Mauro Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

helemaal tevreden met de kledij van de heren van Mauro, zal zeker terugkomen voor meer. Ben goed op weg geholpen met de maatvoering en dat is reden genoeg om terug te komen, kleding zit lekker en ik h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top service, mail werd niet meer op gereageerd. Via social media privébericht gestuurd en direct zelfde dag t probleem opgelost. Bestel zeker vaker.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichterij

Zeer slechte ervaring met Mauro Milan. Ik probeer mijn bestelling te retourneren, maar krijg totaal geen reactie van de klantenservice. Ik heb inmiddels meerdere keren gemaild en ook via Instagram contact geprobeerd te krijgen. Op geen enkele manier krijg ik antwoord of duidelijke retourinstructies.

Niet bestellen bij dit bedrijf.

29. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Betaald, retour bevestigd, geld nooit teruggekregen

Ik heb twee slechte ervaringen met deze webshop. Bij bestelling 2162 (feb 2025) heb ik een deel geretourneerd. Mauro bevestigde per e-mail dat de retour in goede orde was ontvangen en zette €50 tegoed op mijn account. Dat tegoed is nooit beschikbaar gekomen. Ik heb dit meerdere keren gemeld (28 maart en 4 april 2025) en nooit een oplossing of reactie gekregen.

Bij bestelling 2401 (juni 2026) heb ik vier broeken besteld en betaald, maar slechts drie ontvangen. De ontbrekende broek is nooit geleverd en op mijn e-mails kreeg ik geen enkele reactie.

Let ook op: hun beleid dat sale-artikelen niet retourneerbaar zijn, is bij online aankopen wettelijk niet toegestaan. Ik raad aan alleen te betalen met een methode die bescherming biedt (PayPal/creditcard).

22. kesäkuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Eerst verkeerde product opgestuurd…

Eerst verkeerde product opgestuurd gekregen. Daarvoor heb ik meerdere keren een mail gestuurd waarna ik na een lange tijd pas antwoord kreeg. Uiteindelijk wel betaald omdat ik het niet kon retourneren volgens hun. Ze hadden me een gratis product beloofd. Maar nadat ik had betaald nooit meer iets van ze gehoord.

16. maaliskuuta 2026

Extreem slechte service

Extreem slechte service. Meerdere malen mailtjes gestuurd om mijn producten te retourneren. Maar steeds geen reactie terug.

4. marraskuuta 2025

Koop hier geen kleding

Extreem slechte service. Ik heb een retour netjes verstuurd volgens de instructies van Mauro Milan en PostNL bevestigde de levering, maar Mauro Milan reageerde nergens op — geen e-mails, geen berichten, helemaal niets. Door hun stilzwijgen ontstonden er zelfs onterechte problemen bij Klarna.

Pas via een officiële klacht is de factuur uiteindelijk door Klarna kwijtgescholden, omdat duidelijk werd dat het probleem bij de verkoper lag.

Geen communicatie, geen verantwoordelijkheid, geen betrouwbare webshop.

19. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

2 T-shirts besteld en waren snel…

2 T-shirts besteld en waren snel binnen. Ben op deze website gekomen via een kennis, niks te klagen.

Moet wel zeggen dat de kleding best slim fit valt.. houd daar rekening mee.

21. heinäkuuta 2025

Geen reactie

Broek besteld, maar was te klein. Mail en bericht gestuurd om deze te ruilen met een ander bestelde broek. Geen reactie op mails en berichten.

9. huhtikuuta 2025

Troep service

Troep service, al maanden met een retour bezig en krijg gewoon geen gehoor of geld terug. Waardeloos.

1. kesäkuuta 2025

Bizar slechte service

Bizar slechte service, loop al maanden te wachten op een reactie van het retourneren van mijn broek. Heb de broek opgestuurd, is hierna aangeleverd maar heb geen geld of andere maat van broek ontvangen.

29. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Oplichters, ik kan mijn bestelling niet retourneren. Mauro reageert nergens op.

Ik heb een vest en broek besteld bij Mauro. Ze vielen klein, dus wilde ik retourneren. Om te kunnen retourneren moet je een e-mail schrijven, dat heb ik gedaan. Ik ben al 2 maanden bezig met ze en ze reageren nergens op. Ik zit nu thuis met kleren die ik niet pas, ik kan ze niet terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Bovendien zeggen ze dat salesartikelen niet geretourneerd mogen worden, dit is in strijd met de wet. Er is een herroepingsrecht. Mauro is een oplichter, ga daar niets bestellen!!

10. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen reactie ontvangen op retourverzoek

Ik heb een bestelling geplaatst bij dit bedrijf, maar wilde deze retourneren. Hiervoor heb ik meerdere keren contact gezocht via zowel e-mail als het contactformulier, maar ik heb nooit een reactie ontvangen. Ondanks herhaalde herinneringen bleef het stil. Inmiddels is er meer dan een maand verstreken zonder enig antwoord. Kortom: mijn ervaring is zeer teleurstellend — ik raad het af om bij dit bedrijf te bestellen.

24. huhtikuuta 2025

Top service

25. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Top geregeld ik had een maatje te klein…

Top geregeld ik had een maatje te klein besteld contact opgenomen had het nodig voor vrijdag specifiek ze hebben het gelijk opgestuurd voordat ze me pakketje ontvangen hadden top nagedacht. Top service heren🙏🏼

23. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin