LuxuryHair Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Er desværre slet ikke tilfreds. Påsætningen blev rigtig sjusket, og der var steder det slet ikke var syet ordentligt på, eller der var “sprunget” noget over. Min nye påsætter var helt i chok over at... Näytä lisää

Normalt handler jeg altid hos luxury hair hos Tina, da jeg altid har været super tilfreds med kvaliteten! Må desværre sige at kvaliteten ikke lever op til hvad hår Jeg plejer at få. Betjening med me... Näytä lisää

Først vil j rose Tina Ford en helt fantastiske kundeservice jeg ved j r besværlig men hun håndterede mig helt coool 🙊 Sååååå vil j gerne rose det helt fantastiske lange hår i 70 cm i mine 8 år me... Näytä lisää

Jeg har fået lavet hairextensions med metoden hot fusion hos LuxuryHair i Odense. Både metoden og frisøren kan varmt anbefales. Har haft hair extensions flere gange over de sidste 5 år og har ikke... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Webshop med indisk top kvalitet hår extensions. Højeste grade og intakt skællag - lange strå fra rod til spids.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God kvalitet ,hurtig betjening!

Kan anbefale at handle hor Luxuryhair,det er super kvalitet og god betjening.
Selv om aftenen svare de på mails,hvis man er i tvivl om noget.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.

8. toukokuuta 2014

Flere bestillinger, sidste var skuffende

Jeg har bestilt fra luxuryhair 4 gange over en længere periode og jeg plejer at være tilfreds, men denne gang var jeg meget skuffet. Jeg bestilte 3 trenser til tape extensions og det antal gram jeg plejer at bestille, så jeg var sikker på at tykkelsen var i orden. Det er dog noget utrolig tyndt hår jeg har modtaget, særligt i spidserne. Normalt plejer jeg at elske mit hår fra luxuryhair, men denne gang synes jeg det er flovt at rende rundt med. Vil nu genoverveje om det er her jeg skal bestille fra fremover, da jeg gerne vil være sikker på den kvalitet jeg får.

6. toukokuuta 2014

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Hej Maria, vi er glade for at du har været tilfreds alle de andre gange. Denne gang har du valgt en anden variant, skinweft, som også er meget billigere og på tilbud, de har kun 60 gram hår i hver pakke, hvor de andre ligger med 90 gram. Vi håber at du vender tilbage som kunde igen, da det ligger os meget på sinde at gøre vores kunder tilfredse og håber du lige vil skrive til os, så vi kan finde en løsning.
Med venlig hilsen
LuxuryHair.dk

Tina Hovmand

Fantastisk !!!

Har efterhånden været der mange gange nu og Tina overrasker positivt hver eneste gang. Har fået lavet hot fusion hver gang og kvaliteten er helt i top og holder i flere måneder, når man følger plejevejledningen. Jeg kan varmt anbefale det til alle!

24. huhtikuuta 2014

Kvalitets hår

Jeg har i mine 10 år med extensions på, aldrig oplevet bedre kvalitets hår end dette, og jeg har prøvet alle steder fra efterhånden.. Det holder mange mdr og er stadig super blødt. Det ka også farves og styles som ens eget hår.. Har aldrig haft problemer med det før og det får 5 stjerner herfra ;)

9. huhtikuuta 2014

Personlig venlig betjening!!

Jeg bestilte det den ene dag, og produkterne kom dagen efter - jeg fik en sms fra firmaet da jeg havde glemt at vælge forsendelse, og efterfølgende fik jeg svar på mange spørgsmål omkring mine produkter og hvordan de skulle bruges - synes det var en meget flot service at der kom så hurtigt svar, og så på SMS! Meget glad for mine produkter og for behandlingen :)

6. huhtikuuta 2014

hurtigt levering

Hurtig levering.. nemt at bestiller, dog lidt svært at finde rundt på siden.

5. huhtikuuta 2014

Kære Sabina,

tak for din anmeldelse. Vi har nu gjort det mere overskueligt at finde rundt på webshoppen, så vi håber dermed at have imødekommet den anmeldelse.

Tusind tak for de flotte 4 stjerner

Fantastisk hår og service.

Har fået lavet hår hos luxuryhair i et par år og bedre sted findes ikke. Tina er top professionel og jeg stråler altid når jeg går fra hende. Håret er i super god kvalitet, det holder sig flot længe og det ikke til at se det ikke er mit eget. Jeg kan varmt anbefale luxuryhair man får både en super god service og hår af den bedste kvalitet 👍👍😊😊

27. maaliskuuta 2014

hurtigt levering

Super hurtig levering. Men håret er ret tørt allerede efter første hårvask. Og nu er jeg en erfaren bruger af extensions og plejer at bestille fra England noget virkelig lækkert hår, nen ville prøve noget fra dk da det er lidt nemmere og hurtigere. Men øv øv ikke tilfreds med kvaliteten

27. maaliskuuta 2014

super fantastiske hairextension

Både metoden og frisøren kan varmt anbefales. Har haft hair extensions flere gange over de sidste 5 år og har ikke tidligere været nær så godt tilfreds som denne gang. Desuden er hårkvaliteten helt i top - holder sig rigtig flot og ugler og filtrer slet ikke.
Hermed min "hotteste" anbefaling.

27. helmikuuta 2014

Utrolig dårlig service

Har gennem de sidste 8 år handlet ved flere forskellige leverandører af extensions i dk. Er selv extensionist og køber derfor ofte hår. Men aldrig har jeg oplevet så dårlig kvalitet og service før. klagede over en omgang tape-extensions da det efter at have været brugt 1 måned gik fuldstændig i stykker ved aftagning, og derfor ikke er bedre værd end bare at smide direkte i skraldespanden. Luxuryhair ville intet gøre ved dette, og fik bare et svar tilbage at det var min egen skyld. Har fulgt alle foreskrifter ang påsætning, behandling og aftagning, men det er åbenbart ikke godt nok?
Samtidig smittede det så meget af i farven at jeg har fået ødelagt flere bluser af det. Har jeg heller ikke oplevet før, ikke engang crazy colour har jeg nogensinde oplevet har smittet af, og jeg har efterhånden haft alle farver man kan få, også hvor jeg selv har farvet det. Det ville luxuryhair heller ikke gøre noget ved, de mente at det måtte man forvente?
Så alt i alt kan jeg kun sige at jeg ALDIG handler der igen, og bestemt heller ikke vil anbefale det til mine kunder eller andre.

24. helmikuuta 2014

Hej Christina,
vi er kede af du oplever det som dårlig service. Men som det klart fremgår at siden er der gjort opmærksom på at pang farver kan smitte af, ligesom når du farver dit eget hår.
Ligeså vel som det også klart og tydeligt står at ved brug af remover der ikke er anvist fra LuxuryHair.dk, kan der være risiko for at tape kanten opløses.

Ved korrekt brug af den rette remover, genbruges banerne.

Vi tager alle henvendelser seriøse og ønsker at udvise den bedste service ved korrekt anvendelse og hjælper hellere end gerne til en fair løsning.

Med venlig hilsen
LuxuryHair.dk

Tina Hovmand

Overrasket!

Kvaliteten af håret har overrasket mig noget. Selvfølgelig stemmer kvaliteten overens med prisen, så derfor kan man ikke forvente at det ikke vil tangled en smule, hvis man ikke er påpasselig, dvs. børste det ofte hvis man har permanent, og bruge det rigtige shampoo. Som clips extension fylder det alle krav og let at arbejde med!
At have extensions er et fuldtidsarbejde ;)

Fin service, meget hurtig.
Vil absolut handle der igen!!

Det er pengene værd.

19. helmikuuta 2014

Det bedste hår jeg nogensinde har prøvet !

Jeg har prøvet extensions fra mange forskellige firmaer, uden at være tilfreds. Nu har jeg prøvet luxuryhair og er dybt imponeret. Jeg var meget skeptisk i starten, men allerede efter et par dage kunne jeg mærke stor forskel. Håret ER det bedste jeg nogensinde har prøvet. Mit hår føles stadig så fantastisk selv efter det er blevet genbrugt. Servicen er også super god. Anbefaler alle luxuryhair. Aldrig mere skuffet hår! 5 stjerner er ikke nok til at beskrive hvor godt det er. Så alle sammen, håret er pengene værd. :-)

1. helmikuuta 2014

Virkelig god service!

Jeg rådgav mig med Tina på deres Facebook profil da jeg var lidt i tvivl om hvilken farve og metode jeg skulle vælge til mit køb af mine nye hair-extensions. Jeg bestilte derfor min pakke i lørdags og modtog allerede pakken mandag! Fantastisk kundeservice og god kvalitet. Vil helt klart anbefale Luxury hair!

12. marraskuuta 2013

PERFEKT ! Anbefales til alle ...

- Mega god service
- Stort udvalg (her er ALT man skal bruge til sine extensions)
- Virkelig hurtig levering
- Sikkert og nemt
- Forsvarlig indpakning af ens varer
- Virkelig høj kvalitet (rigtig godt alternativt til de meget dyre sider der ellers findes)

Har absolut INTET negativt at sige om denne sige - her vender jeg altid tilbage når jeg have nye extensions eller tilbehør dertil...

25. helmikuuta 2013

Kvalitet hvor alle kan være med prismæssigt

Jeg har nu bestilt i online shoppen mange gange - jeg er selv påsætter og har mange kunder om dagen - vi bruger udelukkende hår fra luxuryhair da jeg kan være sikker på kvaliteten og servicen er helt i top - uanset hvornår jeg skriver en mail eller sms, så er det hurtigt svar.

7. kesäkuuta 2012