weloveholidays Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Bra för barnfamiljer som inte störs av oljud o skrikande barn. Maten tråkig men det går att äta sig mätt. Personalen är ointresserad av gästerna. Läget är bra nära stan o strand. Städerskorna gör ett... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

4 stjärnor hotell som inte har vattenkokare på rummet och möjlighet att göra egen te och kaffe har jag aldrig upplevt tidigare. På fem nätter har de inte bytt sängkläder. Inte så rent golvet kri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Upplevelsen var jättebra.men jag har en fråga.jag bokat 2 resor med er men en ena fick jag orderbekräftelse.Den andre som har orderreferens : 2608SEUQPVU2 har jag inte fått orderbekräftelse till. S... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt enkelt att hitta resan man vill ha. Lätt att göra justeringar på exempelvis flyg om man vill åka på fm istället för kväll. Eller ett bättre rum. Kan varmt rekommendera

Yrityksen kirjoittama

Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/

Hyvä

Enkelhet och utbud.

6. elokuuta 2026

Hej Susana,

Stort tack för din fina feedback! ✨

Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade hur enkelt det var att boka och att du var nöjd med vårt utbud. Vi strävar alltid efter att göra semesterbokningen så smidig som möjligt.

Har du frågor innan du reser är du alltid välkommen att kontakta oss via chatten under "Hantera min bokning" – vi hjälper dig gärna!

Toppen

Väldigt nöjd

Hej William,

Vad härligt att høra! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med din upplevelse hos oss.

Saanut 5/5 tähteä

Mycket trevlig personal och fick en fin…

Mycket trevlig personal och fick en fin hjälp med att få bytt hotell ( mitt fel) tätt inpå avgång. Skulle ge dem 10 stjärnor om det fanns. Jag är väldigt tacksam!

Hej Anette,

Det var fantastiskt roligt att höra! Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig att byta hotell smidigt, även när det var nära inpå avresa.

Våra kollegor gör alltid sitt yttersta för att lösa allt på bästa sätt, och dina varma ord värmer verkligen.

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva till oss. Vi önskar dig en underbar resa! ✈️

Very good service

Very good service, booking experience and prices. I’d like to use them again in the future

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Thank you so much for the great review Elias!✨

We are happy to hear that you had such a seamless booking experience and enjoyed our service and pricing.

We appreciate your trust in us and look forward to helping you plan your next trip whenever you are ready! ✈️

Safe travels until then!

Kind regards,
weloveholidays🔆

Saanut 5/5 tähteä

Good service at the hotel

Good service at the hotel, also the food and the beverge

12. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Thank you for taking the time to share your feedback Souhail!

We are thrilled to hear that you enjoyed the hotel, along with the food and beverage options during your trip.

Our team works hard to curate seamless travel experiences, so knowing you had great service means the world to us.

We look forward to helping you plan your next getaway!✈️

Kind regards,
weloveholidays🔆

Hjälp av bokning

Ringde in för hjälp med bokning av en resa, 10/10 service från henne jag prata med. Vi kunde både skoja och komma fram till allt helt klockrent.

Hej Kian,

Stort tack för din fina recension!

Vad fantastiskt roligt att höra att du fick så bra hjälp med din bokning, och att du bemöttes med toppservice. Det gläder oss verkligen att allt löste sig så smidigt för dig.

Vi önskar dig en fantastisk resa. 🌴

Saanut 1/5 tähteä

Tyvärr var hotellvistelsen mycket dålig…

Tyvärr var hotellvistelsen mycket dålig och motsvarade inte alls våra förväntningar eller det vi hade bokat. Vi fick mycket dåliga och hemska rum och upplevde att boendet inte höll den standard som presenterades vid bokningen.

Dessutom fick vi betala extra kostnader som vi inte hade räknat med. Receptionen informerade oss om att vi skulle betala 14 € i skatt. Vi blev även tvungna att betala 55 € för air condition, trots att vi redan hade betalat 15 828 kr för resan och inte hade fått information om denna extra kostnad på ett tydligt sätt vid bokningen.

Hela situationen gjorde vår semester mycket dålig och vi känner oss inte nöjda med den tjänst som vi har betalat för.

