Looad Arvostelua 1 875

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Vi har haft lidt udfordringer med at aconto opkrævninger bliver sat op uden varsel, så der skal skrives en del mails for at komme tilbage på sporet med kreditnotaer. Men pludselig ringede Rasmus fra... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Indtil videre godt. Tilbuddet er ok. Men hvad stikker der under? Der hemligholdes så mange oplysninger. Hvorfor oplyser man ikke ikke hvad det koster at levere en Kw på min adresse? Det er et... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde 2 problemer, som blev løst af henholdsvis Meriam og Rasmus uden meget ventetid ved telefonen, selv om jeg måtte ringe op to gange på grund af min fejl med mobilen. Rigtig god service den 1... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ind til videre har vi kun positive ting at sige. Vi har nu lavet aftale for ladestander, el privat og i vores sommerhus - så glæder vi os bare til, at der gives mængde rabat 🤭

Yrityksen tiedot

1. Sähköauton lataus
  2. Sähkölaitos
  3. Elektroniikkalaitteiden valmistaja

Yrityksen kirjoittama

Hos Looad gør vi os umage med at udvikle morgendagens førende ladeløsninger, der gør livet lettere for de danske elbilsbilister. Vi sætter en ære i at tilbyde produkter og tjenester, der er enkle at forstå og skaber stor værdi for den enkelte husstand, virksomhed eller boligforening.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

En venlig dame der var villig til at…

En venlig dame der var villig til at hjælpe

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du blev mødt af en venlig medarbejder, som var villig til at hjælpe dig.

Fin kundeoplevelse

Den jeg talte var allerede på mit problem da jeg kom igennem. Hun brugte sikkert mit mobilnet. Men ingen spørgsmål om lundene etc. dejligt.

Hej Jens,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en god kundeoplevelse, og at du hurtigt kom igennem til en medarbejder, som allerede var klar til at hjælpe med dit problem.

Saanut 3/5 tähteä

Skønt hvis man ku få at vide hvor meget…

Skønt hvis man ku få at vide hvor meget man har brugt strøm for i huset i kr. Uden at elbilen er med.

Hej Kaj,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi forstår godt ønsket om at kunne se strømforbruget i hjemmet i kroner uden elbilen inkluderet. Det er rigtig relevant feedback, og noget vi tager med i vores løbende udvikling af løsningen.

Saanut 2/5 tähteä

Lader slettet fra app

Jeg har været super glad for min looad app. Det hele har fungeret, men så herop til påskeferien er min lader pludseligt forsvundet inde fra appen af og kundeservice kunne ikke hjælpe før efter påskeferien.
Så vi kan ikke lade bil hjemme i mange travle dage.

1. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Venlig og god service

1. huhtikuuta 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig og god service.

Fin samtale og forklaring

Fin samtale og forklaring, da jeg endelig kom igennem - lang kø…

Hej Anna,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en fin samtale og fik en god forklaring, da du kom igennem.

Kompetent hjælp -

Kompetent hjælp -

Hej Bent,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du fik kompetent hjælp. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Hurtig forståelse for min situation

Hurtig forståelse for min situation

Hej Helen,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at vi hurtigt forstod din situation og kunne hjælpe dig videre.

Saanut 4/5 tähteä

God rådgivning.

God rådgivning.

Hej Kamma,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har fået god rådgivning.

10 point til Miriam :-)

Hej Bo,

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det godt at jeg kunne hjælpe :)
Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Er nemt og let

Hej Poul Erik,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede det som nemt og let. Vi sætter stor pris på din feedback.

Saanut 5/5 tähteä

God betjening og det var bare nemt

God betjening og det var bare nemt, mine spørgsmål blev besvaret med det samme

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede god betjening, og at det hele var nemt og ligetil. Vi er også glade for, at dine spørgsmål blev besvaret med det samme.

Fik brugbart svar på mit spørgsmål

Fik brugbart svar på mit spørgsmål

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du fik et brugbart svar på dit spørgsmål. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig godt videre.

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du fik et hurtigt svar på dit spørgsmål. Det betyder meget for os.

Saanut 1/5 tähteä

Vil under ingen omstændigheder anbefale…

Vil under ingen omstændigheder anbefale dem. Uoverskuelige regninger. Acontobetaling for tre måneder. Stoppede pludselig med at fremsende opgørelser. Havde overset at tilbagebetale refusion i december.
Tjek jeres opgørelser grundigt.

Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Frank
tak for din anmeldelse.

Vi beklager fejlen med din refusion. Det bør ikke ske, men når det sker, retter vi det naturligvis med det samme – hvilket vi også gjorde, så snart du rettede henvendelse.

Vi er ikke pludselig stoppet med at sende opgørelser; vi har derimod oplyst om skiftet i vores procedurer, som er baggrunden for de ændrede faktureringer.

Vi kan se, at du har været kunde hos os i en længere periode. Vi er ærgerlige over, at denne hændelse skal overskygge det ellers lange samarbejde, men vi tager din kritik til efterretning for at forbedre vores processer fremadrettet.

Hurtig og effektiv telefonsamtale

Hurtigt fundet fejl og rettet den

Hej Poul,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en hurtig og effektiv telefonsamtale, og at fejlen blev fundet og rettet med det samme.

Venlig betjening

Hej Suzanne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig betjening. Det betyder meget for os.

Rasmus👍👍👍

Talte med Rasmus,det viste sig der var blevet lavet en fejl ved en aconto betaling. som blev rettet lynhurtigt 👍👍👍god service

Hej Annette,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at høre, at Rasmus kunne hjælpe dig hurtigt, og at fejlen ved aconto-betalingen blev rettet med det samme.

Lille problem …

Jeg havde en god snak med en behagelig medarbejder om et lille problem der var opstået men fil det løst meget fint

Hej Finn,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du fik en god snak med en behagelig medarbejder, og at jeres lille problem blev løst på en god måde.

Saanut 5/5 tähteä

Kundeservice er absolut i…

Kundeservice er absolut i verdensklasse.
Hurtig tilbagemelding og løsningsorienteret med fokus på kundens behov.
Det eneste der trækker den anden vej er at det virker som det tekniske maskineri i baggrunden endnu ikke er helt toptunet. Jeg måtte selv gøre opmærksom på at jeg ikke havde modtaget refusion for december måned og de vidste ikke hvorfor det ikke var sket. Til gengæld fik jeg udbetalt refusionen med næste afregning

5. maaliskuuta 2026

Hej Anders,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du oplever vores kundeservice som hurtig, løsningsorienteret og med fokus på dine behov. Det sætter vi stor pris på.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin