Vi har haft lidt udfordringer med at aconto opkrævninger bliver sat op uden varsel, så der skal skrives en del mails for at komme tilbage på sporet med kreditnotaer. Men pludselig ringede Rasmus fra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Indtil videre godt. Tilbuddet er ok. Men hvad stikker der under? Der hemligholdes så mange oplysninger. Hvorfor oplyser man ikke ikke hvad det koster at levere en Kw på min adresse? Det er et... Näytä lisää
Jeg havde 2 problemer, som blev løst af henholdsvis Meriam og Rasmus uden meget ventetid ved telefonen, selv om jeg måtte ringe op to gange på grund af min fejl med mobilen. Rigtig god service den 1... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ind til videre har vi kun positive ting at sige. Vi har nu lavet aftale for ladestander, el privat og i vores sommerhus - så glæder vi os bare til, at der gives mængde rabat 🤭
Yritys on vastannut
Hos Looad gør vi os umage med at udvikle morgendagens førende ladeløsninger, der gør livet lettere for de danske elbilsbilister. Vi sætter en ære i at tilbyde produkter og tjenester, der er enkle at forstå og skaber stor værdi for den enkelte husstand, virksomhed eller boligforening.
Stegholt 8a, 6200, Aabenraa, Tanska
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hvorfor oplyser man ikke ikke hvad det koster at levere en Kw på min adresse?
Det er et vigtigt parameter for evaluering af prisen.
Som forbruger er det langt fra nemt at vælge det optimale produkt. Alle roser sig selvfølgelig af at have det bedste. Men fx. OK kræver +10 øre / Kw, hvis forbruget er over 15000 Kw. Det kan det nemt komme, hvis man har varmepumpe, el-bil og en teenager med hang til gaming.
Kære El-branche skab et regneark med sammenlignelige priser. Den billigste kunne jo gå forrest. det må da være i deres interesse.
Fin og hurtig service, samt god forklaring under opsætningen af ladeboksen 🙂

Vastaus yritykseltä Looad
Vedkommende- person i den anden ende af telefonen god service de ting jeg har bedt om kunne lade sig gøre

Vastaus yritykseltä Looad
Talte med en venlig humoristisk mand, med løsninger til mit spg samt et tydeligt glimt i øjet.
Jeg er videre med en go hjælp.

Vastaus yritykseltä Looad
Venlig og imødekommende medarbejder som hurtigt løste problemet 😊

Vastaus yritykseltä Looad
Servicen er i top og man for svar på det man spørger om

Vastaus yritykseltä Looad
Rigtig god service den 15.04 formiddag.
Arne

Vastaus yritykseltä Looad
Meget fin samtale med medarbejder, som hjalp vedr. indstillinger til opladning af bil (-:

Vastaus yritykseltä Looad
God hjælp så vi kan komme videre som nybegynder

Vastaus yritykseltä Looad
Hun tilbød en måneds aconto istedet for 3 måneders aconto. Jeg ringede ellers for at afmelde mig

Vastaus yritykseltä Looad
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.