Luxiez Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Wat een ontzettend slechte service. Retourneren betaal je de volle prijs voor en als je de retour aanmeld krijg je ruim een maand later een reactie. Nooit meer daar bestellen!

Saanut 5/5 tähteä

Wilde nog een mooie style volle outfit scoren voor aantal gelegenheden en was prachtig geslaagd. Betaalbaar en mooie afwerking van kleding en vooral snelle levering. Helaas 1 jurk gaat retour omda... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Mijn bestelling is netjes door Luxies verzonden maar door een fout van PostNL helaas pas 1,5 week later geleverd. De kleding valt op maat en ziet er leuk uit maar de kwaliteit is helaas niet sup... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Woensdag wat besteld, bevestiging gehad van betaling en sindsdien radio stilte, er wordt niet gereageerd op e-mails, er wordt niet gereageerd op facebook messenger? Er staat op de website binnen 2... Näytä lisää

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeker kopen!

Na enige problemen met retour is dit super goed opgelost en netjes en snel mijn geld teruggekregen! Leuke kleding voor leuke prijzen met een goed contact! Oprecht blij met de service

13. joulukuuta 2020

Hi Felice,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service!

Saanut 4/5 tähteä

Ik geef een 4 omdat de product heel erg…

Ik geef een 4 omdat de product heel erg mooi is. Ik heb een truitje gekocht. Hij is snel geleverd ondaks dat het druk is bij de postNL. Alleen het was een stuk aan de voorkant van de trui een beetje stuk. De naden zijn niet netjes aan de voorkant, maar goed het is meer details. Voor de rest is alles goed geleverd.

11. joulukuuta 2020

Hi Rachel,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We wensen je veel plezier met je nieuwe items! Wist je trouwens als er bij een product iets niet in orde blijkt te zijn bij de levering of binnen enkele dagen na de levering wij hier altijd een deel van compenseren? Je kunt altijd je klacht doorsturen naar info@luxiez.nl zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken!

Glitter flared pants

Erg mooie flare, goede kwaliteit en pasvorm zit perfect!

11. joulukuuta 2020

Hi JG,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze flared pants en kwaliteit. We wensen je veel plezier met je nieuwe broek! <3

Saanut 5/5 tähteä

Super mooi jurkje besteld voor de…

Super mooi jurkje besteld voor de kerstdagen heel blij mee dankjewel !

10. joulukuuta 2020

Hi Kelly,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met het jurkje. We wensen je veel plezier met je nieuwe item! <3

super snel binnen

super snel binnen ! mooie jurk , precies zoals verwacht

10. joulukuuta 2020

Hi Jana,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en aanbod. We wensen je veel plezier met je nieuwe items! <3

Saanut 5/5 tähteä

Nice dress like on pictures

Nice dress like on pictures, fast delivery.

7. joulukuuta 2020

hi Patricia,

Happy to hear you are satisfied with your order and our fast delivery!

Saanut 5/5 tähteä

Precies zoals op de foto :) Levering…

Precies zoals op de foto :) Levering was ook heel snel:)
Aanrader!

7. joulukuuta 2020

Hi Sofia,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en producten. We wensen je veel plezier met je nieuwe items! <3

Top!

Snelle levering en goede kwaliteit!

4. joulukuuta 2020

Hi Eline,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en kwaliteit. We wensen je veel plezier met je nieuwe items! <3

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met de items die ik heb…

Zeer tevreden met de items die ik heb besteld! Goeie kwaliteit en snelle verzending :)

Hi Amela,

Super leuke kleding

Super leuke kleding, goede kwaliteit en snelle levering!

Hi Kanita,

Snelle levering en reactie

Snelle levering, helaas was het product veel te klein, maar wel een snelle reactie op de mail!

Beste Quinty,

Wat jammer dat je bestelde item te klein was! Wij kunnen het product kosteloos voor je retourneren of je kunt hem ook altijd retourneren! We horen graag of we je kunnen helpen. Je kunt ons het beste bereiken via info@luxiez.nl

Broek besteld ben 1.78 de broek kwam

Broek besteld ben 1.78 de broek kwam
Bijna tot mn knie erg jammer! Bezorging was wel snel.

hi Kirsten,

Wat jammer dat de broek te kort was. Onze retourservice geeft 14 dagen bedenktijd en 14 dagen de tijd om items te retourneren die niet naar wens zijn, ongeacht wat de reden is. We helpen je graag verder!

Snel thuis

Snel thuis
Supermooie broek

30. marraskuuta 2020

Hi Miriam,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We wensen je veel plezier met je nieuwe items! <3

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb met Black Friday laarsjes en een…

Ik heb met Black Friday laarsjes en een broek besteld. Allebei verassend snel aangekomen ondanks de drukte, ook heel erg blij met de items. Goede kwaliteit voor een eerlijke maar niet te dure kwaliteit. Ook werd ik continu op de hoogte gehouden over waar mijn pakket was.

Hi Olivia,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, service en kwaliteit. We wensen je veel plezier met je nieuwe items! <3

Livraison rapide!

Livraison rapide!
Articles conformes aux photos

hi VC,

Happy to hear you are satisfied with your order and our fast delivery

Saanut 5/5 tähteä

Item zoals op foto en super snelle…

Item zoals op foto en super snelle levering!

Hi Beau,

Super service👌

Super service👌
mooie webshop, en zeer goede kwaliteit! 😍

Hi Nita,

Super leuk om te horen dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit. We wensen je veel plezier met je nieuwe items! <3

Saanut 4/5 tähteä

Super snelle service en zeer tevreden…

Super snelle service en zeer tevreden over de kwaliteit van het kledingstuk!

Hi Veerle,

Happy customer

Very happy About the service and ofcourse my products from Luxiez 😍

hi Dagmar,

Happy to hear you are satisfied with your order and our service!

Vreselijk

Vreselijk. Een pak besteld in een beige kleur. Het pak is vreselijk van vorm en is niet de zelfde kleur als op het plaatje. De blazer is niet getailleerd en de broek is veel te groot.

26. marraskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin