“Toner fra Badehotellet” på Borreby gods. God musik og god lyd Hr. Weyse - Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen, var helt på toppen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange og mor... Näytä lisää

Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Näytä lisää

Fantastisk høj service niveau. Kundeservice medarbejder Christian leverede en service ud over det forventede. Nu glæder vi os til vores show til November. Tak.

Meget dårligt lydanlæg. Jeg havde ørepropper i ørene og min mand kunne ikke høre hele teksten i sangene. Band og sangere var ikke nogen vi vil anbefale. Borreby Gods teater er en smuk bygning og har e... Näytä lisää

1. Festivaali-lava
  2. Kansalaiskeskus

LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 17 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Et fantastisk show

Et fantastisk show, rigtig mange “publikummer” men et godt arrangement og alt forløb som det skulle 😊 5*

8. maaliskuuta 2026

Fint show

Fint show
Trommerne var i første sæt for dominerende, som bevirkede at sang og tale blev overdøvet.
Dette var meget bedre i andet sæt.
Vi havde en god aften, kommer gerne igen og stedet er dejligt, flot arrangement. Ros herfra.

7. maaliskuuta 2026

Skuffet

Skuffet, det var ikke hvad jeg forventede. Havde forventet god musik og sang, men det eneste man kunne høre var trommerne.

5. maaliskuuta 2026

The show was not what I expected

One night in Dublin show.
The show was not what I expected. The drums were too loud. My husband and I couldn't hear half of what was been sung. Too much tomfoolery.
Some of the music was fine 'Irish related' but rest was not our taste. The girl tapdancing was ok if you were sitting in the front row. All we saw was her dress bobing up and down :(
All in all, not a very positive experience for someone coming from Ireland.

5. maaliskuuta 2026

Beklager men lydkvalitet var…

Beklager men lydkvalitet var forfærdeligt ! Oplevelsen var desværre SÅ dårligt. Vi kunne ikke høre hvad de sagde eller sang. Jeg hørte ved siden af, om det kun var os, som havde udfordringer, men nej, personer ved siden af kunne heller ikke høre hvad de sang.
Lyden var som i en kasse, lyden blev oppe ved musikken, og næsten kun trommer kom ned i salen .
Virker uprofessionelt

Skuffet

Der var tydeligt at se det var playback.
En trommeslager der hammerde løs under hele koncerten uden at kunne holde takten.
Der var mere tromme end der var irsk folk.
Jeg gik derfra virkelig skuffet over den koncert

En helt fantastisk oplevelse

En helt fantastisk oplevelse. En koncert hvor varen godt nok blev leveret til ug. Energiske, dygtige, fantastiske sangstemmer, skøn musik. De kunne virkelig få salen til at summe.
Den varmeste anbefaling herfra.

4. maaliskuuta 2026

One night in Dublin

Dejligt show. Festlige og glade sangere.
Og.... selvfølgelig de dejlige irske sange.

Og Svendborg Teater er nu et lille hyggeligt sted!!

3. maaliskuuta 2026

Svendborg teater

På Svendborg teater skal man skal overveje, pladser på Balkongen, der er ikke meget plads, godt man kan stå oppe bag ved, men det er jo ikke det der er meningen. lyden var dårlig i første sæt, blev noget bedre i sæt to

3. maaliskuuta 2026

Mega dårlig oplevelse

Mega dårlig oplevelse, nogle havde fået tilsendt nye pladsbilletter, andre ikke, og dem der stod og tjekkede billetter var magtes løse, dårligt
havde forventet mig en bedre musik oplevelse, dårlig
musikalsk performance, øv havde glædet mig

21. helmikuuta 2026

Fin koncert med Jørgen Olsen

Fin koncert med Jørgen Olsen. Kaos ved ankomst, fordi billetterne var blevet byttet 2 dage før koncerten. Det var der mange, der ikke havde set, og personalet på stedet var heller ikke klar på problemet med det samme. Alt faldt dog på plads. Til gengæld undrer det os, at vi blev placeret på 4. række, når vi havde billetter til 1. Og 2. Række

21. helmikuuta 2026