Er desværre slet ikke tilfreds. Påsætningen blev rigtig sjusket, og der var steder det slet ikke var syet ordentligt på, eller der var “sprunget” noget over. Min nye påsætter var helt i chok over at... Näytä lisää
Normalt handler jeg altid hos luxury hair hos Tina, da jeg altid har været super tilfreds med kvaliteten! Må desværre sige at kvaliteten ikke lever op til hvad hår Jeg plejer at få. Betjening med me... Näytä lisää
Først vil j rose Tina Ford en helt fantastiske kundeservice jeg ved j r besværlig men hun håndterede mig helt coool 🙊 Sååååå vil j gerne rose det helt fantastiske lange hår i 70 cm i mine 8 år me... Näytä lisää
Jeg har fået lavet hairextensions med metoden hot fusion hos LuxuryHair i Odense. Både metoden og frisøren kan varmt anbefales. Har haft hair extensions flere gange over de sidste 5 år og har ikke... Näytä lisää
Webshop med indisk top kvalitet hår extensions. Højeste grade og intakt skællag - lange strå fra rod til spids.
Hjulets Kvarter 257, 5220, Odense SØ, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super lækkert hår. Lang holdbarhed, og fantastisk service.!

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Super god service, jeg bestilte på nettet Torsdag aften og ønskede selv at afhente, det var klar Fredag formiddag.
Oven i købet er det en fantastisk kvalitet. Tusind tak foret

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Besøgt stedet flere gange, altid den samme gode service 🎉 og kvaliteten af håret er super. Intet dårligt at sige herfra 💪🏼

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Vi takker mange gange for den altid gode service. Vi kan altid få håret til tiden så vores kunder altid forlader salonen glade og de elsker håret det gør vi bestemt også. :)

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Min oplevelse hos LuxuryHair, har været intet mindre end fantastisk!
Jeg bestilte i forbindelse med galla på mit gymnasium, hvor jeg igennem hele mit forløb fået den bedste service samt hurtig rådgivning.
Produkterne er i super god kvalitet, og servicen skal man lede længe efter for at finde andre steder.
Jeg er oven-ud lykkelig!

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Jeg har i længere tid købt jeres kvalitetsprodukter. Jeg er godt tilfreds med produkterne og mit hår ser rigtig godt ud. Det har den rigtige farve og fylde. Det er dejligt, hvis man er det mindste i tvilv om produkterne, så er i hurtige til at hjælpe. God service og hurtig levering. Tak fra mig.

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Jeg har lige fra starten, da jeg fik luxuryhair exstensions i, syntes det var vildt lækkert. Dog synes jeg hurtigt, at håret mistede fylde og længde. Men jeg var naiv og troede der bare skulle mere i. Så jeg bestilte ekstra. Efter kun 6 uger er det fortyndet helt vildt og blevet meget kort. Det er gået fra 60 cm til 45-50 cm. Jeg tænker at give det en chance mere, da håret faktisk er blødt og lækkert. Dog skal det først glattes efter bad når det er tørt, ellers er det kruset. Jeg køber så ekstra hår igen og nu er der kun gået 3,5 uge, og det er tyndt igen. Efter mange år med erfaring af exstensions, så ved jeg hvad jeg taler om og jeg plejer håret, som det er mit dyrebareste. Jeg redder det inden bad og først når håret er tørt. Fletter det inden jeg går i seng. Vasker kun håret 1 gang i ugen. Jeg har samme plejeprodukter og børste, som luxuryhair anbefaler og som jeg har købt der igennem. Jeg har konfronteret med det, men det er åbenbart ikke til at finde en løsning. Hun virker til at være ligeglad. :-( Det synes jeg er super ærgerligt, da det bare er penge ud af vinduet og i min verden så drives en forretning ikke sådan. Bliver håret tyndt, er det på deres plads at finde en løsning på det! Så bliver desværre nødt til at finde et andet sted, hvilket jeg er rigtig ked af, eftersom jeg har været glad for det bløde exstensions. Holdbarheden på deres lyse exstensions, er åbenbart ikke så lang, som jeg håbede på.

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
LUXUS håret er virkelig god kvalitet og holder i lang tid i forhold til den man kan få i 25GR PK det er bare ærgerligt at man ikke også kan få den gode kvalitet i 25 gr da jeg f.eks kun skal bruge 150 gr så skal man købe 200 gr for at få den bedste kvalitet.

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Oplevelsen startede godt! Jeg modtog mit hår hurtigt og havde også fornemmelsen af, at det var en super kvalitet og ISÆR til pengene! Det var flot tykt helt ned i spidserne....men, desværre er det efter 10 dage allerede tørt og ikke til at have hængende løst:(
Jeg kan godt se, at jeg er den eneste, ihvertfald i nyere tid( har ikke læst alle bedømmelser) der har denne oplevelse med håret...men det er så'n det er!
Er ikke ny ift Extensions og sidst haft påsætning ved profesionel, som er topkvalitet, men også temmelig dyrt og derfor ville jeg finde et alterativ, til færre penge. Jeg behandler det med de bedste produkter, men det kommer ikke til at være i længe- desværre, havde lige håbet på, at jeg havde fundet min nye hårpusher...

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Jeg er meget glad for produkten

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Jeg er MEGET tilfreds. Modtog håret efter to dage (det ankom på anden dagen), super hurtig levering og håret er exelent kvalitet! 100% tilfredshed herfra.

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Har handlet på siden 3 gange nu, og må sige at det er den bedste service, en hurtig levering og håret er den bedste kvalitet jeg har brugt til dato. Så topkarakter fra mig.

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Hurtig levering og lækkert hår til prisen

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Virkelig gode og kvalitets extensions. Ingen sorte hår iblandet som der er alle andre steder fra..også det lyseste er bedre kvalitet end fra andre leverandører.
Vh.
Malene Skovbak

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Kendte ikke butikken, hurtig service god kontakt samt hurtig levering.

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Har bestilt 3 gange og jeg må sige at jeg er MEGET imponeret. Og det er både over service, deres fleksibilitet og selvfølgelig også kvaliteten. Men mest af alt så er det et sted man kan stole 100% på og man kan mærke at de virkelig brænder for at gøre en forskel for deres kunder, også selvom kunden dummer sig. Thumbs-up!!!

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
i flotte farver og længder - kan helt sikkert anbefales til enhver der trænger til en smuk make-over.

Vastaus yritykseltä LuxuryHair
Jeg har prøvet mange forskellige kvaliteter, nogle meget dyrere end Luxuryhair. Dog vender jeg altid tilbage. Har haft indfarvet farvekode 60 til lilla og kunne bruges op til flere påsætninger. Og indfarvet farvekode 60 i deepwave og bodywave i orange og kunne også genbruges til gentagende påsætninger.
Nu har jeg købt det nyeste silver og 60/silver og det skal også indfarves med elumen i en grå farve og jeg ved bare at jeg kan bruge håret i lang tid!
Super fantastisk kvalitet og så god kundeservice. Tina går op i kvalitet i top kategori!
Anbefaler klart til andre!