men hvis man skal returnere noget er det ekstremt svært at få et svar fra dem
Jeg havde bestilt nogle øreringe der skulle sendes tilbage da et par havde fået en skade under transport, jeg skrev derfor til dem over mail og fik intet svar og så skrev jeg på insta hvor de svarede forholdsvis hurtigt og fik derefter sendt dem retur
Det er nu omkring 2 uger siden at pakken ankom hos dem og jeg har stadig ikke modtaget tilbagebetalingen endnu og har skrevet til dem og ikke fået svar

23. kesäkuuta 2024

Kære dig,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg beklager meget den lidt længere behandlingstid med returneringen - jeg kan desværre først refundere pengene når smykker er leveret hos mig, hvorfor der kan gå lidt ekstra tid. Det kommer ofte an på hvilken leveringsmetode man benytter sig af til at sende varerne retur❤️

Jeg er dog glad for at det hele lykkedes og du fik pengene retur☺️

Hav den bedste aften!

Knus Lærke

Super glade for de øreringe jeg har…

Super glade for de øreringe jeg har modtaget. Der var en del bøvl med levering, dog tog maivisto sig af det og sendte mig et par ny. GOD service på den front!.

Dog skrev de at de vil refundere fragt pengene, men dem har jeg endnu ikke fået tilbage efter cirka 2 måneder. Kommunikation tiden er en smule langsom.

OPDATERING:
Skrev med dem efterfølgende… pengene er nu refunderet

21. toukokuuta 2024

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det betyder utrolig meget❤️

Beklager den lidt længere svartid ❤️

Knus Lærke

Der var mange problemer med leveringen

Der var mange problemer med leveringen, men desværre ikke noget Maivisto kunne gøre for… ærgerligt! Men Lærke gjorde alt hun kunne for at opretholde den gode kundeservice - så credit til hende! Øreringene jeg modtog var så flotte!

24. toukokuuta 2024

Kære Caroline,

Tusind tak for din flotte flotte anmeldelse!

Det betyder utrolig meget❤️

Knus Lærke

Det var let og hurtigt at gennemføre…

Det var let og hurtigt at gennemføre bestillingen. Fik hurtigt mail om min ordre var på vej. Men herefter måtte jeg rykke for at høre hvor min ordre blev af. Fik hurtigt svar og ordren kom da også. Uheldigvis for mig, var det en gave og vi måtte gå tomhændet til fødselsdag. Og give besked når gaven var modtaget. Læste først på trustpilot da jeg undrede mig over der gik så længe, og her kunne jeg læse, at jeg ikke var alene om den oplevelse. Så tænk lige en ekstra gang inden du benytter dig af Maivisto.

5. toukokuuta 2024

Kære Majken,

Tak for din anmeldelse!
Det beklager jeg mange mange gange - jeg kan dog se, at du har valgt postnordbrev levering, som tager en del længere tid end vores normale levering med DAO eller PostNord pakke med tracking ❤️

Levering med postnord brev leveres efter 5-10 hverdage☀️

Rigtig god pinse❤️☀️

Kom en uge for sent

5. toukokuuta 2024

Hej Betil,

Mange tak for din mail!
Det beklager jeg mange mange gange.

Jeg vil med det samme kontakte dig over mail, så jeg kan kompencere for den forsinkede levering.
Det beklager vi meget🥺☀️

Dejlig weekend til dig!

Perfekt oplevleser

Havde spørgsmål omkring smykker på instagram som lynhurtigt blev besvaret, og hjalp med at finde de rigtige øreringe. Bestilte dem kort tid efter og nu er de lige ankommet. De er så smukke og jeg er så glad for det hele. God pris, smukke smykker, hurtig levering og god kundeservice :)

10. toukokuuta 2024

Kære Daniella,

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder utrolig utrolig meget☀️

Det betyder mere end du tror❤️

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Super venlig og god kundeservice, hurtig kommunikation. Min ordre forsvandt desværre i posten, men da jeg havde ventet 10 dages tid, kontaktede jeg dem og vi fandt hurtigt en løsning. Rigtig fine smykker

8. toukokuuta 2024

Kære Line,

Sikke en dejlig anmeldelse!

Tusind tusind tak - det varmer utrolig meget! ❤️

Vi glæder os til at se dig på shoppen igen☀️

Ikke et fupfirma

Jeg har tidligere betvivlet Maivisto som ægte. Det trækker jeg helt i land nu. Efter at have skrevet på trustpilot og privat til Lærke fik jeg endelig kontakt og har nu fået mine 3 par øreringe (De flotteste øreringe) samt et flot gavekort som undskyldning. Fik aldrig kontakt via Messinger og deres officielle mail. Hvad, der gik galt, ved jeg ikke. Men jeg kan varmt anbefale MaiVisto. Der skal bare noget tålmodighed til.

2. toukokuuta 2024

Dårlig service

Få dage efter bestilling fik jeg en mail om at varen var afsendt. Fem dage senere skrev jeg til Maivisto for at høre, hvor den blev af da den ikke var dukket op. To dage senere fik jeg en sød besked om, at det var hun virkelig af og at hun strakt ville kigge på det. Har intet hørt derefter, og pakken er fortsat ikke dukket op. Talte med en bekendt, som havde haft præcis samme oplevelse. Pengene er selvfølge trukket…

18. huhtikuuta 2024

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg kan se, at din pakke også har lidt samme problemer som en håndfuld af forsendelsen fra april. Det beklager jeg meget.

Når jeg tracker pakken fortæller den mig, at postnummeret ikke er korrekt.

Jeg har kontaktet dig via Messenger. Håber vi sammen finder en løsning, så du endelig kan modtage din pakke❤️
Mange knus Læeke

Meget smukke øreringe

Meget smukke øreringe. Kommunikation med Maivisto var super.
Lidt længere leveringstid end jeg havde forventet, men det blev hurtigt klaret efter jeg sendte en mail.
God service og flotte øreringe 😊

15. huhtikuuta 2024

Jeg har modtaget min bestilling…

Jeg har nu efter længere tid med mail besvarelse mv modtaget mine øreringe. Det lever op til forventning. Er bare træt af jeg først får dem efter de skulle være brugt til en gave 😕 Men fine er de.

28. huhtikuuta 2024

Kære kære Jeanet,

Det er jeg utrolig utrolig ked af at høre - især fordi du skulle have brugt dem som gave.

Jeg kan slet ingen mails se fra dig, for jeg ville selvfølgelig have gjort alt i min magt for at have hjulpet dig.. det er jeg så ked af.

Jeg har kontaktet dig via mail, hvor jeg her vil tjekke op på pakken samt komme men kompensation for den sene levering.

Endnu engang beklager jeg mange gange🥺