Lumories.cz Arvostelua

1 217
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

I ordered the same product twice from Lumories, and both times it arrived defective. I’ve wasted time waiting for an item I really needed, and I’ve also had to make extra trips to return it. The whole... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zkušenost skvělá, moc děkuji za úžasný přístup, komunikaci a rychlé vyřízení. Zakoupila jsem lampičku, kterou jsem vracela. Celý proces byl rychlý, peníze na účtu jsem mela za pár dní zpátky. Obc... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Světla objednány 28.12., byly skladem (doba doručení 4-6 pracovních dnů). 29. 12. odesláno a doma jsem je měla 4.1. Takže naprostá spokojenost. Vylepšila bych sledování objednávky - první dny nebyl... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Co se týká obchodu, tak vše v pořádku. Ale již podruhé jsem objednával lustr na internetu a naposledy. V prvním případě byla krabice zdeformovaná a lustr rozbitý. Tentokrát byla krabice opět zdeformov... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(1 217)

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Cleo

E-shop světla24 funguje skvěle. U stropního světla Cleo po montáži prosvítá světlo kolem obvodu na stropě. Jinak se světlem spokojenost.

12. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Nepovedlo se světla dodat, až po mojí urgenci.

Nepovedlo se světla dodat a rekce k odeslání byla až po mojí urgenci poslední týden před svátky, pak 2 dny před Vánocemi mi přišel mejl, že je zboží zabaleno, odepsala jsem, že na mě jste zapomněli, proto zboží odesílate až v daný den, mejl bez reakce, zboží přišlo 27.12. - najednou přijela přepravní společnost bez předchozí sms/zprávy, že bude zboží doručeno, jsem zklamaná z takovéhoto jednání. Martina Smutná

21. joulukuuta 2023

Vážený zákazníku

je nám velmi líto, že jste nebyl spokojen s doručením. Velmi rádi proto předáme Vaši zpětnou vazbu příslušnému oddělení.

Přijměte prosím naši omluvu za způsobené nepříjemnosti.

Přejeme Vám pohodový konec roku a dobrý vstup do roku nového.

lights

the goods do not correspond to the picture, the material and colors are completely different and spoil the overall appearance of the product

14. joulukuuta 2023

Dear customer,

thank you for taking the time to leave us a review.

We are sorry for the inconvenience caused. This is in no way in our interest. We have checked your order and have seen that you already registered your return. If you have any further questions, please contact our customer service team, who will be happy to help you.

With kind regards,

Your Svetla24.cz team

Saanut 1/5 tähteä

Zboží objednané 13.12.2023 jsem dosud…

Zboží objednané 13.12.2023 jsem dosud neobdržela. Kiliankova

14. joulukuuta 2023

Vážený zákazníku,

děkujeme, že jste nám věnoval čas a zanechal nám recenzi. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti. V žádném případě to není v našem zájmu.

Viděli jsme, že jste již v kontaktu s naším zákaznickým servisem. V případě dalších dotazů se na nás můžete obrátit v rámci stávajícího zákaznického procesu.

Saanut 1/5 tähteä

Your DPD carrier did not deliver the…

Your DPD carrier did not deliver the package to their own hands and automatically stored it in the delivery point and did not provide the data (PIN) to pick up the package!

19. joulukuuta 2023

Dear customer,

thank you for taking the time to write an evaluation.

I am pleased to inform you that your case is currently being reviewed by our specialised department. We will get back to you as soon as possible once we have finalised your case.

Yours sincerely,

Your Svetla24.cz team

Saanut 2/5 tähteä

Spatny vyber dopravce, nikdy neda oznameni o datu i casu dodanidodani

Dodane nespravne zbozi, prepravni sluzba absolutne nevyhovujici

13. joulukuuta 2023

Vážený zákazníku

velmi nás mrzí, že jste nebyl spokojen s doručením zboží od našeho přepravního partnera. Velmi rádi proto předáme Vaši zpětnou vazbu příslušnému oddělení.

Přijměte prosím naši omluvu za nepříjemnosti způsobené obdržením nesprávného zboží. Samozřejmě vám je bezplatně vyměníme. Viděli jsme, že jste mezitím kontaktovali náš zákaznický servis. V případě jakýchkoli dotazů se prosím neváhejte obrátit na náš tým péče o zákazníky.

Za případné nepříjemnosti se omlouváme.

Přejeme Vám pohodový konec roku a dobrý vstup do roku nového.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin