LuxuryHair Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Er desværre slet ikke tilfreds. Påsætningen blev rigtig sjusket, og der var steder det slet ikke var syet ordentligt på, eller der var “sprunget” noget over. Min nye påsætter var helt i chok over at... Näytä lisää

Først vil j rose Tina Ford en helt fantastiske kundeservice jeg ved j r besværlig men hun håndterede mig helt coool 🙊 Sååååå vil j gerne rose det helt fantastiske lange hår i 70 cm i mine 8 år me... Näytä lisää

Jeg har fået lavet hairextensions med metoden hot fusion hos LuxuryHair i Odense. Både metoden og frisøren kan varmt anbefales. Har haft hair extensions flere gange over de sidste 5 år og har ikke... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Webshop med indisk top kvalitet hår extensions. Højeste grade og intakt skællag - lange strå fra rod til spids.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

hurtig ekspedition og god pris

kan kun anbefales

30. heinäkuuta 2015

Tusind tak for de flotte 5 stjerne, din tid og din anmeldelse - perfekt

Kundeservice Teamet LuxuryHair.dk

Danmarks Bedste Luksus Hår, Holdbarhedden er i Top, Samt Kvaliteten.

Min Datter går meget op i hendes hår, det skal hermed siges farmand Betaler ! og Hun har prøvet et hav af de bedste frisør hvor hun har fået påsat Extension, derfor følger jeg nøje med, da jeg selv går op i Topkvalitet / Holdbarhed / Elegancen af et produkt.
LuxuryHair kan hermed kun anbefales :)
Best Produkt
Best Kvalitet
Best Holdbarhed
& Dermed meget fornuftig Pris

24. heinäkuuta 2015

God og hurtig levering

Man får svar på det man spørger om, og så er prisen overkommelig.
Hurtig ekspedition, uden besværligheder ☺

23. heinäkuuta 2015

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Tusind tak for den flotte anmeldelse Helle og ikke mindst de 5 stjerner, dem er vi rigtige glade for.
God sommer,
Mvh kundeserviceteamet LuxuryHair

Fantastisk😉

Super hurtig levering.
Opdateres hele tiden om hvor langt ens pakke er.

11. heinäkuuta 2015

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og at du deler din oplevelse. Det sætter vi stort pris på.
Mvh Kundeserviceteamet LuxuryHair.dk

Super gode!

Jeg har kun haft gode oplevelse med luxury hair, dog er der af og til manglende info til nogle produkter, men så er de også gode til at svare på de manglende detaljer! :-) super godt tilfreds vil fremover altid handle der.
Har både bestilt extensions og hår produkter! Har ingen negativ kommentar!

15. kesäkuuta 2015

Hej Sanne,

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner - dem er vi rigtigt glade for. Vi forsøger at levere kvalitets produkter til en rimelig pris og hurtig levering.
Det er dejligt, når vores kunder er glade og tilfredse for vores produkter. Vi vil snarest gå vores produkt informationer igennem og få tilføjet det der skulle mangle, tak fordi du hjælper os til at blive bedre.

Vi ønsker dig en rigtig god dag og takker endnu engang fordi du tog dig tid til at dele dine erfaringer fra luxuryhair.dk med andre.

LuxuryHair.dk kundeservice teamet

Remy hair kan rådgives!!

Super hurtig levering, lækkert sundt hår og super fede farver :)

17. toukokuuta 2015

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Tusind tak for de flotte 5 stjerner - dem er vi rigtigt glade for, vi går meget op i kvalitet og service - så dejligt at blive belønnet for det med en flot anmeldelse

PERFEKT!!

Først og fremmest skal Luxuryhair have ros for den utrolige service jeg fik. Jeg så at man på trenser i 50 cm kunne købe halve pakker, men ikke i 60 cm - Jeg ville gerne købe to halve pakker af forskellige farver, for at matche mit eget hår bedst muligt. Derfor skrev jeg en forespørgsel omkring, om det var muligt at købe halve pakker i 60 cm, hvorefter jeg hurtigt fik svar tilbage om, at det ville blive lagt til rådighed på hjemmesiden den efterfølgende dag. SÅ god service!

Jeg fik bestilt håret og kunne vælge mellem forskellige leveringsmuligheder. Hurtig levering og forsvarligt pakket ind.

Jeg var spændt på at se kvaliteten af håret og det levede 100% op til mine forventninger. Utrolig pænt og tykt hår uden de kedelige tjavsede spidser, hvor man ofte må klippe 10 cm af, for at det ser pænt og sundt ud, men dette hår var pænt fra rod til spids.

