Bra för barnfamiljer som inte störs av oljud o skrikande barn. Maten tråkig men det går att äta sig mätt. Personalen är ointresserad av gästerna. Läget är bra nära stan o strand. Städerskorna gör ett... Näytä lisää
4 stjärnor hotell som inte har vattenkokare på rummet och möjlighet att göra egen te och kaffe har jag aldrig upplevt tidigare. På fem nätter har de inte bytt sängkläder. Inte så rent golvet kri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Upplevelsen var jättebra.men jag har en fråga.jag bokat 2 resor med er men en ena fick jag orderbekräftelse.Den andre som har orderreferens : 2608SEUQPVU2 har jag inte fått orderbekräftelse till. S... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt enkelt att hitta resan man vill ha. Lätt att göra justeringar på exempelvis flyg om man vill åka på fm istället för kväll. Eller ett bättre rum. Kan varmt rekommendera
Yrityksen kirjoittama
Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/
Yhdistynyt kuningaskunta
- loveholidays.com/se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mycket trevlig personal och fick en fin…
Mycket trevlig personal och fick en fin hjälp med att få bytt hotell ( mitt fel) tätt inpå avgång. Skulle ge dem 10 stjärnor om det fanns. Jag är väldigt tacksam!

Very good service
Very good service, booking experience and prices. I’d like to use them again in the future

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Good service at the hotel
Good service at the hotel, also the food and the beverge

Hjälp av bokning
Ringde in för hjälp med bokning av en resa, 10/10 service från henne jag prata med. Vi kunde både skoja och komma fram till allt helt klockrent.

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Tyvärr var hotellvistelsen mycket dålig…
Tyvärr var hotellvistelsen mycket dålig och motsvarade inte alls våra förväntningar eller det vi hade bokat. Vi fick mycket dåliga och hemska rum och upplevde att boendet inte höll den standard som presenterades vid bokningen.
Dessutom fick vi betala extra kostnader som vi inte hade räknat med. Receptionen informerade oss om att vi skulle betala 14 € i skatt. Vi blev även tvungna att betala 55 € för air condition, trots att vi redan hade betalat 15 828 kr för resan och inte hade fått information om denna extra kostnad på ett tydligt sätt vid bokningen.
Hela situationen gjorde vår semester mycket dålig och vi känner oss inte nöjda med den tjänst som vi har betalat för.
Jag vill därför att ni utreder ärendet och återkommer med en förklaring till varför vi fick dessa extra kostnader samt vilken ersättning ni kan erbjuda för den bristande hotellstandarden och de problem vi hade under vistelsen.

Vastaus yritykseltä weloveholidays
snabbt svar på bokning och snabba svar…
snabbt svar på bokning och snabba svar på ändring.

Mycket enkelt att boka!
Mycket enkelt att boka och informativt hela vägen fram till betalningen. Direkt efter köp kom separat länk från flygbolaget, även den med tydlig information. Känner mig nöjd och trygg med min bokning och hoppas att resan blir minst lika bra.

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Easy to book and quick connection with…
Easy to book and quick connection with support

Först och främst
Först och främst, maten är katastrofal, undrar verkligen hur folk i recensionerna skrev att maten här är god.
Själva hotellet är dock fint. Men det är lååångt ifrån ett femstjärnigt hotell.

Jättebra och pålitligt företag
Jättebra och pålitligt företag. Under vår semester fick vi även en kontakt person som vi träffa första dagen och sedan även fick kontakt på whatsup med om vi skulle ha frågor eller problem

Easy booking
Easy booking, smooth trip.
A great experience with weloveholidays.com

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Slitet, smutsigt och dåligt utbud
Hotellets rum och gemensamma utrymmen var smutsigt, nedgånget och dåligt underhållet. Maten var knappt ätbar och både mat- och dryckesutbudet inom All Inclusive var mycket begränsat. Solstolar, stolar och parasoll var trasiga och mycket slitna.
Dessutom försökte receptionen få oss att dela ett rum för fyra personer vid ankomst, trots att vi hade betalat för två separata rum för två personer.
Bilderna på hotellet är enligt vår upplevelse missvisande och verkar vara gamla.
Det positiva var att personalen i restaurangen och baren var trevliga och hjälpsamma ⭐️

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Smidigt och enkelt med bokning och…
Smidigt och enkelt med bokning och information och anläggningen motsvarade förväntningarna och faktiskt lite till.

Sämsta hotellet ever
Vi betalade ett alldeles för högt pris för vår vistelse och hade därför förväntat oss en betydligt högre standard och att få valuta för pengarna. Tyvärr blev vi mycket besvikna.
Rummet som barnen fick luktade starkt av fukt. Vi påtalade detta vid flera tillfällen, men blev dåligt bemötta och fick ingen tillfredsställande hjälp. Städningen var dessutom bristfällig.
Maten höll mycket låg kvalitet och hotellpersonalen upplevdes som både ointresserad och otrevlig. Hotelldirektören gav dessutom ett mycket arrogant och oprofessionellt bemötande.
Det som utlovades som inkluderat i vistelsen stämde inte heller överens med våra förväntningar. Det fanns exempelvis ingen öl vid stranden utan detta kostade extra, glass ingick inte heller och Wi-Fi ingick inte i vistelsen utan kostade extra.
Sammantaget blev vi väldigt missnöjda med vår resa och anser inte att hotellet motsvarade det pris vi betalade. Vi hade förväntat oss betydligt bättre service, standard och kvalitet.
Vi rekommenderar verkligen inte detta hotell och avråder andra från att boka det.
Vi skulle dessutom bli kontaktade av Loveholidays support angående vårt klagomål, men trots detta hörde de aldrig av sig.

Hade bokat 2 rum men fick ett
Hade bokat 2 rum men fick ett. efter 2 dygn fick vi de bokade 2 rummen.
Maten var inte bra och litet utbud. Vatten ingick inte i all inclusive till middagen. Vi skippade att äta där och åt ute istället.
Städningen var dåligt skött och skräp låg kvar på golven hela veckan.