Lyshygge.dk Arvostelua

3 448
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

God og hurtig kommunikation ved fejlsending. Fik først forkert farve stearinlys tilsendt 2 gange. Åbenbart pga nyt lager. Sendte mail begge gange og fik svar hurtigt samme dag. Kunne beholde de for... Näytä lisää

Jeg bestilte varer, som skulle bruges til en fest få dage senere. Lyshygge leverede SÅ hurtigt. Jeg var efterfølgende i dialog med en af de ansatte, idet jeg ville efterbestille en vare. Det er super... Näytä lisää

Super god kundeservice. Jeg var i tvivl om Ida kugle størrelse og kontaktede kundeservice, som var hjælpsomme, hurtige og venlige. Jeg endte faktisk med at beholde lys kuglerne, som nu står flot u... Näytä lisää

Helt igennem en fantastisk service. Min pakke blev opholdt hos PostNord ??? Skrev til lyshygge om de kunne trække i nogle tråde hos postnord. Lyshygge sendte mig blot nye vare, dog toppet med bedr... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Skadelige bivirkninger fra stearinlys Vi elsker lys, vi elsker hygge, derfor skabte vi lyshygge tilbage i 2015. Stearinlys er en af de største klimasyndere, som udleder flere sodpartikler end biler på en stærkt trafikeret vej. Men for os er stearinlys er jo lig hygge, så vi gik på jagt efter et miljøvenligt alternativ. Og det fandt vi! Perfekt til allergikere, ældre der ikke tør have levende lys – og til alle, der går op i et godt indeklima – inkl. os selv. Udsolgt efter de første 2 måneder Da vi åbnede vores webshop i efteråret 2015, gik salget strygende, og allerede efter de første 2 måneder havde vi udsolgt alle af de dengang tre produkter, vi havde på vores webshop. Det var fantastisk at se, at så mange vil støtte op om det nye, sunde alternativ i stedet for ægte stearinlys. LED stearinlysene blev altså startskuddet til det, der i dag er en fuldvoksen webshop ikke kun med LED stearinlys, men også andre miljøvenlige produkter. Et tak for jer Vi kan heller ikke takke jer nok: vores trofaste kunder, der gør, at vi kan køre rundt. Vi er så stolte af, at så mange af jer har lyst til at skabe hygge og samtidig ikke går på kompromis med indeklimaet. Vi tror på, at hvis vi går de små skidt sammen, hvis vi nyder de små glimt i livet, ja så vil det hele være lidt rarere og hyggeligere. Hvad tror du? De hyggeligste hilsner Kim og Rikke Far og datter til både hinanden og lyshygge.dk

Erinomainen

(3 448)

83 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det ene af 4 lys virkede ikke

det ene lys virkede ikke kaput !!

24. helmikuuta 2025

Hej Benny,

Det gør ondt i vores hjerte, da vi forsøger at yde den bedste service.

Hvor er det ærgelig, at du ikke kontakter os først, da vi altid sender nye varer som erstatning.

Synd du bare "farer" ombord på Trustpilot, istedet for at give os en chance for at udvise god service.

Hurtig og venlig betjening.

Fik bloklys i gave som jeg byttede og fik en defekt fjernbetjening. Mailkontakten fungerede perfekt. Jeg fik svar samme dag og tilsendt ny fjernbetjening.
Meget venlig korrespondance og hurtig handling.

24. helmikuuta 2025

Modtog rigtig fine lys

Modtog rigtig fine lys. På den store faldte batterierne ud. Jeg tænkte, den nok var itu og skrev til kundeservice. De skrev jeg skulle trykke tappen i bund (det gik efter noget tid op for mig, det er den som holder på batterierne).
De havde sådan set ret, det virkede efter flere dage med trykken og trykken lykkedes det endeligt. De andre lys i samme pakken virkede dog med det samme og holdte nemt på batterierne. Men samlignet med andre firmaer, der straks undskylder og sender nyt lys, synes jeg kundeservice kunne være mere imødekommende. Der er udeblivende svar og korte beskeder fra dem.
Lysene er dog rigtig fine og er glad for dem. Ville dog vælge andet site at købe fra næste gang, hvor jeg føler mig sikker på reklamationsretten.

12. tammikuuta 2025

Hej
beklager vort korte svar, vi er i Østen på forretningsrejse, så det gik lidt stærkt, beklager.

Købte tre bloklys

Købte tre bloklys. Ingen af dem kunne jeg få lys i.

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lyshygge.dk

Har du vendt batterier plus/minus selvom der er 2 fjedre i bunden ?

HVORFOR HAR DU KONTAKTET OS ???

God service

Jeg har købt lys adskillige gange ved Lyshygge.dk og været meget tilfreds, denne gang virkede et af lysene ikke, og da jeg gentagne gange skriver til firmaet, oplever jeg at kommunikationen ikke følger samme tråd, hvilket gør at min reklamation går helt op i hat og briller. Men alt løser sig over tid og jeg eftersendes nye varer. Så super service, da vi kom på bølgelængde.

8. tammikuuta 2025

Dårlig service

Dårlig service , sælger tilkøb selvom det er incl. Kan ikke få penge retur.

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Lyshygge.dk

Det er ikke korrekt det du skriver, det har vi også kommunikeret via mail.
Du kan sende varerne retur og få penge retur.

Gode produkter - God service

Fine produkter - God og hurtig respons ved reklamation. Har handlet der 2 gange og det bliver ikke den sidste :-)
Hurtig fragt også. Kan kun anbefales

17. tammikuuta 2025

Rigtig god service

Bestilte ledlys og opladerplade mellem jul og nytår (julegave). Tingene kom til lovet tid. Desværre virkede det ene lys og pladen ikke optimalt, så efter kort korrespondance med (et par mails) sendte de 2 nye ting, der også kom inden for lovet tid. Rigtig god service 😀

8. tammikuuta 2025

køb aldrig Vega Ultra LEDjuletræslys det er spild af penge

Jeg har købt 3 pakker af Vega Ultra LED juletræslys Ø1.2 X 10cm Hvor der stod: Imponerende batteritid på 200 timer Aldrig er jeg blevet mere skuffet end over disse lys satte helt nye batterier i dem den 23. December ned timer på 8 timer, men måtte allerede skifte batterier i samtlige lys den 24. December, da de ikke ville tænde igen, sikke noget bras.

Deres svar var at det måtte være nogle dårlige batterier jeg brugte, og nej det er det ikke. De virker upåklageligt til alt andet også til udendørsbelysning.

Men det er alt andet nemmere at beskylde kunder for fejl, end at indrømme st der måske er fejl i et produkt, der ikke lever op til det de selv skriver i produktbeskrivelsen.

24. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Lyshygge.dk

Det sidste svar vi skrev til dig:

Hej
Lyder vanvittigt, når der kommer batterier i og de tændes måles brændetiden.
Kunne tyde på dårlige batterier.
Fungere de ikke tager vi dem til test
Lad mig høre.

at du så ikke svarer os men skriver dette på Trustpilot - DÅRLIG STIL

Fremragende kundeservice, produkter og levering

Jeg så et mega godt tilbud på facebook med 3 pakke juletræslys med 55% rabat, jeg kunne ikke finde det på hjemmesiden, sendte en besked og der kom øjeblikke svar tilbage med link, så det var let for mig at bestille.
Lysene (incl fjernbetjening) er allerede kommet frem og blev sat på træet igår.
Det er SÅ smukt og jeg nyder at jeg nu kan tænde for det hver aften med naturtro kunstige lys.

16. joulukuuta 2024