Jag vill därför att ni utreder ärendet och återkommer med en förklaring till varför vi fick dessa extra kostnader samt vilken ersättning ni kan erbjuda för den bristande hotellstandarden och de problem vi hade under vistelsen.

Hej Selam!

Vi beklagar verkligen att er hotellvistelse blev en så stor besvikelse och att det uppstod oklarheter kring extra avgifter för skatt och luftkonditionering. Så ska er semester inte kännas.

Vi vill självklart utreda detta noggrant åt er. Jag har precis skickat ett privat meddelande till dig här på Trustpilot – svara gärna på det med ditt bokningsnummer, så tar vi tag i ditt ärende direkt.

weloveholidays

Saanut 5/5 tähteä

snabbt svar på bokning och snabba svar…

snabbt svar på bokning och snabba svar på ändring.

Stort tack för din fina feedback! ✨

Vad härligt att höra att allt gick så smidigt med din bokning och att du fick snabb hjälp med dina ändringar. Vi strävar alltid efter att göra bokningsprocessen så enkel och effektiv som möjligt.

Mycket enkelt att boka!

Mycket enkelt att boka och informativt hela vägen fram till betalningen. Direkt efter köp kom separat länk från flygbolaget, även den med tydlig information. Känner mig nöjd och trygg med min bokning och hoppas att resan blir minst lika bra.

Hej Erika,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna din feedback.

Vad underbart att höra att bokningen var så smidig och att informationen kändes tydlig hela vägen. Det gör oss väldigt glada att du känner dig trygg med din bokning!

Saanut 4/5 tähteä

Easy to book and quick connection with…

Easy to book and quick connection with support

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Stort tack för din fina feedback Ulrica!✨

Det gläder oss verkligen att det var enkelt att boka din resa och att du fick snabb hjälp av vår support.

Vi hoppas att du får en helt fantastisk resa!🌴

Saanut 2/5 tähteä

Först och främst

Först och främst, maten är katastrofal, undrar verkligen hur folk i recensionerna skrev att maten här är god.
Själva hotellet är dock fint. Men det är lååångt ifrån ett femstjärnigt hotell.

15. elokuuta 2026

Hej Jasmine,

Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse.

Vad roligt att du tyckte om själva hotellet, men det var väldigt tråkigt att höra att maten och den totala upplevelsen inte levde upp till dina förväntningar på en femstjärnig standard.

Vi kan inte se att du har varit i kontakt med oss angående detta ännu, men vi vill gärna få chansen att undersöka ditt ärende nærmare. Vänligen logga in på "Hantera min bokning" på vår hemsida, klicka på 'Support' och 'Skicka reseförfrågan', så att vårt team kan hjälpa dig vidare.

Vi ser fram emot att få chansen att visa dig att vår service kan återställa ditt förtroende för oss.

Jättebra och pålitligt företag

Jättebra och pålitligt företag. Under vår semester fick vi även en kontakt person som vi träffa första dagen och sedan även fick kontakt på whatsup med om vi skulle ha frågor eller problem

15. elokuuta 2026

Hej Sofia,

Vad underbart att höra! Det gläder oss verkligen at du kände dig trygg och väl omhändertagen under din semester, och att kontakten fungerade smidigt.

Stort tack för de fina orden och för att du rekommenderar oss. Vi hoppas att få hjälpa dig att boka nästa resa snart igen!

Easy booking

Easy booking, smooth trip.
A great experience with weloveholidays.com

18. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Hej Yvonne, thank you so much for the great review! ✨

We're thrilled to hear that booking was easy and that everything went smoothly on your trip. Providing a hassle-free experience is always our goal!

We look forward to helping you plan your next getaway! ✈️

Saanut 2/5 tähteä

Slitet, smutsigt och dåligt utbud

Hotellets rum och gemensamma utrymmen var smutsigt, nedgånget och dåligt underhållet. Maten var knappt ätbar och både mat- och dryckesutbudet inom All Inclusive var mycket begränsat. Solstolar, stolar och parasoll var trasiga och mycket slitna.

Dessutom försökte receptionen få oss att dela ett rum för fyra personer vid ankomst, trots att vi hade betalat för två separata rum för två personer.

Bilderna på hotellet är enligt vår upplevelse missvisande och verkar vara gamla.

