Desværre kan man ikke vælge 0 stjerner for de fortjener ikke en eneste! Efter knap 1 måned kom mine vinterleggings som ikke lignede dem på billedet da jeg bestilte - det er bare lange underbukser de... Näytä lisää
Fup-firma, hold jer langt væk. Bestilte lædertasker men fik leveret plastiktasker, godt nok de dyreste plastiktasker, som jeg nogensinde har købt. De svarer ikke på mails og deres adresser er fal... Näytä lisää
Stay away! I've been going through the website to find out who they are, find an address, CVR number... something. There is nothing to be found. Not even in the privacy policy. And on top of tha... Näytä lisää
Så dårlig en forretning skal man lede længe efter. Har afbestilt mine ordrer. Får ingen bekræftelses mail. Eller nogen svar på mine henvendelser. .har tjekket deres adresse. En tom lagerbygning. Har p... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Fup firma - pas på derude
De har ikke et tlf nr. som man kan ringe til. Den adresse de står anmeldt til er til et lagerdepot i Dragør. De svare ikke på deres mails, som er den eneste måde at kontakte dem på. Jeg har modtaget en forkert vare, uden nogen form for papir fra firmaet i vareren. Ifølge deres hjemmeside skal man skrive en mail til dem, afvente deres svar og en returlabel. Men intet sker. Der er total radio tavshed. Lad være med at købe hos dem.
Fupfirma
Fupfirma
Det findes slet ikke på adressen.
Jeg blev desværre fuppet, og jeg købte ikke mindre end 3 stk tasker til knap 900 kr. så det er dyre lærepenge. 😡
Jeg fik 3 stk i plastik.
Jeg har gang i Paypal, så jeg håber, at de kan få mine penge tilbage. Men jeg har ikke store forventninger. 😡
De er selvfølgelig stadig på Facebook og der gør jeg mit bedste, for at svine dem til. 😊
Jeg har bestilt en taske for længe…
Jeg har bestilt en taske for længe siden og har ikke fået den. Pengene er trukket fra min konto. Jeg har skrevet til dem flere gange uden at få svar.
Jeg kan på ingen måder anbefale nogen at handle med Luxedk.
Jeg så desværre ikke nogen anmeldelse…
Jeg så desværre ikke nogen anmeldelse på dette firma og bestilte også en taske. De trak pengene d 21/10 og idag fik jeg så min taske en møggrim grøn plastik taske…..havde bestilt en mørke brun lædertaske …
Ren fup og svindel
Ren fup og svindel. Bestilte 2 stk. luksuriøs lædertaske og fik tilsendt 2 i noget der ikke en gang lignede plastik - så dårlige er de.
Og - absolut ingen svarer på reklamation via mail og nu er det en måned siden.
Havde jeg bare læst anmeldelserne først - det har jeg så lært NU.
rent snyd
rent snyd, bestilte som andre en super flot skind taske og modtog en meget grim plastiktaske.
Jeg har klaget over tasken, både på mail og på deres hjemmeside, men intet hørt. Øv hvor er det ikke ok at man ikke kan stole på sådan et firma
Rent internet svindel.
Rent internet svindel.
Bestilte flot taske, modtog en billig plastik dims.
Svindel og bedrag!
Bestilte en taske i læder og fik en grim plastikbeholder.
Svindel og bedrag
Der er tale om ren internet svindel
Der er tale om ren internet svindel. Jeg bestilt en lækker taske i ægte læder og modtog en grim plastik taske. Jeg har skrevet og mailet til dem og nu følger jeg slavisk deres retur vejledning. Jeg har ligeledes gjort indsigelse i banken ift. beløbet.
Desværre var der ingen anmeldelser herinde da jeg betalte, men de kom så 2 dage efter. Møg ærgerligt!
De svare ikke på mail
Ja også ærgeligt jeg ikke så anmeldelser først. De svare ikke på mail de har trukket penge men intet modtaget . Men vil sende den retur når eller hvis de kommer hvis den er så dårlig . . Så skuffet over nogle snyder os
Ærgerligt at jeg glemte at se…
Ærgerligt at jeg glemte at se anmeldelser, før jeg handlede. Den 13. oktober bestilte jeg en luksuriøs skindtaske. Glad blev jeg, da jeg endelig kunne hente "den" i dag. Den taske jeg lige har hentet, er en billig plastictaske. Jeg er rasende.
Bestilte en lædertaske
Bestilte en lædertaske. Fik en plastik. Det er snyd og bedrageri.
Fup og fidus.
Som flere andre har skrevet , så bestilte jeg også en flot jordemortaske og modtog en plastiktallerkener i går, som var 3 uger undervejs. De svarer ikke på henvendelser og sletter dårlige anmeldelser på deres facebookside. Hold jer langt væk!!
Dette er et fupfirma
Dette er et fupfirma.
Jeg bestilte en lille lædertaske, men fik efter 20 dage tilsendt en grim plastiktaske som slet ikke svarer til det jeg bestilte. Firmaet svarer heller ikke på henvendelser.
Useriøs
Har bestilt en taske, men efter 3 uger stadig ikke afsendt. Og selvfølgelig svarer de ikke på henvendelser. Lugter af fup og svindel!
Fup.
Bestilte en taske jeg havde set i en annonce på Facebook. For det første tog det lang tid inden den kom, og da jeg åbnede pakken var det overhovedet ikke den taske jeg havde bestilt! Men en rigtig grim plastik taske, som slet ikke matchede annoncen. Så ren fup, så pas på!
Bestilte læder taske den 20.10.21
Bestilte læder taske den 20.10.21. Har hverken modtaget tasken eller svar på mine henvendelser. FUP og intet andet!!!!
Også modtaget en grim plastictaske i…
Også modtaget en grim plastictaske i stedet for den bestilte lædertaske - har skrevet til luxedk 2 gange allerede om levering af betalte produkt ...
Varen lever ikke op til det bestilte
Har i dag modtaget en plastik taske, havde bestilt en læder mini jordemoder taske.
Jeg fik efter 4 uger en taske i…
Jeg fik efter 4 uger en taske i plastik. Fup og svindel firma , der kalder sig dansk pas på derude de skal meldes til politiet, men det har jeg ikke ressurser til