Lyshygge.dk Arvostelua

3 448
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

God og hurtig kommunikation ved fejlsending. Fik først forkert farve stearinlys tilsendt 2 gange. Åbenbart pga nyt lager. Sendte mail begge gange og fik svar hurtigt samme dag. Kunne beholde de for... Näytä lisää

Jeg bestilte varer, som skulle bruges til en fest få dage senere. Lyshygge leverede SÅ hurtigt. Jeg var efterfølgende i dialog med en af de ansatte, idet jeg ville efterbestille en vare. Det er super... Näytä lisää

Super god kundeservice. Jeg var i tvivl om Ida kugle størrelse og kontaktede kundeservice, som var hjælpsomme, hurtige og venlige. Jeg endte faktisk med at beholde lys kuglerne, som nu står flot u... Näytä lisää

Helt igennem en fantastisk service. Min pakke blev opholdt hos PostNord ??? Skrev til lyshygge om de kunne trække i nogle tråde hos postnord. Lyshygge sendte mig blot nye vare, dog toppet med bedr... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Skadelige bivirkninger fra stearinlys Vi elsker lys, vi elsker hygge, derfor skabte vi lyshygge tilbage i 2015. Stearinlys er en af de største klimasyndere, som udleder flere sodpartikler end biler på en stærkt trafikeret vej. Men for os er stearinlys er jo lig hygge, så vi gik på jagt efter et miljøvenligt alternativ. Og det fandt vi! Perfekt til allergikere, ældre der ikke tør have levende lys – og til alle, der går op i et godt indeklima – inkl. os selv. Udsolgt efter de første 2 måneder Da vi åbnede vores webshop i efteråret 2015, gik salget strygende, og allerede efter de første 2 måneder havde vi udsolgt alle af de dengang tre produkter, vi havde på vores webshop. Det var fantastisk at se, at så mange vil støtte op om det nye, sunde alternativ i stedet for ægte stearinlys. LED stearinlysene blev altså startskuddet til det, der i dag er en fuldvoksen webshop ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvenlige produkter. Et tak for jer Vi kan heller ikke takke jer nok: vores trofaste kunder, der gør, at vi kan køre rundt. Vi er så stolte af, at så mange af jer har lyst til at skabe hygge og samtidig ikke går på kompromis med indeklimaet. Vi tror på, at hvis vi går de små skidt sammen, hvis vi nyder de små glimt i livet, ja så vil det hele være lidt rarere og hyggeligere. Hvad tror du? De hyggeligste hilsner Kim og Rikke Far og datter til både hinanden og lyshygge.dk

Erinomainen

(3 448)

83 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Levering og forkert vare

De skriver levering indenfor 1-2 dage, men min pakke er endnu ikke nået frem og jeg bestilte for fem dage siden. Ved min henvendelse til dem, skriver de at det er levering 1-2 dage fra at de sender den, hvilket jeg betragter som misvisende, da de jo kan vælge at sende pakken efter en uge eller længere tid.
Jeg bestilte tre lamper, da jeg hentede ordren var der kun en.

Som svar på deres kommentar til min anmeldelse, har de sendt mig en mail, hvor de påstår, at jeg har bestilt den 22., men jeg har ordren på mail fra den 20., så min anmeldelse er ikke løgn.

23. elokuuta 2025
Lyshygge.dk-logo

Vastaus yritykseltä Lyshygge.dk

korrekt bestilt 20/8 vi sendte dem den 22/8.
Der er sendt 3 pakker.
Det er postnord du skal have fat i da de 2 af kuglerne havde en ekstra leveringsdag, selvom de blev sendt samtidigt.

Vi beklager ulejligheden.

23/08/2025 08:18:00 Silkeborg Danmark - SILKEBORG PO
Forsendelsen er nu på vej.
23/08/2025 07:12:53 Silkeborg Danmark - SILKEBORG PO
Forsendelsen er ankommet til distributionsterminalen.
23/08/2025 01:20:27 Herning Danmark - HERNING TERMINAL
Forsendelsen behandles på vores sorteringscenter.
22/08/2025 22:12:38 Danmark - PostNord Danmark
En e-mail er sendt til modtager.
22/08/2025 21:50:26 Fredericia Danmark - TAULOV TERMINAL
Forsendelsen behandles på vores sorteringscenter.
22/08/2025 08:24:00 Danmark - PostNord
Vi har modtaget information om, at afsender har klargjort din forsendelse. Den er stadig hos afsender eller på vej til os. Du kan følge din forsendelses rejse, når vi har modtaget den på vores terminal.

Hurtig kundeservice og flotte lys til prisen

Jeg bestilte deres 3pak led bloklys, som desværre var for høje, da jeg troede at højden var inklusiv vægen... Men lysene fejlede intet og var super flotte. Da jeg skulle sende retur, oplevede jeg nogle problemer og skrev til kundeservice - allerede samme dag fik jeg svar! Super fine produkter og hurtig svar fra kundeservice - kan anbefales :)

16. toukokuuta 2025

Meget tilfreds med LysHygge

Meget tilfreds med LysHygge, har handlet med dem flere gange. Har nu haft en reklamation, som de har behandlet til min fulde tilfredshed.
Kan varmt anbefale dem.👍🙂

1. toukokuuta 2025

ingen svar via mail

Har forsøgt at kontakte jer via mail uden held, har også forsøgt mig med jeres chat funktion, der foreslår jeg skal sende en ny mail for at få et hurtigt svar, hvilke jo er som at skynde sig langsomt. '

Så nu håber jeg at få svar via denne kanal

Her er problemet:

Noa LED kugler hvid-farvet Ø25-30-40cm 3stk.

Jeg kan godt vælge farven hvid på alle 3 lamper, men jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg "låser" indstillingen, for næste dag lyser de i alle mulige farver igen.

Kan ikke gennemskue hvad jeg gør forkert????

Kan godt se på jeres hjemmeside at der findes 2 versioner (farvede og hvide) men det fremgår samtidig af de farvede også kan lys hvidt, men hvis de starter op i multi farve den næste dag, er det jo ikke optimalt.

22. maaliskuuta 2025
Lyshygge.dk-logo

Vastaus yritykseltä Lyshygge.dk

Hej, vi har svaret dig, men du kan bare sende ny mail til:
info@lyshygge.dk

Ps. Der står i manual på hjemmesiden omkring dette du beskriver.

Købte fire hvide bloklys i november 24

Købte fire hvide bloklys i november 24. Allerede i januar er tre af dem blevet gullige. Så de kan ikke stå sammen uden de ser gamle ud. Nogle er holdt op med at kan lades. Og den ene ladeplade har en eller anden løs forbindelse. Kærtelysene fungerer fint købt ved samme lejlighed. Desværre har jeg ikke min kvittering mere så korrespondancen løb ud i sandet. Tænker måske at finde nogle nye et andet sted

27. maaliskuuta 2025