Lyshygge.dk Arvostelua

3 448
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

God og hurtig kommunikation ved fejlsending. Fik først forkert farve stearinlys tilsendt 2 gange. Åbenbart pga nyt lager. Sendte mail begge gange og fik svar hurtigt samme dag. Kunne beholde de for... Näytä lisää

Jeg bestilte varer, som skulle bruges til en fest få dage senere. Lyshygge leverede SÅ hurtigt. Jeg var efterfølgende i dialog med en af de ansatte, idet jeg ville efterbestille en vare. Det er super... Näytä lisää

Super god kundeservice. Jeg var i tvivl om Ida kugle størrelse og kontaktede kundeservice, som var hjælpsomme, hurtige og venlige. Jeg endte faktisk med at beholde lys kuglerne, som nu står flot u... Näytä lisää

Helt igennem en fantastisk service. Min pakke blev opholdt hos PostNord ??? Skrev til lyshygge om de kunne trække i nogle tråde hos postnord. Lyshygge sendte mig blot nye vare, dog toppet med bedr... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Skadelige bivirkninger fra stearinlys Vi elsker lys, vi elsker hygge, derfor skabte vi lyshygge tilbage i 2015. Stearinlys er en af de største klimasyndere, som udleder flere sodpartikler end biler på en stærkt trafikeret vej. Men for os er stearinlys er jo lig hygge, så vi gik på jagt efter et miljøvenligt alternativ. Og det fandt vi! Perfekt til allergikere, ældre der ikke tør have levende lys – og til alle, der går op i et godt indeklima – inkl. os selv. Udsolgt efter de første 2 måneder Da vi åbnede vores webshop i efteråret 2015, gik salget strygende, og allerede efter de første 2 måneder havde vi udsolgt alle af de dengang tre produkter, vi havde på vores webshop. Det var fantastisk at se, at så mange vil støtte op om det nye, sunde alternativ i stedet for ægte stearinlys. LED stearinlysene blev altså startskuddet til det, der i dag er en fuldvoksen webshop ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvenlige produkter. Et tak for jer Vi kan heller ikke takke jer nok: vores trofaste kunder, der gør, at vi kan køre rundt. Vi er så stolte af, at så mange af jer har lyst til at skabe hygge og samtidig ikke går på kompromis med indeklimaet. Vi tror på, at hvis vi går de små skidt sammen, hvis vi nyder de små glimt i livet, ja så vil det hele være lidt rarere og hyggeligere. Hvad tror du? De hyggeligste hilsner Kim og Rikke Far og datter til både hinanden og lyshygge.dk

Erinomainen

(3 448)

83 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bravo

-Modtaget vare er fuldstændig som de fremstår på fotos og i beskrivelse.
- Hurtig svar på forespørgsel.
- Flot reaktion - nyhedsmail og ændring af forsendelse - selv om firmaet var "uskyldig"

22. marraskuuta 2025

Fine varer og god kundeservice

Mailede før købet nogle spørgsmål til kundeservice og fik gode og brugbare svar tilbage.
Har nu modtaget mine varer, 2 x 2 genopladelige kertelys med lader og strømforsyning. Pæne ting. Kertelysene har et smukt og naturligt udseende lys. Og de kan tændes og slukkes med knap under bunden, hvilket er vigtigt for mig, da jeg ikke ønsker at bruge fjernbetjening (min erfaring med andre lys er, at batterierne holder kortere tid ved brug af fjernbetjening? Desuden ønsker jeg ikke nødvendigvis at tænde alle lysene hver gang).
Forsendelsen tog et par dage, hvilket er fint for mig.

18. marraskuuta 2025

Hurtigt levering

Hurtigt levering
Sender hurtigt, og tingene var som de skulle være.
Nem hjemmeside.
Håber min mor bliver glad for julegaven som er købt hos jer.

10. marraskuuta 2025

Tre LED-sæt, nul fjernbetjeninger – og ét stykke dansk juleånd

Bestilte tre sæt Mia LED-kugler til knap 3.000 kr. – men fjernbetjeningerne var som tryllet væk.

Kim fra Lyshygge mente, de nok lå “under pap i bunden af den mindste kasse” … tja, det var så bare ærgerligt, den kasse allerede var afleveret på genbrugspladsen 😄

Efter lidt pingpong fandt Kim juleånden frem og sendte tre nye som “julegave” – respekt for det!

Nu virker det hele, jeg kan tænde lyset uden at rejse mig fra sofaen – og så handler jeg altså hellere hos en dansk side med humor end på Temu. 💡🇩🇰

28. lokakuuta 2025

Ekstraordinær god service

Købte en del Led lys for et stykke tid siden, to af dem ophørte pludselig med at virke. Jeg skrev til lys om et problem og svaret var at vi sender to nye til dig du behøver ikke sende de andre tilbage.
Superflot service det skal man lede længe efter og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 😀

30. lokakuuta 2025

Fejl i produktinformation

Fejl i produktinformation.
Vi købte produktet "Pia".
Der stod angivet at man kunne forlænge totalt 10 lyskæder pr. udtag. Lyskæden var super svag i lumen efter de første 3 forlængelser og gav minimalt lys til resten af teltet vi havde pyntet op. Måtte finde andre lyskilder her. Bør kun reklameres med at kunne forlænges til max 5 lyskæder pr. udtag.
Vi bestilte et ekstra sæt forlængelse, men da leveringen blev 3 dage i stedet for 2, nåede det ikke frem til vores bryllupsfest.

29. elokuuta 2025
Lyshygge.dk-logo

Vastaus yritykseltä Lyshygge.dk

Hej,
Vi er vildt kede af dette, det har vi ikke oplevet.
1000 tak for at dele dette på trustpilot istedet for at skrive til os.

God oplevelse med Lyshygge

bestilling og levering foregik fint og uproblematisk. Jeg overså i forbindelse med første ordre at jeg skulle have bestilt en lader - jeg henvendte mig derfor til Lyshygge for at spørge om jeg kunne efterbestille lader samt fjernbetjening og samtidig blive friholdt for fragt i og med at jeg havde købt for et større beløb forud for næste ordre - dette imødekom Lyshygge uden diskussion.

25. elokuuta 2025

Super service

Super service. De er der med det samme, hvis der opstår et problem. De leverer hurtigt og deres kvalitet er i top. Meget behjælpelige.

4. syyskuuta 2025

Kan varmt anbefales!

Super hurtig og sikker levering!
Kvalitetsvarer, der bare virker og hygger omkring os.
Gode beskrivelser på hjemmesiden, så der ikke er tvivl om, hvad man køber, og evt. skal købe til.
Er super tilfreds - igen - og kan varmt anbefale at handle her!

25. elokuuta 2025