Det positiva var att personalen i restaurangen och baren var trevliga och hjälpsamma ⭐️

17. elokuuta 2026

Hej Sandra,

Det var tråkigt att höra att hotellet inte levde upp till era förväntningar och att ni upplevde problem med rummen vid ankomst. Det är självklart inte den standarden vi vill att våra gäster ska mötas av.
Det var dock roligt att höra att personalen i baren och restaurangen var toppen och hjälpsamma, det gör alltid så mycket för semesterupplevelsen. 😊

Saanut 5/5 tähteä

Smidigt och enkelt med bokning och…

Smidigt och enkelt med bokning och information och anläggningen motsvarade förväntningarna och faktiskt lite till.

20. elokuuta 2026

Hej Kerstin,

Vad underbart att høra! Det gläder oss verkligen att bokningen och informationen flöt på smidigt, och att boendet till och med överträffade dina förväntningar. ✨

Stort tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att boka nästa resa igen! ✈️

Sämsta hotellet ever

Vi betalade ett alldeles för högt pris för vår vistelse och hade därför förväntat oss en betydligt högre standard och att få valuta för pengarna. Tyvärr blev vi mycket besvikna.

Rummet som barnen fick luktade starkt av fukt. Vi påtalade detta vid flera tillfällen, men blev dåligt bemötta och fick ingen tillfredsställande hjälp. Städningen var dessutom bristfällig.

Maten höll mycket låg kvalitet och hotellpersonalen upplevdes som både ointresserad och otrevlig. Hotelldirektören gav dessutom ett mycket arrogant och oprofessionellt bemötande.

Det som utlovades som inkluderat i vistelsen stämde inte heller överens med våra förväntningar. Det fanns exempelvis ingen öl vid stranden utan detta kostade extra, glass ingick inte heller och Wi-Fi ingick inte i vistelsen utan kostade extra.

Sammantaget blev vi väldigt missnöjda med vår resa och anser inte att hotellet motsvarade det pris vi betalade. Vi hade förväntat oss betydligt bättre service, standard och kvalitet.

Vi rekommenderar verkligen inte detta hotell och avråder andra från att boka det.

Vi skulle dessutom bli kontaktade av Loveholidays support angående vårt klagomål, men trots detta hörde de aldrig av sig.

6. heinäkuuta 2026

Hej Yusuf!

Vi ser mycket allvarligt på det du beskriver angående er vistelse, bemötandet och att ni inte blivit kontaktade som utlovat. Så ska det inte gå till.

Jag har precis skickat ett privat meddelande till dig här på Trustpilot. Svara gärna på det med ditt bokningsnummer, så ser jag till att vi tar tag i ditt ärende direkt.

Med vänliga hälsningar
weloveholidays

Saanut 4/5 tähteä

Gick hyffsat lätt att boka

Fick hyffsat lätt att boka

21. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension, Pierre!

Vad roligt att høra att det var smidigt og enkelt att boka din resa med oss!

Hade bokat 2 rum men fick ett

Hade bokat 2 rum men fick ett. efter 2 dygn fick vi de bokade 2 rummen.
Maten var inte bra och litet utbud. Vatten ingick inte i all inclusive till middagen. Vi skippade att äta där och åt ute istället.
Städningen var dåligt skött och skräp låg kvar på golven hela veckan.

14. elokuuta 2026

Hej Ann-Christine,

Det var tråkigt att höra om problemen med rumsfördelningen vid ankomst och att maten samt städningen inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelsen vi vill att våra gäster ska ha på sin semester.

Vi kan se att vi har haft kontakt med dig gällande detta, och vi arbetar just nu aktivt med ditt ärende för att ordna en återbetalning för dygnen med felaktig rumsfördelning.

Tack för att du delar med dig av din feedback, och vi återkommer till dig så snart vi har en uppdatering i ärendet.

Fantastiskt

Fantastiskt

14. elokuuta 2026

Hej Asou,

Vad härligt att høra! Det gläder oss verkligen att du hade en fantastisk upplevelse med oss. ✨

Har du frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss via chatten under "Hantera min bokning" – vi hjälper dig gärna!

Enkelt att boka

21. elokuuta 2026

Hej Susanna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du tyckte att det var enkelt att boka din resa hos oss!

weloveholidays 🔆

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin