Fup-firma, hold jer langt væk. Bestilte lædertasker men fik leveret plastiktasker, godt nok de dyreste plastiktasker, som jeg nogensinde har købt. De svarer ikke på mails og deres adresser er fal... Näytä lisää

Stay away! I've been going through the website to find out who they are, find an address, CVR number... something. There is nothing to be found. Not even in the privacy policy. And on top of tha... Näytä lisää

Så dårlig en forretning skal man lede længe efter. Har afbestilt mine ordrer. Får ingen bekræftelses mail. Eller nogen svar på mine henvendelser. .har tjekket deres adresse. En tom lagerbygning. Har p... Näytä lisää

1,2

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,2

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Desværre kan man ikke vælge 0 stjerner…

Desværre kan man ikke vælge 0 stjerner for de fortjener ikke en eneste! Efter knap 1 måned kom mine vinterleggings som ikke lignede dem på billedet da jeg bestilte - det er bare lange underbukser de har sent og i forkert størrelse.
KØB IKKE FRA DEM - deres "tilfredse" kundeoplevelser er falske - oversættelsen er dårlig. det lugter langt væk.

14. tammikuuta 2022

Stay away

There is nothing to be found. Not even in the privacy policy. And on top of that, they write in their conditions that they don't offer refunds for items on sale, which is pretty much everything.

Extremely suspicious, and based on other reviews, clearly a scam.

12. tammikuuta 2022

Ingen stjerner herfra !!!

Ingen stjerner herfra !!!! Købte 2 tasker. De kom da men ligneroverhovedet ikke dem der var bestilt og firmaet er ikke til at komme i kontakt med.

6. tammikuuta 2022

Fup og fidus

Venter stadig på 7. uge på mine varer. Pengene blev trukket promte, bestillingen på de 3 tegnemaskiner var afgivet.
Ingen svar på henvendelser..

28. joulukuuta 2021

Impossible to return

Impossible to work out how to return package. Did not reply mails from the page form.

Product did not look like the photo on the site.

22. joulukuuta 2021

jeg købte to tegnemaskiner

jeg købte to tegnemaskiner, selv om jeg kun skulle have en,men betalingsdelen på hjemmesiden var forvirrende og man trordet er en maskine til specialpris, måske min egen fejl, efter 3 uger kom begge dog hærget fuldstændig grundet dårlig emballering og i den ringeste "kina" kvalitet , Firmaet vil ikke tage dem retur og de kan ikke kontaktes på normal vis, så hold jer langt væk fra Luxe.dk

22. joulukuuta 2021

Fup og svindel

Den ene stjerne, jeg var nødt til at give for at komme videre, er absolut IKKE fortjent. Jeg bestilte 2 tegnemaskiner til børn omkring 25.oktober. To dage senere fik jeg en mail, at min ordre var sendt. Men pludselig hed firmaet noget andet, og min bestilling kom aldrig. Fup og svindel!!!!!

21. joulukuuta 2021

Køb ikke noget hos dette firma.

Køb ikke noget hos dette firma.

Har bestilt og betalt et Domino Tog den 3. December modtog sammen dato ordrebekræftelse samt tracking nr. og det var så det. Har ikke modtaget toget endnu. Trods gentagne henvendelser har jeg endnu ikke hørt fra firmaet.

21. joulukuuta 2021

Dårligt firma

Dårligt firma, ingen respons på henvendelser via telefonnr og mail.Pengene er trukket på min konto. Har et ordrenr og et trackingnr, hvilket ikke gavner noget som helst. Politianmelder firmaet og forsøget at få min bank til at gribe ind.

20. joulukuuta 2021

Havde bestilt og fået ordrebekræftelse…

Havde bestilt og fået ordrebekræftelse på tegneprojekter. Pengene er trukket med har ikke modtaget pakken. Kan ikke følge pakken. Det er nok rent fup og svindel. De lovede at give meddelelse når de sendte pakken på e-mail, men intet er sket.
mvh Ella Østergård Madsen

20. joulukuuta 2021

Hold jer langt væk herfra

Hold jer langt væk herfra. Så desværre ikke Trustpilot, før jeg bestilte to ravnelamper 2. december, og pengene blev trukket fluks. Har ikke modtaget varer, og har heller ikke fået ordrebekræftelse. De svarer ikke, når man skriver til dem. Fik dog lamperne efter 26 dage fra Kina. Den ene med knækket næb og begge med et el-system, som ikke kan bruges.

19. joulukuuta 2021

Helst ingen stjerner!!!

Helst ingen stjerner!!!
Svarer ikke på mails - trækker penge med det samme - har ikke noget telefonnummer - leverer ikke varer!!!!
PAS PÅ og hold Jer fra det “firma” 😡

18. joulukuuta 2021

VI købte et tegne bord …

VI købte et tegne bord som en pige skulle have men hvad kan man forvente af et firma som køber vare fra Kina de har trukket pengene men ingen bord eller nogle penge , hvad gør man så ingen jule gave til en lille pige ja man køber noget fra tætter BR som man kender men nu er vores penge ikke bare lige så godt at vi bare kan undvære 299 + porto, men jeg bliver ved SKAI HAVE VORES PENGE

18. joulukuuta 2021

Fup-firma, hold jer langt væk

Fup-firma, hold jer langt væk.
De svarer ikke på mails og deres adresser er falske. Du mister dine penge og spilder din på at få dem retur
De burde ikke have nogen stjerne overhovedet,

17. joulukuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili