Nui Nui Jewellery  Arvostelua 12

3,6

1. Koruseppä
  2. Korusuunnittelija
  3. Koruliike

Nui Nui er et dansk smykkebrand, designet af kvinder til kvinder. Bag brandet står det anerkendte danske brand Bykjaergaard, som har designet og lavet smykker i mere end 10 år, til den danske guldsmede branche. Vores mission er at lave smykker, der kan glæde i mange år. Hos Nui Nui ønsker vi at omfavne livets skønhed og vise verden, hvem du virkelig er. Hvert smykke har en historie at fortælle, og det er modigt og markant - men alligevel delikat og raffineret. Vores passion for håndværk er kernen i designet af vores smykker. Når du handler smykker på nettet, så er det en tillidssag. Der findes meget forskelligt på markedet i dag, og derfor er det også vigtigt at du ved nøjagtig hvad du køber. Nui Nui smykkerne er allergivenlige og utrolig slidstærke, og yderst velegnet til en travl hverdag. Her har vi taget vores 10 års erfaring i smykkebranchen i brug. Derfor får du prisvenlige smykker af høj kvalitet udført i stål med en 18k guldbelægning og med ægte ferskvandsperler. Vi byder dig velkommen til Nui Nui Jewellery.

3,6

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Mine YNDLINGS smykker 🤍

Mine YNDLINGS smykker 🤍
Fedeste designs og seriøst så god kvalitet!
Jeg har dem på 24/7 – også på stranden 🌊✨

20. helmikuuta 2026

Hej Caroline,
Tak for din søde anmeldelse, det betyder meget for os.

Skøn dag til dig.

Kh
Nui Nui Team

Ødelagt armbånd ved modtagelse af pakken

Rigtig øv at modtage en ødelagt vare og ikke få svar tilbage om hvad der skal ske..

22. maaliskuuta 2026

Hej Monika,
Vi er kede af at se din anmeldelse, da den desværre ikke giver et retvisende billede af forløbet.

Du kontaktede os søndag vedrørende et armbånd, der var blevet beskadiget under fragten. Vores kundeservice er lukket i weekenden, og vi svarede derfor tirsdag og sendte et nyt armbånd til dig uden beregning torsdag.

Vi gør altid vores bedste for at løse eventuelle problemer hurtigt og fair. I nogle tilfælde kan der dog gå et par dage, så den rette person kan håndtere sagen korrekt.

Sagen er således blevet håndteret hurtigt og løst fra vores side, og vi håber, at du nu har modtaget dit nye armbånd.

Bedste hilsner
Nui Nui Jewellery

Fantastisk

Sikke nogle smukke smykker. Jeg har nu både ring, armbånd, halskæde og øreringe. Kan skrive under på at det holder og ikke mister den mindste farve af vand. Har både smykkerne på, på mit arbejde hvor jeg bruger hænder og ude ved mine dyr, men de ser stadig nye ud

9. joulukuuta 2025

Dårlig service- De vender ikke tilbage…

Dårlig service- De vender ikke tilbage på mine henvendelser.

10. joulukuuta 2025

Hej Helena,
Tak for din anmeldelse. Vi har læst din mail og min kollega har også skrevet til dig, hvorpå du også har skrevet tilbage.

I forbindelse med vores Black Week-kampagne modtog du en gratis mulepose ved køb. Ved returnering blev alle købte varer returneret korrekt, men den gratis mulepose blev ikke sendt med retur.

Ifølge kampagnens vilkår gælder det gratis produkt kun, hvis hele ordren, inkl. kampagnegaven returneres samlet. Når den gratis gave beholdes, opkræves dens værdi, hvilket er grunden til at den ikke bliver refunderet.

Som min kollega skrev til dig i mail, vil muleposen også blive refunderet, når vi har modtaget den fra dig.

Vi ønsker dig og dine kære en glædelig jul samt et godt nytår.

Venlig hilsen
Nui Nui Jewellery

Vender ikke tilbage..

Jeg køber 3 smykker men får kun tilsendt det i to smykkeæsker.. Jeg skriver at jeg tænker det da må være en fejl da jeg jo køber 3 varer. De skriver at æskerne er for dyre og derfor har de sendt det i to. Jeg spørg om de vil tilsende en ny eller om jeg så kan tilkøbe en og de vender aldrig tilbage.
Ærgerligt og dårlig service.

7. joulukuuta 2025

Jeg modtog en ring og to armbånd

Jeg modtog en ring og to armbånd - jeg har brugt ringen i lidt under en time og farven er ved at falme allerede. Dårlig kvalitet!
Det skal siges at armbåndene er flotte, de er dog ikke brugt særlig meget endnu.

15. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nui Nui Jewellery

Hej Alberte, det er lidt svært at hjælpe dig, når du ikke svarer tilbage på vores mail, som er sendt samme dag du skriver til os.

Der er sendt en mail til dig d. 19 oktober kl. 11.46.

Vi beder dig sende os et billede, så vi kan se problemet. Du kan sende billede og beskrivelse til info@nuinui.dk

Vh
Nui Nui Kundeservice

Elsker de smukke NuiNui smykker

Elsker de smukke NuiNui smykker, som bare holder til alt!! Uanset om man har dem på i poolen, varme sommerdage, bad eller endda sover med dem på ❤️

Smykkerne er gennemført med omtanke, og er bare flottere end andre vandfaste metaller - jeg er kæmpe fan 👌

17. heinäkuuta 2025