2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,1

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Très déçue

Très déçue. J'ai commandé une seule boîte, mais j'ai été débitée de 73 €, sans avoir reçu de facture indiquant clairement ce montant. J'ai ensuite reçu un e-mail mentionnant une quantité différente de celle que j'avais commandée, et il est désormais impossible de contacter le service client, l'adresse e-mail étant introuvable. Je demande le remboursement intégral de cette somme dans les plus brefs délais. À défaut d'une réponse rapide, je me réserve le droit d'engager les démarches nécessaires auprès de ma banque et des autorités compétentes afin de faire valoir mes droits.

11. heinäkuuta 2026

Burde være nul stjerner .Jeg har…

Burde være nul stjerner .Jeg har oplevet nøjagtig det samme,som forrige anmeldelse af Liselotte Pedersen .
Bestilte tilbud til 299kr og med rabat 269 kr .Betalte de 269 kr og så der var hævet 800 kr af to gange .
Skrev til dem for at få rettet misforståelsen,men kunne ikke lade sig gøre ,da ordren var sendt og for øvrigt forudkonfigyreret (hvad det så end betyder)
Kunne ikke annullere ordren ,men tilbudt 25% rabat ag første betalingsmetode????
Da jeg skrev hvad det eksakt betød ,har jeg ikke hørt fra dem siden
Kunne også vælge at sende hele ordren tilbage ,men så skal der en inspektionrunde i gang inden beløbet kan tilbagebetales.
Svindel og humbug
Er med på politianmeldelse.Hvordan gør vi så?

10. heinäkuuta 2026

Jeg bestilte et tilbud til 299kr med…

Jeg bestilte et tilbud til 299kr med yderligere 10% Rabat ved tilmelding af mail. Jeg afslår flere tilbud frem til ordre bekræftelse. Kan til slut se der er hævet 800kr på min konto delt op på to reservationer, jeg skynder mig efter ca 15 min at sende en mail med ønske om anullering af ordren men får afvide at det kan jeg ikke for den er blevet behandlet hurtigt, men med tilbud om 25% Rabat. Jeg afslår og holder fast på at anullere ordren så stopper de med at svare.
Jeg er med på politianmeldelse.

10. heinäkuuta 2026

Snyd og humbug

Har modtaget pillerne, men der er ingen vejledning. Når jeg forsøger at finde deres hjemmeside, er den pludselig væk🤔
Havde bestilt 3 glas, har modtaget 2.
På deres reklame, er der et matas logo, men firmaet skriver at de ikke samarbejder med matas. Hvorfor er det så på deres reklame?
Det virker som et rent fup firma.
I det mindste har jeg modtaget nogle af pillerne, modsat andre.
I øvrigt kan man få 75 kr retur, hvis man anmelder deres produkt ( vel og mærke inden man har modtaget varen)

6. heinäkuuta 2026

ARNAQUE

Bonjour ,suite à votre émail je vous informe que la commande N° 4B7B47CB9B en datte du 03-07-2026 et de 36 euros 65cts ,

je constate que vous m'avez prélevé sur mon compte 36 .65 cts + 73 euros 30 cts sans m'on autorisation ?

Je demande l'annulations de m'a commandes N° 80100764B3 et la commande N°4B7B47CB9B.

Je demande le remboursement total sous 48HEURES .

Je me vois dans l'obligation de contacter le gendarmerie déposer pliante

7. heinäkuuta 2026

Min anmeldelse er blevet fjernet.

Min anmeldelse er blevet fjernet.
Humbug.
Prøver igen.
Måtte indlægges på hospitalet med slemt udslæt efter at have spist pillerne i 13 dage.
Nu haft 8 dages pause - og er i bedring!
Jeg spiser ALDRIG disse piller igen!
De svarer mine mails helt hen i vejret.
Mvh
Kirsten Rossing

1. heinäkuuta 2026

Bon site

Bon site. Commande rapide.
Remise obtenue. J'attends ma livraison avec impatience...

26. kesäkuuta 2026

Snyd og humbuk

Snyd og humbuk, hæver penge de ikke har fået lov til.
Er umulige at komme i kontakt med, ønsker at sende pillerne retur, samt få mine penge retur…..
Det er stort set umuligt at finde frem til siden, men det lykkedes. Der er en formular, som kan bruges under “Kontakt support”

16. kesäkuuta 2026

kan de få 0 stjerner er det det meste i er bundefanget af det firma har desværre prøvet det og de hæver uden skrupler større beløb du ikke kender til

12. kesäkuuta 2026

Dette er et fupfirma'

Dette er et fupfirma'

jeg har bestilt for 299, og der er blevet trukket 1200kr og kan ikke anullere det i min bank. jeg er med på politianmeldelse hvis jeg heller ikke får mine penge retur!!!!

4. kesäkuuta 2026

Fup firma

Fup firma
Bestilte for 300 kr piller, og dem fik jeg.
Samme dag på min konto trak de også 600 kr.
Kan ikke kontakte dem, så hvis jeg ikke får mine
600 kr. retur, vil jeg politianmelde dem.
Mvh Annette

2. kesäkuuta 2026

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili