Desværre kan man ikke vælge 0 stjerner for de fortjener ikke en eneste! Efter knap 1 måned kom mine vinterleggings som ikke lignede dem på billedet da jeg bestilte - det er bare lange underbukser de... Näytä lisää

Fup-firma, hold jer langt væk. Bestilte lædertasker men fik leveret plastiktasker, godt nok de dyreste plastiktasker, som jeg nogensinde har købt. De svarer ikke på mails og deres adresser er fal... Näytä lisää

Stay away! I've been going through the website to find out who they are, find an address, CVR number... something. There is nothing to be found. Not even in the privacy policy. And on top of tha... Näytä lisää

1,2

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,2

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Svindel og snyd

Svindel og snyd. Hold jer langt væk.
Bestilte en taske, 3 uger efter fik jeg en helt anden model, i plastik stadig med kinesisk klistermærke på !!
Kan ikke komme i kontakt med LUXE

27. marraskuuta 2021

Fup og svindel!!!!!!!!

Fup og svindel!!!!!!!!
Bestilte en lædertaske. Fik leveret en plastik taske, og en anden model end den der var vist og bestilt.Svarer ikke på mail.
Hold jer langt væk fra svindel firma.

26. marraskuuta 2021

Svindel!

Svindel!
Bestilte betræk til mine stole for 600 kr. Varen ankom efter en måned og er på ingen måde det de annoncer med på deres side. Jeg er overbevist om at de har bestilt det hjem fra wish, det er elendig kvalitet, syet i ultra tyndt jersey, som iøvrigt heller ikke passer. Når man kontakter dem får man ingen svar - på trods af at de skriver på deres side at man kan få pengene tilbage indenfor 30 dage

25. marraskuuta 2021

Det største FUPFIRMA ..Har købt en…

Svindelfortagende
Det største FUPFIRMA .. Har købt 1 taske omkring start oktober … og fik uden varsel (i forhold til at godkende på dankort) bestilt endnu en, så jeg endte op med at købe to tasker… de har ikke svaret på to mails i forhold til bestillingen… har i dag modtaget de grimmeste og billigste plastiktasker… hvad kan gøres .. kan se der er oprettet en fb gruppe i forhold til svindel fra dette firma
Og kan se de stadig har opslag på Fb med diverse varer… men jeg er blokeret og kan derfor ikke orientere andre

22. marraskuuta 2021

Svindel!!

Hej. Jeg er også blevet snydt. 349,95 kr trukket for såkaldt lædertaske, jeg har intet modtaget. Jeg har tænkt mig at melde dem til politiet og Forbrugerrådet og måske en sag for Kontant. Alle jer derude, ku vi gøre fælles sag. Det her er noget svineri. Små beløb blir til store, når vi er mange. Mvh Bente/Rødovre

20. marraskuuta 2021

Fup firma

Betalte Ca 600 kr for 2 læder tasker har i dag modtaget nogle tasker af plastik som jeg ikke har bestilt fup firma køb aldrig her

19. marraskuuta 2021

FUP !!!

Har betalt for to exclusive lædertasker og efter 3 uger modtaget to plastiktasker - det er simpelthen for dårligt.
Handler ikke her mere

18. marraskuuta 2021

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL
Bestilte 3 stk lædertasker til ialt ca 900,-
De trak pengene øjeblikkeligt, og jeg fik 4 uger senere tilsendt 3 stk billig plastik møg. Taskerne er nok ikke mere værd end 20; kr 🤬
De har ingen telf. Og svarer ikke på mail.
Kan ikke returnere varerne, da der ingen retur adr. er.
Øv, øv øv, at jeg ikke tjekkede trustpilot først
KØB IKKE NOGET PÅ DERES HJEMMESIDE
Håber de ryger i “Kontant”
🤬🤬🤬

Svindel og humbug

Jeg bestilte, som mange andre en lille lædertaske, og fik leveret en billig plastiktaske fra Kina.
De svarer ikke på gentagne henvendelser på mail

Marianne

Fup og fidus

Jeg har modtaget en plastiktaske af helt andet design og kvalitet i fht det, jeg har bestilt.
De svarer ikke på mine mails.
Fup og fidus!!!!!

17. marraskuuta 2021

Så dårlig en forretning skal man lede…

Så dårlig en forretning skal man lede længe efter. Har afbestilt mine ordrer. Får ingen bekræftelses mail. Eller nogen svar på mine henvendelser. .har tjekket deres adresse. En tom lagerbygning. Har prøvet at kontakte Morten spiegelhauer. Skammeligt at lade som om de har en god forretning. Handle ikke hos dem lene vordingborg

FUP FUP FUP

FUP FUP FUP.
Hvor er det ærgerligt, at der findes den slags firmaer, som gør at man bliver mistroisk over for nethandel, når nu andre gør det så godt. Jeg har skrevet til dem 3 dage i træk uden nogen reaktion, efter ikke at have modtaget min vare. De skriver på deres hjemmeside om 20.000 tilfredse kunder!!!! mon dog.

16. marraskuuta 2021

Svindel svindel svindel!!!!

Svindel svindel svindel!!!!
Jeg bestilte 2 lædertasker og fik 2 plastiktasker, som ikke engang havde de rigtige farver, som jeg havde bestilt. 😡 Har forsøgt flere gange og sende mail til dem, da det er den eneste måde og kontakte dem på, men ingen respons. Jeg er stiktosset og må så lærer af mine fejl.
Kan bestemt ikke anbefale.😡
Hold jer langt væk.

16. marraskuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili