Het is een fijne website om je kaartje mee te maken echter ging het daarna 2 keer mis bij ons. De wel meebestelde enveloppe waren niet mee geleverd dit is heel zuur als je al heb zitten wachten op d... Näytä lisää
Wij hebben voor onze bruiloft heel veel besteld bij MadeforMoments. Dit is allemaal goed bevallen. Bij het bestellen van de bedankjes week de kleur af van de rest. Toen hebben wij contact opgenomen me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooie keuzes op de website, daarnaast zijn ze telefonisch erg goed bereikbaar en wordt je ook goed en vriendelijk geholpen. Overigens wilde ik wat custom made laten maken, dat hadden ze binnen no time... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De website is super duidelijk en heel veel keuze voor elke gelegenheid. Van uitnodigingen tot decoratie tot cadeautjes. Wij hebben onze wedding invitations gekocht en het ontwerp was tot elk klein de... Näytä lisää
- Graafikko
- Digitaalipainotuotepalvelu
- Lahjatavaraliike
- Korttikauppa
- Kutsujen tulostuspalvelu
- Printtituotteet ja kyltit
Yrityksen kirjoittama
Shop bij Made for Moments alle items rondom jouw moment. Ga je trouwen? Van welkomstbord en gastenboek tot tafelsetting en bedankjes: ontwerp alles in thema van jouw trouwkaarten. Zwanger? Ontdek alle musthaves rondom de geboorte zoals geboortekaartjes, een geboortebord, kraambezoekboek en meer. Durf op te vallen, ga voor onze trendy designs. Ook als het gaat om uitnodigingen, cadeaus en foto- en wanddecoratie. Made for Moments, al sinds 2006 dé expert in trendy en eigenzinnige gepersonaliseerde trouwkaarten, geboortekaartjes en cadeaus!
Arnhemsebovenweg 180, 3708 AH, Zeist, Hollanti
- madeformoments.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 90 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Voor herhaling vatbaar !!!
Eenvoudig te volgen werkinstructies
Verzorgde en duidelijke voorstelling
Mooi resultaat, accorderend met de verwachting
Snelle opvolging ook
Kwalitatieve geboortekaartjes met…
Kwalitatieve geboortekaartjes met snelle levering
Logo staat op kaartje
Kaartjes zijn mooi, maar het logo staat op het kaartje. Iets wat niemand zou willen natuurlijk. Je kunt dit in het ontwerp er niet afhalen en moet dit apart bij hen aanvragen, wat niet duidelijk staat aangegeven op de website. Oplossing vanuit hen is 40% korting op een nieuwe bestelling, wat absurd is want je betaalt al een godsvermogen aan de kaartjes.
Mooie kaartjes!
Bij de proefdruk kregen we samples om te bekijken welke envelope kleur en papiersoort we wilden. Handig om nog aan te passen! De kaartjes voldeden aan onze verwachtingen en werden snel geleverd.
Overzichtelijk en vele opties
Overzichtelijk en vele opties, wat uiteindelijk tot een mooi resultaat leidt.
Perfecte service!
Perfect en snel geholpen met mijn verzoek, samen met snelle levering.
Prachtige kaarten en letter opties
Maak er altijd zelf kaarten en zijn prachtig. Ze hebben hier net wat mooiere lettertypes en ook dikkere glossy & metallic letters mogelijk, snelle levering, en goede klantenservice.
Is alleen wel prijzig, maar goed dan heb je ook wat! Wat mij betreft zouden ze de kleuren enveloppen en letters nog iets uit kunnen breiden.
Wij zijn tevreden…
Wij zijn tevreden over onze producten en de service van Made for Moments, maar een beetje chaotisch was het wel. Eerste proefdruk had wat schade en geen meegeleverde kleurstalen voor kaart en enveloppe.
Later plots twee hele sets opgestuurd gekregen, los van elkaar, waarvan één inclusief proefdruk maar dan wel een oude versie.
Enkele weken later bij geboorte onze definitieve kaarten zeer snel ontvangen inclusief een mooie vlag voor aan de gevel.
Ook vond ik het wat onduidelijk wat de prijs was van onze kaarten inclusief enveloppe.
Goede service, mooi assortiment en snelle levering.
Wij zijn heel blij met de kaartjes die wij via Made for moments hebben besteld. Ze zijn makkelijk aan te passen en ze hebben een groot assortiment. Je kunt uit allerlei soorten papier kiezen en uit veel kleuren enveloppen. Je kunt een proefdruk bestellen en dan krijg je er gelijk een pakketje bij met kleurvoorbeelden van de enveloppen en van de soorten papier. De kaartjes worden snel geleverd en het resultaat was prachtig, al veel positieve reacties gehad.
Duidelijke website en fijne software
Duidelijke website en fijne software om mooie geboortekaartjes te maken. Levering was snel en goed, kortom tevreden!
Levering niet uitgevoerd volgens…
Levering niet uitgevoerd volgens afspraak: te laat en niet tegelijk.
Te duur, geen service
Onoverzichtelijke website waarbij de prijs niet direct duidelijk wordt en proefdruk is een stuk goedkoper. Komen heel klantgericht over maar houden zich vast aan eigen ontwerp wat anders is. Had je maar extra moeten laten betalen om je kaartje te checken. Dure kaartjes en zulke slechte service! Belachelijk
Geboortebord tuin
Het geboortebord was op tijd en zag er prachtig uit. Er is alleen geen enkele instructie over hoe je het vast maakt aan een paal. Het materiaal is twee dunne schijfjes plastic met piepschuim er tussen. Het vast schroeven aan een paal zorgt ervoor dat het bord kapot gaat. En dan ook nog de paal in de tuin slaan, zorgt ervoor dat het bord nog wat verder kapot gaat. Wellicht was lijm beter geweest maar dan is de vraag welke lijm en blijft dat dan ook goed zitten met bijvoorbeeld miezer regen? Een instructie was fijn geweest.
Goed bedrijf
Goed bedrijf! Hele snelle levering had vrijdag om 17:00 ontwerp gemaakt en besteld en het was zaterdag om 15:00 al binnen. Ze ontwerpen precies hoe jij het wilt.
Koop hier niet!!
Slechte zaak.
Ik heb een geboortebord besteld en betaalde hier inclusief verzenden bijna €50 euro voor. Best een bedrag als je het mij vraagt maar je hebt het over voor je aanstaande babytje natuurlijk. Het bord is echter niet volledig volgens ontwerp geleverd. De achtergrond is wit (en dus niet volgens ontwerp) en daarbij is het bord gewoon gemaakt van een foambord met ribbels waardoor dit er enorm goedkoop uitziet. Na contact op te nemen met het bedrijf biedt deze mevrouw me (net als dat ik hieronder dus vaak lees) 40% korting op een nieuw bord. Ook na bezwaar op deze oplossing houdt deze mevrouw het erbij. Dit hoewel het product dus helemaal niet is volgens hoe ik het ontworpen heb.
Echt schandelijk dat een bedrijf zo’n slechte service levert voor een product wat zoveel vreugde zou moeten geven.
Ik raad het echt af om hier iets te bestellen! Er zijn veel andere bedrijven waar je mooie producten kunt laten maken voor de geboorte van je kindje waar ze wel zorgvuldig omgaan met het maken van je producten en het oplossen van je klachten!
Mijn advies: zoek een ander bedrijf, er zijn er echt genoeg! Dan ben je in iedergeval zeker dat je ontvangt wat je besteld!
Leuke persoonlijke kaartjes snel geleverd
Leuke geboortekaartjes geheel naar eigen wens aan te passen. Proefdruk snel in huis en de kaartjes uiteindelijk ook. Tevreden. Zal hier zeker nog weer eens bestellen.
Super!
Wat een prachtige kaarten heb ik ontvangen! Hele snelle service, proefdruk besteld dinsdags laat in de avond en donderdag al in huis. De definitieve kaarten op vrijdag ochtend besteld en de volgende dag al in huis. Daarbij hele goede kwaliteit en zoveel keus en alles helemaal naar wens te personaliseren, echt super! Bij de proefdruk krijg je ook nog allerlei samples van papiersoorten en de kleuren van de enveloppen enz. meegestuurd. Hele goede service vind ik dat, zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik ben helemaal tevreden en blij dat ik hier mijn kaarten heb besteld!
Super kwaliteit deze kaarten en service…
Super kwaliteit deze kaarten en service en levertijd ook top. Je kunt ook kiezen voor rechtstreeks verzenden. Voor losse wenskaarten ook mogelijk. De kaarten met goudfolie zijn wel wat duurder, maar dan heb je ook een kaart die niet iedereen zomaar heeft. Ik zou hier zo weer bestellen. Aanrader !
Prachtige kaarten
Prachtige kaarten. Snelle levering en een heel fijn contact.