“Toner fra Badehotellet” på Borreby gods. God musik og god lyd Hr. Weyse - Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen, var helt på toppen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange og mor... Näytä lisää
Var til oplevelsen “Toner fra Badehotellet” God musik med et velspillende orkester. Hr. Weyse - altså Jens Jacob Tychsen - gav den hele armen i et veltilrettelagt show med en blanding af gode sange o... Näytä lisää
Fantastisk høj service niveau. Kundeservice medarbejder Christian leverede en service ud over det forventede. Nu glæder vi os til vores show til November. Tak.
Meget dårligt lydanlæg. Jeg havde ørepropper i ørene og min mand kunne ikke høre hele teksten i sangene. Band og sangere var ikke nogen vi vil anbefale. Borreby Gods teater er en smuk bygning og har e... Näytä lisää
LiveOplev er din billet til uforglemmelige øjeblikke i Danmark. Formålet er, at skabe oplevelser rundt i hele landet. Gennem mere end 17 forskellige lokaliteter og 300 shows om året - vil LiveOplev forbinde dig med oplevelser for livet, og give dig adgang til en utrolig mangfoldighed af liveoptrædener på tværs af genrer - LiveOplev har noget for enhver smag. Vi har samlet en imponerende række af kunstnere fra både ind- og udland, der er særligt håndplukket klar til at tage dig med på en oplevelse. Bedste hilsner LiveOplev
Tanska
- liveoplev.dk
On vastannut 17 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fantastisk show
Sublim oplevelse
Fuldstændig fabelagtigt dygtige musikere, der performede GeorgemMichael. Sang var sublim, hele salen dansede og da den ene korsanger pludselig dukkede op i en røgsky og viste dig at være en blændende dygtig saxofonist, var publikum i ekstase.
Samtidig en unik oplevelse at være i Borrebys gamle totalt renoverede staldbygning med åbent op til spærrene.
Virkelig god koncert
Virkelig god koncert. Meget positiv over både vokal og musikalsk niveau hos sangere og band. George Michael Xperience.
Dejlig koncert
Dejlig koncert. Både lyd og udsyn var fint. Caféen havde en del at byde på. Ingen problemer med parkering.
Fantastiske rammer
Fantastiske rammer, super underholdning.
Så fantastisk et sjov ...og nem at…
Så fantastisk et sjov ...og nem at finde pladser
Skøn musik og så godt gennemført af…
Skøn musik og så godt gennemført af kunstnerne. Gode faciliteter og nemt at komme til barerne og toiletter.
Super god oplevelse 🤗
Mega god koncert og virkelig autentiske…
Mega god koncert og virkelig autentiske og dygtige musikere.
Og personalet på polyfonen var så søde og imødekommende 😄
De gjorde det godt med gode sange
De gjorde det godt med gode sange, musik og sjove indslag.👍🏻😍 Vi sad på 5 række og var desværre ret generet af projektørerne der med mellemrum blændede os så vi måtte kigge ned i stedet for op.
Fantastiks optræden og god stemning
Underholdende og fantastisk sat op
Dejlig og hyggelig koncert
Dejlig og hyggelig koncert, det eneste der manglede var et dansegulv, for man havde virkelig lyst til at danse
Et fantastisk sjov.
Bare god stemning på stedet
Bare god stemning på stedet, stole leveredes aromas. Orkestret var i super
Humør, velspillende, stemningen fulgte med op. God bar 👍🤗 Og så op at stå, danse fødderne VILLE det💃😊 Tak for en dejlig aften
Fantastisk god oplevelse med masser af…
Fantastisk god oplevelse med masser af god musik og stemning
Mega god musik
Mega god musik, men dårligt at der ikke var siddepladser til alle......der kom dog flere stole efter mange var utilfredse. Størstedelen at Publikum var plus 60 år
Fantastisk aften🌹
En fantastisk aften med super gode “kopier” af Kim Larsen - Bamse og John Mogensen 🥳 alle gjorde deres yperste og mere til og bandet bag de tre “kopier” leverede musikken til “guldmedalje” tak for jer og musikken🎸
Bryan Adams Tribute i Nykøbing F
Vi 5 damer havde bare alle tiders aften i selskab med Bryan Adams Tribute i Nykøbing F's hyggelige teater. Efter showet fik vi snakket med Claus Hassing og vi håber vi kan få lov til at opleve dem i Gilleleje i fremtiden 🤩
Fantastisk sanger og orkester🤩🎵🎶🥁🎹🎶