maison-berger.fr Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

je viens de recevoir la recharge pour ma lampe lolita Lempicka, ainsi que la lessive qui était en promotion. ce sont de très bons produits, ma maison sent bon et mon linge aussi

Saanut 2/5 tähteä

Suivi produits (parfums recharge) aléatoire Livraison Colissimo approximative 😡: initialement prévue en drive d'un centre commercial de proximité et reprogrammée à La Poste du centre ville alors qu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super produit, j'ai plusieurs diffuseurs que ce soit pour la voiture ou la maison. Les parfums sentent délicieusement bon et le design est super, sans parler du fait que c'est du Made in France. ! J'a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Parfait du début à la fin. La navigation sur le site est fluide, la commande facile, le suivi via WhatsApp un pur délice et la photo de mon colis préparé prêt à partir un petit plus super agréable. On... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

129 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

113 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling van rond 60 euro geplaatst…

Bestelling van rond 60 euro geplaatst op 16 december 2024. Bestelling is bij verkeerd bezorgpunt door DHL bezorgd en op 31 december door DHL terug gestuurd. Mason Berger zegt het nog niet te hebben ontvangen. Reactie van MB voorspelt niet veel goeds als het pakket niet boven water komt.

12. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Er zijn 3 producten niet geleverd van…

Er zijn 3 producten niet geleverd van een bestelling. Na contact met ze opgenomen te hebben, reageren ze niet meer. Ik heb ruim 60 euro verspild en zij hebben 60 euro afgetroggeld. Dieven zijn het. Ik heb al 10 jaar hun producten maar door deze ervaring zal ik niets meer bij hun willen bestellen

31. joulukuuta 2024

Vreselijke ervaring met bestellen

Vreselijke ervaring met bestellen. De klantenservice reageert niet op de mail en vandaag wordt ook de telefoon niet opgenomen. Ik heb 8 december 2024 besteld en ik zit nog steeds te wachten. Inmiddels is het pakket door de DHL teruggestuurd. Maar dus geen contact met het bedrijf om mijn geld terug te krijgen….

31. joulukuuta 2024

Slechte communicatie en geen bestellingen ontvangen na 12 dagen

12 dagen geleden een bestelling geplaatst, maar tot op heden niets ontvangen. Ik heb meerdere keren gemaild en slechts één keer een reactie ontvangen; mijn andere berichten bleven onbeantwoord. Omdat het om een kerstcadeau ging, heb ik 5 dagen geleden gevraagd de bestelling te annuleren. Helaas heb ik niets meer vernomen, en inmiddels is het al kerst. De communicatie laat te wensen over. Ik hoor graag snel van jullie.

24. joulukuuta 2024

Bestelling beschadigd bezorgd

Ik had een bestelling gedaan, maar beschadigd bezorgd gekregen, wat duidelijk door postnl is gebeurd. Maar binnen 2 dagen bericht gekregen van Maison en er word gewoon een nieuw exemplaar naar mij toe gestuurd. Dit noem ik nou een goede service 🤗

30. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Koop een verfrisser voor in de auto.

Koop een verfrisser voor in de auto.
20,- euro.
Kom erna achter dat het alleen de houder is. WTF
20 euro betaaldt voor een houder.
Ook voor in huis een set gehaald. Zit een flesje bij doe je een week mee. 35 euro.
Nou koop niks meer van dit merk. Gelijk klaar mee.

2. marraskuuta 2024

Een schande !

Bestelling geplaatst, bericht gekregen dat het verzonden was met Bpost maar 10 dagen later nog steeds niks gekregen. Bpost heeft het pakje nooit ter verzending gekregen. Geen reactie op talloze mails, onmogelijk om ze te contacteren per telefoon ..... een schande !

7. marraskuuta 2023

Service commercial 0

Jusqu’ici, j’ai toujours acheté en magasin et j’utilise leurs produits depuis des années !
C’est ma 2eme commande sur le site car la 1ere s’est bien passée. Pour ma seconde, je prends une lampe qui est arrivée cassée. J’ai relancé 3 fois le service commercial pour un retour… aucune réponse de leur part !
Je pensais que c’était une maison sérieuse et suis franchement déçue !

14. lokakuuta 2022

31/07 besteld en betaald, verder geen reactie meer

Op 31 juli een bestelling geplaatst. Bericht gehad van Maison Berger dat het via Bpost in mijn afhaalpunt zou worden geleverd. Heb verder tot op vandaag 10 augustus geen nieuws meer gehoord, ook niet nadat ik hen een email heb verstuurd met de vraag waar mijn bestelling bleef. Foei !

10. elokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin