weloveholidays Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Bra för barnfamiljer som inte störs av oljud o skrikande barn. Maten tråkig men det går att äta sig mätt. Personalen är ointresserad av gästerna. Läget är bra nära stan o strand. Städerskorna gör ett... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

4 stjärnor hotell som inte har vattenkokare på rummet och möjlighet att göra egen te och kaffe har jag aldrig upplevt tidigare. På fem nätter har de inte bytt sängkläder. Inte så rent golvet kri... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Upplevelsen var jättebra.men jag har en fråga.jag bokat 2 resor med er men en ena fick jag orderbekräftelse.Den andre som har orderreferens : 2608SEUQPVU2 har jag inte fått orderbekräftelse till. S... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Otroligt enkelt att hitta resan man vill ha. Lätt att göra justeringar på exempelvis flyg om man vill åka på fm istället för kväll. Eller ett bättre rum. Kan varmt rekommendera

Yrityksen kirjoittama

Hos weloveholidays är vårt mål att göra världen tillgänglig för alla. Som en av Storbritanniens ledande och snabbast växande onlineresebyråer erbjuder vi ett obegränsat utbud, maximal enkelhet och oslagbara priser – allt för att din drömresa ska bli verklighet med bara några få klick. På vårt internationella huvudkontor i London arbetar ett hängivet team av reseexperter. De utvecklar inte bara vår smarta webbplats och app, utan finns även där som stöd för våra kunder före, under och efter resan. Varje år hjälper vi miljontals nöjda resenärer att nå sina drömdestinationer, och våra kunders uppskattning har gett oss flera fina utmärkelser. Självklart omfattas du av paketreselagen, så att du kan känna dig helt trygg med att både din resa och dina pengar är i säkra händer. Vanliga frågor – https://www.loveholidays.com/se/faq/

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Enkelt att boka

21. elokuuta 2026

Hej Susanna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du tyckte att det var enkelt att boka din resa hos oss!

Har du frågor innan du reser är du alltid välkommen att kontakta oss via chatten under "Hantera min bokning" – vi hjälper dig gärna!

Vi önskar dig en fantastisk semester. 🌴

Med vänlig hälsning,
weloveholidays 🔆

Great hotel with excellent service

Great hotel with excellent service

15. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Thank you so much for taking the time to leave a review Marcus! ✨
We're thrilled to hear you loved the hotel and experienced top-tier service.
Helping create seamless, memorable trips is what we aim for, and we can’t wait to help you plan your next getaway!✈️

Kind regards,
weloveholidays 🔆

Bad food

Bad food. This hotell is not 4 stars its like 2 star

14. elokuuta 2026

Hej Mariam,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det gör oss väldigt ledsna att höra att du inte var nöjd med maten och att hotellet inte levde upp till den standard du förväntade dig. Vi vill självklart undersöka detta närmare.

Jag kommer att kontakta dig direkt här via Trustpilot för att be om ditt bokningsnummer så att vi kan titta närmare på ditt ärende och följa upp dina synpunkter gällande hotellet.

Saanut 5/5 tähteä

Fungerade väldigt bra att boka och…

Fungerade väldigt bra att boka och söka. Har gjort detta separat förut med att jaga flyg och hotellpriser separat men här fick jag samma resultat i en Site samt kunde boka allt i ett. Perfekt så här långt då de är smidigare och sparar mkt tid!

Hej Johannes!

Tack så mycket för att du tar dig tid att lämna en fin recension!

Vad roligt att höra att du uppskattar hur enkelt och smidigt det är att boka både flyg och hotell samlat hos oss, i stället för att leta på olika sidor. Att spara tid och göra resebokningen så enkel som möjligt för våra kunder är precis vad vi strävar efter.

Vi önskar dig en fantastisk och härlig resa!

Alt var bra…pris ….

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack för din recension Nurka!

Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du var nöjd med priset på din resa. Vi strävar alltid efter att erbjuda prisvärda och smidiga semesterupplevelser för våra kunder!

Hoppas att du får en trevlig resa!

You were very disappointing

You were very disappointing, especially regarding the transfer information. You told us that the transfer between the airport and the hotel would take around 1.5–2 hours, but in reality it took almost 4 hours. Because of this, I lost most of my first and last holiday days.
You also knew that I booked two rooms because I was traveling with my children and my elderly mother. Despite this, you placed the rooms in different buildings and did not take our family situation into consideration at all. This caused a lot of inconvenience and stress for us during our stay.
For these reasons, I do not think I will book with you again. I will also not recommend your company to friends or family unless you improve the way you handle these situations. You should be honest about transfer times and make sure families are accommodated close to each other rather than being separated into different buildings.
The hotel's service and handling of the situation were also very poor and did not meet our expectations. If you improve these issues in the future, I would consider booking with you again.

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Thank you for sharing your feedback with us Nimar, and we are truly sorry to hear about your experience.

We deeply regret that the transfer took significantly longer than expected and that your family was placed in separate buildings. We completely understand how frustrating and stressful this must have been, especially when traveling with children and an elderly parent. This is certainly not the level of service we aim to provide.

To help us look into this issue directly, we will be reaching out to you via the Trustpilot messaging tool so you can confirm your booking reference number with us. Once we have your details, our customer support team can investigate what happened with both the transfer times and the room requests.

Thank you again for your honesty, as it helps us improve our service.

Best regards,

Love it!!!!

19. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Thank you so much for the love! ☀️

Making your holiday planning easy and enjoyable is what we do best!

Best regards

Saanut 5/5 tähteä

Very easy to book our holiday and the…

Very easy to book our holiday and the hotell was amazing

13. elokuuta 2026

Thank you so much for your review Oscar! ☀️

We are thrilled to hear that you found the booking process so easy and that you had an amazing time at the hotel. Providing smooth and memorable holiday experiences is what we strive for every day!

We hope to help you book your next getaway soon.

Best regards,

Enkelt

Enkel hemsida o bra

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack för din feedback, Annika!

Vad roligt att du tycker att vår hemsida är enkel och bra!

Hoppas att du får en underbar resa ☀️

Saanut 3/5 tähteä

Då det är em helt nu relation för mig…

Då det är em helt nu relation för mig så blir jag försiktig med att betygsätta redan nu.
Efter resan i mid september vet jag mer.

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack för att du delar med dig!
Hej Ejnar!

Vi har full förståelse för att du vill vänta med ett slutgiltigt betyg tills du faktiskt har varit iväg på resan.

Vi hoppas och tror att du kommer att få en riktigt härlig semester! Om det skulle uppstå några frågor eller om du behöver hjälp med något innan du åker är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot att höra vad du tycker efter din resa!

Bara beställa

Allting va 100prosent och vi va jätte nöjda med allt från A till Ö
Kommer beställa resa här igen tack för oss

21. heinäkuuta 2026

Hej Berglind!

Stort tack för de fina orden och för att du tog dig tid att skriva! Vi blir otroligt glada av att höra att allt fungerade perfekt från A till Ö. Det har varit ett nöje att hjälpa er, och ni är varmt välkomna tillbaka till oss på weloveholidays när det är dags för nästa äventyr! ✈️☀️

Inget svar!!

Ingen länk skickas!

Hej Sten

Jag kan se att din bokning är bekräftad och att en bokningsbekräftelse är skickad till dig.

Jag skickar dig även ett mail så att vi kan kika på vilken länk du inte har fått.

Saanut 5/5 tähteä

All Information var väldigt bra och…

All Information var väldigt bra och tillgänglig i både app och mail och det kändes väldigt tryggt och smidigt när man resten med familjen.
Blev lite missförstånd med transfern men det var eget misstag då vi missade att läsa Informationen ordentligt i mailet.

11. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Stort tack för din fina recension German! Vi är superglada att er familjeresa kändes trygg och att vår app och mejlinformation var till stor hjälp.

Misstag angående transfern kan hända den bästa, men vi uppskattar verkligen din ärlighet. Tack för att du reste med oss och varmt välkommen tillbaka i framtiden!

trevlig och hjälpsam personal ,

trevlig och hjälpsam personal ,, fin frukost ,fin pool , bra utsikt från balkongen ,, rummet bara var för litet.

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss Jano! Det låter som att ni haft många härliga stunder vid poolen och på balkongen med den fina utsikten.

Din feedback om rumsstorleken är jättevärdefull för oss. Vi hoppas att du trots det haft en fantastisk resa och ser fram emot att hjälpa dig boka nästa äventyr!

Jättebra

Det var smidigt och bra

7. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tusen tack för de fina orden Natalia! Det är precis så det ska kännas att boka sin semester.

Ha en underbar dag!

Saanut 5/5 tähteä

Lite svårt att komma fram till rätt…

Lite svårt att komma fram till rätt avdelning men när man väl gör det får man fantastiskt och professionellt bemötande! Trevlig och kunnig kundtjänst som hjälper och stöttar i alla frågor man har! Kan varm varm rekommendera

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tusen tack för din fina recension och varma rekommendation Emma! Vi blir otroligt glada att höra att du fick ett fantastiskt, professionellt och kunnigt bemötande från vår kundtjänst.

Vi tar samtidigt till oss av din feedback gällande att det var lite svårt att nå rätt avdelning . Det hjälper oss att förbättra våra kontaktvägar.

Stort tack för att du valde att resa med oss och varmt välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt smidigt översikt över hela…

Enkelt smidigt översikt över hela resan. Rekomenderas

10. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Stort tack för den fina recensionen Pia! Vad roligt att du uppskattade att ha en enkel och smidig översikt över hela resan. Det är precis vad vi strävar efter.

Tack för att du rekommenderar oss, och varmt välkommen tillbaka nästa gång det är dags för semester!

En stor besvikelse

För det första var hotellets kundservice mycket bristfällig, trots att hotellet är klassificerat som fyrstjärnigt. Renligheten var också under all kritik. Under en hel vecka städades mitt rum endast en gång, trots att jag flera gånger bad receptionen om städning.

Internet är inte gratis.

De flesta i personalen talade dessutom inte engelska, vilket gjorde kommunikationen väldigt svår. Handdukarna byttes inte heller regelbundet. Sängen var mycket obekväm och madrassen så hård att det var svårt att sova ordentligt.

Hissen var ofta ur funktion, och eftersom mitt rum låg på femte våningen tvingades jag använda trapporna nästan varje dag.

Maten var helt okej, men man behövde komma i tid till måltiderna för att vara säker på att få sin huvudrätt.

Sammantaget var min vistelse en besvikelse. Med tanke på den bristande servicen, dåliga städningen, den obekväma sängen och de återkommande problemen med hissen anser jag inte att hotellet lever upp till standarden för ett fyrstjärnigt hotell.

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din feedback Abdulkhaliq, även om det är väldigt tråkigt att höra om din upplevelse. Det du beskriver lever absolut inte upp till den standard vi förväntar oss av ett fyrstjärnigt hotell.

Vi tar din kritik på största allvar och vill självklart följa upp detta. Eftersom vi inte kan se ditt bokningsnummer här på Trustpilot kommer vi att skicka en förfrågan till dig direkt via plattformen för att få dina bokningsuppgifter.

Så snart vi har ditt bokningsnummer kan vi titta närmare på ärendet och ta detta vidare med hotellledningen.

Enkel och snabb beställning

Enkel och snabb beställning. Priset passar de flesta.

8. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack för att du delar med dig Anna-Lena! Vi jobbar hårt för att hålla priserna tillgängliga för alla utan att tumma på smidigheten, så din feedback betyder mycket för oss.

Ha en underbar semester!

Mycket bra o smidigt

Mycket bra o smidigt

Vastaus yritykseltä weloveholidays

Tack för de fina orden Patrizio! Vi är superglada att du haft en smidig upplevelse hos oss.

Ha en fortsatt fin dag!

weloveholidays

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin