Saanut 1/5 tähteä

Sinds 23maart 24 3stijltangen besteld via Skibble.nl,betaald en tot op heden(26mei 24)niks ontvangen ??? Verschillende malen mail gestuurd maar geen deftige reactie??? Ofwel mailen ze:bestel opnie... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

1e levering was niet orde. Contact gehad met Skibble. Direct nieuwe levering ontvangen en ook nog binnen een week. Prima klantenservice!

Saanut 1/5 tähteä

Wat jammer dat er geen keuze mogelijkheid bestaat voor 0 sterren. Laat je niet misleiden door prachtige reclameteksten. Levertijd veel te lang ('vandaag besteld, vandaag verzonden') en voldoet niet aa... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Webshop in producten ruim assortiment

1,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Skibble.nl=FAKE FAKE FAKE FAKE

Wat ging er mis? Alles!!!
Site is COMPLEET onbetrouwbaar en ongeloofwaardig.
Ik kocht een V8 motor bouwpakket, volgens de website een complete werkende bouwset.
Wat ik echter thuis kreeg was een wannebee pvc V8 blokje. Het leek nog niet eens op de foto's van de website.
Ik wou dit retouren, maar da mag blijkbaar niet want het was een promo (nu nog trouwens) de enige keuze die ik kreeg was 25% korting op de volgende aankoop (alsof ik da ga doen)
Of 15% van m'n aankoop terug betaald.
-fake stuff
-fake materiaal
-mega onvriendelijke klantendienst

28. kesäkuuta 2024

Oplichters

Ik moest een ster geven maar het zijn gewoon oplichters. Ik bestelde een bouwpakket van een benzine/automotor met metalenonderdelen, aandrijfriempjes enz. De motor had beweegbare zuigers aandrijfassen enz. En als je er 1 kocht kreeg je er twee. Eindelijk kreeg ik mijn langverwachte pakje en er zaten geen bouwpakketten in maar een slecht geschilderd blokje gegoten kunststof waar niets aan kon bewegen. Het enige wat ik daar mee kon was weggooien. 2 x contact gezocht met Skibble maar geen enkele reactie gehad…. Maar het artikel is wel van de site gehaald.

14. kesäkuuta 2024

Bedrog

Bedrog! Bieden een bouwpakket van metaal aan. Van een motor/engine. In de video zie je alle onderdelen en hoe het gebouwd wordt. Echter je ontvangt een waardeloos, slecht geverfd stuk plastic dat zo de vuilnisbak in kan. Retour op eigen kosten, klantenservice reageert niet een keer. Ongelooflijk dat dit gewoon kan. Pakket afkomstig uit China. Website is Nederlands(.nl domein) dus er is een provider die hieraan meewerkt.

27. kesäkuuta 2024

Een en al oplichterij

Een en al oplichterij, webshop is 1 grote poppenkast en fake. Je bestelt iets en krijgt een fake product. Denk eerst goed na, contactgegevens van het bedrijf is ook niet vindbaar, enkel dat het in Sint Annaland is, dus wat mij betreft een oplichtersbedrijf.

26. kesäkuuta 2024

Koop hier niets

Koop hier niets, er wordt niet geleverd en via de mail krijg altijd hetzelfde antwoord waarschijnlijk van een computer. Ander kontact is niet mogelijk. Je bent je geld kwijt en je krijgt niets. Dus koop hier niets het is pure oplichting. De acm zou hier iets aan moeten doen.

17. kesäkuuta 2024

Wat ging er mis??

Wat ging er mis??? Wat ging er goed is sneller te beantwoorden.
Er wordt in een wevend filmpje op social media een model van een V8 automotor als bouwpakket ge promoot v8-car-engine-model-kit op de site van Skibble
En dan ook nog eens een tweede gratis.
Wat er geleverd wordt is een composiet spuitgiet model dat slordig geschilderd is en ook nog eens een 6-cylinder lijn motor ipv een 8 cylinder
Dit is pure oplichting!
KOOP HIER NIETS HET IS ZONDE VAN HET GELD.
Het zou goed zijn als de ACM dit bedrijf eens doorlicht, er worden 'merk artikelen' verkocht voor belachelijke prijzen vaak meer dan 60% korting.
ACM bescherm consumenten en stop de activiteiten van dit 'bedrijf'!

22. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

NIET TEVREDEN!!!!Sinds 23maart 24 3stijltangen besteld…

Verschillende malen mail gestuurd maar geen deftige reactie???
Ofwel mailen ze:bestel opnieuw,ofwel geef uw telefoonnummer op dan nemen we contact met u op ofwel ze zijn onderweg???
Nu 2maand verder en nog steeds NIETS ONTVANGEN???
VERSCHRIKKELIJKE OPLICHTERS ZIJN HET BIJ SKIBBLE🤬🤬🤬

26. toukokuuta 2024

Waardeloos

Waardeloos. Niet doen. Gewoon niet doen. Nee, echt niet. Niet doen. Eén ster is te complimenteus.

22. toukokuuta 2024

Boeven

Boeven, wekken indruk dat het een Nederlands bedrijf is maar blijkt troep uit China dat uiteindelijk ook niet komt.

12. huhtikuuta 2024

Verschrikkelijk,oplichters!

Verschrikkelijk,oplichters!
Op internet gezien en ik dacht mooi alternatief voor dyson!
Heb aantal keer contact proberen op te nemen waar blijf mij bestelling duurde maand en toen wou ik mij bestelling gaan annuleren kwam die opeens!
Nou mij alternatief was vreselijk!
Wou ik het terug sturen krijg ik adres van China!
Dus nu nog mail geschreven!!! Wacht ik op de antwoord 😡

26. huhtikuuta 2024

Dropshipping oplichters

Ik heb een Dyson lookalike föhn besteld deze kwam binnen maar werkte niet naar behoren. Ik heb deze teruggestuurd naar het adres wat op mijn pakketje stond nu blijkt dat het niet het adres is van skibble maar van een depot .
Je raadt al skibble is gewoon een dropshipping bedrijf!!!
Ik ben nu mijn föhn kwijt €50 kwijt en heb nog een tientje moeten betalen om het retour te sturen dat geld ben ik ook kwijt oplichters pure oplichters!!!!!!!

4. huhtikuuta 2024

Kapotte fohn

Ik heb op 7 maart een föhn besteld , zou n goede vervanger zijn voor de Dyson fohn. Nou zulke hoge verwachtingen had ik niet , maar toch ..
Volgende dag of binnen vijf dagen zou het binnen zijn. 2 mails verstuurd geen reactie. Pas op 3 april komt het produkt binnen... Er was aan de doos gezeten, sticker eraf(of zoiets) maak de doos open. Fohn handstuk kapot. Zag de draden zitten.. opzetstukken doen niet het beloofde.. geen gebruiksaanwijzing erbij. Waar komt dit in hemelsnaam vandaan?? Wel 50 euro weg.. !! Oplichters

3. huhtikuuta 2024

Late aankomst bestelling

Op 2 februari een kleine led zaklamp besteld. Op 3-feb krijg ik een mail van Skibble.nl waarin vermeld dat door een corona uitbraak de levering nog 15 dagen op zich laat wachten. Toen dacht ik eigenlijk dat ik was opgelicht. Op 2 maart nog een bericht gestuurd maar niets meer gehoord.
MAAR......vandaag 18 maart bij de post mijn bestelde led zaklampje. Dus toch nog ontvangen.

2. helmikuuta 2024

Bestelling niet geleverd

Op 26-jan j.l een klein led zaklampje besteld. Helaas had ik vooraf Trustpilot niet bekeken vwb de reviews. Op 3-feb verkrijg ik een aardige mail van Skibble.nl waarin vermeld dat t.g.v. corona de levering nog 15 dagen op zich laat wachten. Inmiddels is het 6-mrt en nog niets ontvangen en ook geen excuus mail. 5 dagen geleden via het contact formulier getracht Skibble te bereiken, helaas ook op deze wordt niet gereageerd.
Mijn conclusie is dat zowel de communicatie alsmede de service van een zeer bedenkelijk niveau is. Ik ga ervan uit dat Skibble een “Geld WEG garantie” wel zal waarmaken.

6. maaliskuuta 2024

NOOIT DOEN

Als een product je niet bevalt kost het je veel geld om terug te sturen.
Zijn niet voor rede vatbaar en lossen je probleem niet op. Zit nu met een kapot apparaat die je gewoon moet betalen. Was gebroken tijdens transport.
Ben nu mijn geld kwijt maar ik heb wel een apparaat wat kapot is.

21. helmikuuta 2024

Geen ster waard!

Geen ster waard!! Bedriegers zijn het. Ik bestelde er een cocktailjurk. Zeer mooi op de foto's en aan de helft van de prijs. €30 voor een jurk die normaal €60 kost. Mooi koopje dacht ik. Het duurde zeer lang eer ik de jurken had ontvangen. Eens uit de verpakking bleken de jurken volledig doorzichtig te zijn! Niet een beetje hé. Je kon zelfs mijn tattoos erdoor zien. Precies alsof ze de voering er vergeten in te naaien waren. Ik dacht doordat het skibble.nl was dat dit vanuit Nederland zou verstuurd worden. Kwam echter uit China. Dus retour sturen ging mij bijna evenveel kosten als de jurken zelf. Dit is gewoon pure misdaad. Ik zou ze eigenlijk moeten aangeven of hun praktijken aan de media doorgeven. Go to hell Skibble.nl
Ik kan niet wachten tot ze hun boeltje mogen afsluiten.

13. helmikuuta 2024

Eigenlijk geen ster waard

Eigenlijk geen ster waard. Jassen gekocht. Maat 5 xl is nog geen 2 xl. Te laat geleverd. Jassen voldoen niet aan de beloofde wensen. Retour naar China kost 100 euro en dan maar zeggen dat ze 100% klanttevredenheid willen.
Nooit meer Skibble!

5. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin