Bra för barnfamiljer som inte störs av oljud o skrikande barn. Maten tråkig men det går att äta sig mätt. Personalen är ointresserad av gästerna. Läget är bra nära stan o strand. Städerskorna gör ett... Näytä lisää
4 stjärnor hotell som inte har vattenkokare på rummet och möjlighet att göra egen te och kaffe har jag aldrig upplevt tidigare. På fem nätter har de inte bytt sängkläder. Inte så rent golvet kri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Upplevelsen var jättebra.men jag har en fråga.jag bokat 2 resor med er men en ena fick jag orderbekräftelse.Den andre som har orderreferens : 2608SEUQPVU2 har jag inte fått orderbekräftelse till. S... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Otroligt enkelt att hitta resan man vill ha. Lätt att göra justeringar på exempelvis flyg om man vill åka på fm istället för kväll. Eller ett bättre rum. Kan varmt rekommendera
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/
Yhdistynyt kuningaskunta
- loveholidays.com/se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Upplevelsen var jättebra.men jag har en…
2608SEUQPVU2 har jag inte fått orderbekräftelse till.
Snälla hjälp till eller skicka rätt e-mail som jag skulle komma fram med.eller något kontrakt telefonnummer .
Mvh Naji Berjas

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Önskan om tydligare kundtjänst.
Bokningen fungerade lätt och bra. Vi fick sedan besked att vårt flyg till destinationen hade ställts in och ny flygtid hade gjort att vi skulle komma fram mitt i natten. Kontaktade kundtjänst och fick tid slut chatta med en person. Jag ville byta flyg till annat med bättre flygtid eftersom det var de som ändrat flygtiden och inte vi. De skulle hjälpa till med detta och jag skulle få meddelande om ändringen snarast. Meddelandet jag fick gav bara två val. Antingen att boka av hela resan eller acceptera flyget vi inte ville ha. Väntade två dagar till på att de skulle boka om vårat flyg men inget hände. Jag avbokade därför hela resan. Inbetalda pengar återbetalades inom rimlig tid. Hade önskat en tydligare kundtjänst och kanske ett tredje alternativ där man kunde boka om det inställda planet till ett flyg som passade. Vi bokade härefter en resa med ett annat bolag.

Vastaus yritykseltä weloveholidays
4 stjärnor hotell som inte har…
På fem nätter har de inte bytt sängkläder.
Inte så rent golvet kring poolen.
Trappan ner mot stranden luktar avlopp.
Utanför grinden mot stranden är människor avföring, plast och smuts ingen städar. Flaskor och en del annat på stranden… jätte tråkigt!
Positivt är att det finns duschar längst stranden tillgängliga med jämna mellanrum.
Personalen på hotellet är trevlig.

Allt bra och korrekt
Allt bra och korrekt
Hotell service enligt förväntan

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Did not receive what I paid for
Did not receive what I paid for. Booked a “Standard Room” for one person (res. 8841715813). Given a capsule in a shared dorm instead. Completely different from the booking confirmation. They also ignore emails and do not respond. Misleading and unacceptable.

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Great experience and pleasant stay in…
Great experience and pleasant stay in Germany.

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Fin upplevelse för mesta och Kontinuerligt uppdatering!
Bra upplevelse för mesta! Några timmar försenade flyget och den informerades genom kort tid också! Annars jag rekommenderar till andra att boka sina resor hos loveholidays.com

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Weloveholidays har opålitlig kommunikation i chatten
Enda sättet att kommunicera med Weloveholidays är via chatt. Bolaget behöver verkligen bli mycket bättre på att kommunicera med sina kunder, åtgärda ändringar som utlovats, återkoppla, etc.
Kan inte rekommendera dem!
Händelse: Fick information om att utresan flyttats väsentligt (ankomst hotell ca 02.00 på natten). Efter en förfrågan om vi kunde få byta till annat flygalternativ, vilket fanns som val på deras hemsida, blev vi lovade att de skulle ordna det. Därefter tystnad. Så småningom kom ett mail där vi hade rätt att kostnadsfritt avboka resan alternativt acceptera en betydande ändringen. Vi avbokade och bokade resa via annan leverantör.

Allt har fungerat bra
Allt har fungerat bra. Det ända är kaoset att hitta bussen när jag landat..Men det är likadant med andra arrangörer. Ingen vet något. Varför gör alla det så krångligt. Sätt upp skyltar.

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Lätt att boka lätt att förstå
Lätt att boka lätt att förstå! Hoppas resa och boende blir lika bra! Tack!

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Ingen möjlighet att skicka meddelande…
Ingen möjlighet att skicka meddelande till hotellet

Vid checka in den 24 augusti
Vid checka in den 24 augusti, betalade till wizz air Malta 1000kr för två per. För att jag kunde inte checka in innan.....
Ville checka in dagen innan resan men det gick inte , därför betalade 1000kr 🤔🤔🤔🤔

Vastaus yritykseltä weloveholidays
Riktigt dåligt och oseriöst företag.
Riktigt dåligt och oseriöst företag.
JÄTTE svårt att få tag på kundtjänst för hjälp och när man väl får hjälp så svarar dom inte på frågorna utan skickar bara massa autosvar.
RIKTIGT LATA!!
Dessutom var hotellet katastrof och vi lämnade efter 1 dag. Men fick ingen hjälp av weloveholiday.