Dermed har jeg kun ros tilovers for Luxuryhair og vil ikke tøve med hverken at anbefale andre eller selv, at købe hos dem igen :)

24. huhtikuuta 2015

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Tak for de flotte 5 stjerner Gitte og tak fordi du deler din oplevelse med andre og at du bruger tid på at skrive om vores service, det er vi rigtige taknemmelige og glade for - vi sætter kvalitet og service i højsædet og det er det hele værd når man får sådan en tilbagemelding ;o)

Perfekt.

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig ekspedition .

6. huhtikuuta 2015

Tak for de 5 stjerner, Marianne, dem er vi glade for

forringet kvalitet

Normalt handler jeg altid hos luxury hair hos Tina, da jeg altid har været super tilfreds med kvaliteten! Må desværre sige at kvaliteten ikke lever op til hvad hår Jeg plejer at få. Betjening med mere er jeg fuldt tilfreds med og har jeg alle dage været. Arbejder selv som frisør og er vant til ekstensions , derved kan jeg også se og mærke forskel denne gang. Mindre god oplevelse med håret i denne omgang :/ og super ked over at må skrive denne anmeldelse, da jeg ellers normalt er meget tilfreds.!

24. helmikuuta 2015

Hej Lena,

tusind tak for din anmeldelse.

Vi bliver altid glade når vores kunder tager sig tid til at skrive en anmeldelse, vi er dog kede af at høre at du ikke har været tilfreds denne gang.
Vi har netop fastholdt vores høje kvalitet, trods de meget stigende priser på indkøb og en høj dollar kurs, da vi ikke går på kompromi med kvaliteten.

Vi håber du bliver tilfreds igen næste gang, da vi fastholder vores høje kvalitet og ikke vil forringe den, trods stigende omkostninger, da det er hele vores forretningsgrundlag.

Vi glæder os til at handle med dig igen.

LuxuryHair.dk

Tina Hovmand

DEJLIGT NEMT!

Super hurtigt levering, super kvalitet af håret, er ihvertfald super glad for det

23. helmikuuta 2015

Rigtig mange gange tak for de flotte 5 stjerner, er vi rigtigt glad for

Lynhurtig levering

Jeg har brugt extensions i mange år, så har prøvet maaange forskellige kvaliteter.
De får ikke 5 *,da håret er meget tynd i spidserne. Så for at det ser nogenlunde ud skal man have klippet godt stk af. Kvaliteten synes at være god, nok den bedste jeg har prøvet fra Danmark. De sidste par år har jeg kun købt hår fra England. Så om et par mdr ved jeg mere om det her er det bedste hår i DK.
Ps. Meget dyrt i forhold til hvor lidt hår man får!

17. helmikuuta 2015

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Tak for stjernerne, håber vi en anden gang kan gøre det endnu bedre

extensions

Kvalitet og service altid i top.

1. helmikuuta 2015

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Tak for de 5 stjerner Tina, altid dejligt at handle med dig - glad for at du sætter pris på os

Super

Hurtig levering og rigtig gode produkter.

18. syyskuuta 2014

Tak for de flotte 5 stjerner, og at du deler din oplevelser her

😍😍😍

Så lækkert blødt hår! Af alle de gange jeg har fået extensions i har jeg aldrig haft så blødt hår før! Og tykkelsen er perfekt! Det er lige tykt fra top til bunden "ikke double drawn" elsker mit nye hår!

12. syyskuuta 2014

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Tusind tak Camilla, de flotte 5 stjerner og den flotte anmeldelse, det er vi rigtigt glade for. Vi forhandler kun den bedste kvalitet og forsøger at give den bedste og personlige service

fantastisk

God service og Hurtig levering. God kvalitet.

2. syyskuuta 2014

Tak Nadia - vi sætter pris på dine 5 stjerner og din anmeldelse

super lækkert hår.

hurtig levering, og et super lækkert hår til en god pris. Altid god service

18. elokuuta 2014

Vastaus yritykseltä LuxuryHair

Susanne, tusind tak for de 5 stjerner - og den flotte anmeldelse - vi er meget glade for at du deler din positive anmeldelse med andre

Luksus hår og rigtig god betjening

Jeg har købt extensions (tape) hos Luxuryhair et par gange nu, og har købt hos rigtig mange forskellige forhandlere efterhånden de sidste mange år, men intet hår har kunne måle sig med det man får hos Luxuryhair, og så er det til at betale oveni købet.
Og hurtig levering :)
Kan kun anbefales