“Toner fra Badehotellet” på Borreby gods. God musik og god lyd Hr. Weyse - Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen, var helt på toppen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange og mor... Näytä lisää
Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Näytä lisää
Fantastisk høj service niveau. Kundeservice medarbejder Christian leverede en service ud over det forventede. Nu glæder vi os til vores show til November. Tak.
Meget dårligt lydanlæg. Jeg havde ørepropper i ørene og min mand kunne ikke høre hele teksten i sangene. Band og sangere var ikke nogen vi vil anbefale. Borreby Gods teater er en smuk bygning og har e... Näytä lisää
LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev
Tanska
- liveoplev.dk
On vastannut 17 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fantastisk koncert
Håber SÅ meget de kommer igen næste år
Rigtigt god show
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - kommer meget gerne igen 👍
det var en fantastisk god koncert og…
det var en fantastisk god koncert og oplevelsen med lyd og sceneshow var med til at give det hele en god stemning
Fantastisk koncert
Var til koncert med “ bamse, Kim Larsen og John Mogensen” sange. Fantastisk oplevelse. Gik derfra i højt humør
Godt show
Godt show, godt afviklet og rigtig god lyd. En god oplevelse
Dårlig lyd/spillede for højt ellers god musik
Første gang at vi i Hermans har oplevet, at der blev spillet alt for højt.
Bamse/Rene råbte i mikrofonen.
LYDMANDEN VAR DÅRLIG
Ellers var det noget dejligt musik og også dygtige musikere. Dejligt med fællessang.
Jørgen skal på pension som keld og…
Jørgen skal på pension som keld og Hilda heick
Koncerten var rigtig god
Koncerten var rigtig god, dog trak det rigtigt meget i Væveriet i Kolding, hvor koncerten var.
Jeg synes Liveoplev skulle skrue lidt ned for mængden af mails, det grænser til spam, vi nærmer os 10 mail, efter billetterne var købt.
Det var en rigtig god koncert dejlige…
Det var en rigtig god koncert dejlige sæder i salen
og et dejligt og imødekommende personale.
Fantastisk sted og fantastisk stemning…
Fantastisk sted og fantastisk stemning 🤩 og musik, optræden og sang 🎶 helt i TOP. En vellykket aften på alle parametre 🫶
Jørgen Olsen koncert Slagelse
Afslappet koncert, dygtige musikere. Super sætliste. Dejligt, at vi blev opfordret til at synge med. Fint afslappet og humoristisk samarbejde mellem de tre dygtige fyre og publikum. Der blev godt nok sunget igennem. En virkelig god oplevelse
Hyggeligt sted med masser af atmosfære.
Hyggeligt sted med masser af atmosfære og rigtig god aften med fantastisk musik.
Dette band er en rigtig humørbombe
Fantastisk band hvor alle viste en smittende glæde og energi ud over det sædvanlige
Godt musik
Godt musik, god stemning - simpelhen en super aften
Ekstremt ubehøvlet og et kæmpe gebyr på…
Ekstremt ubehøvlet og et kæmpe gebyr på billetter som man ikke får tilbage når liveoplev selv aflyser deres koncerter. Helt vild tarveligt!
Pas på at de ikke også snyder dig!
Helt igennem en fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse, Gribskov koncertsals personale tog imod med positiv stemning, høflighed og var vejledende og hjælpsomme, god følelse nu, hvor vi kom fra Bornholm. Koncerten One night in Dublin få + 10, de satte gang i den lige fra 1. Minut til til sidste sangbog efterfølgende at kunne snakke med dem og få taget billeder 👍👏 Håber det kan arrangeres at de kan komme til Bornholm. Fantastisk oplevelse og et godt minde. Tak til alle der gjorde det værd at rejse efter.
Hils The Muffins
Mvh Ole og Linda Henriksen
👍
Fantastisk oplevelse med one night in…
Fantastisk oplevelse med onde night in dublin
Dublin by night bobler af liv og sjæl
Dublin by night bobler af liv og sjæl - og scenen var præcis sat i det rette lys og den rette ånd.