Life Outdoor Living Arvostelua 18 800

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Von der Beratung im Geschäft (Venlo), über die Terminvereinbarung und Bezahlung, bis zur Lieferung und Montage war es ein sehr angenehmer Prozess. Alle Beteiligten waren stets sehr freundlich! Wir s... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Wir haben die Möbel in Venlo gesehen und direkt gekauft. Ausstellung ist super und echt groß. Qualität der Möbelstücke ist top! Die Lieferung erfolgte zügig und die eigene Spedition hat es am dafü... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het personeel was wat onervaren, dit was bij meerdere verkopers te merken aan een afwachtende/twijfelende houding. Eenmaal in gesprek werd er alles aan gedaan om vragen te kunnen beantwoorden. Je ko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een fantastische ervaring. Wij zijn in Spijkenisse geholpen een een prachtig nieuw tuinset. Zowel de verkoop als aftersales kan niet beter. We raden iedereen dan ook Outdoor Living 1000% aan!

1. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Tuinmeubelen inspiratie nodig? ➜ Kijk snel op Life Outdoor Living ✮ Design tuinmeubelen ✔ Eigen Fabriek ✔ Snelle levering & Veilig betalen ✔ Gratis Brochure!

4,5

1 tähti

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 4/5 tähteä

Afterservice heeft het netjes opgelost

Nadat de alle meubels geleverd waren er nog wat oplever puntjes die zijn in onderling overleg netjes opgelost.
Dank je op naar de volgende order.

Goedendag Leon,

Bedankt voor je review. Het spijt ons dat de afterservice niet aan je verwachtingen voldoet en dat dit voor frustratie zorgt. Dat is niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je feedback serieus en kijken graag mee naar een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice (service@lifeoutdoorliving.com).

Saanut 4/5 tähteä

We wilden een uitbreiding van onze tuinset.

We wilden, na de zeer goede ervaring met onze tuinset (intussen +2 jaren in gebruik) met bijpassende relaxzetels en voetenbankjes uitbreiden.
Zowel de kleur v/d zetels (lava) als de weerbestendige kussens zijn een perfecte match met de rest. Bovendien is het zit/lig comfort buitengewoon goed. Ondanks het verschil in lichaams- en beenlengte kunnen mijn vrouw en ik een perfecte zithouding vinden.
De kwaliteit v/d gebruikte materialen is uitzonderlijk en 3 seizoenen van zon en vocht hadden nog geen enkele invloed op onze tafel & stoelen. Levering verloop vlot, het hele proces van proberen, bestellen, afspraak maken voor levering en behulpzaamheid v/d leveranciers verliep helemaal naar wens. Zeer tevreden klant, gebruiker.

Goedendag Wilfried,

Bedankt voor het delen van je uitgebreide ervaring. Fijn om te horen dat je na twee jaar nog steeds zo tevreden bent en je set hebt uitgebreid met bijpassende elementen. Mooi dat comfort, materiaal en kleur zo goed aansluiten en dat alles naar wens is verlopen, van advies tot levering. We wensen je veel plezier van je relaxstoelen met voetenbank!

Fijne winkel

Prettige ontvangst.
Verkoop laat je met rust tot je geholpen wilt worden.
Dat doen ze op een prettige wijze met goede kennis van zaken.

Goedendag Wim,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de ontvangst als prettig hebt ervaren en rustig hebt kunnen rondkijken. Goed dat onze adviseurs je op een passende manier hebben geholpen met hun productkennis. We zien je graag nog eens terug bij Life Outdoor Living.

Zeer tevreden

Kwaliteitsvol materiaal. Duidelijk afspraken die ook worden nagekomen, ook qua levering.
Niets op aan te merken.

19. helmikuuta 2026

Goedendag heer/mevrouw Catrysse,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent en de kwaliteit en afspraken als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier van je loungeset!

Prima uitleg

Prima uitleg, mooie spullen.
Onze aankoop bevalt uitstekend.

Goedendag heer/mevrouw Moers,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat onze collectie je aanspreekt. We helpen je graag bij het vinden van tuinmeubelen die passen bij jouw buitenruimte. We hopen je snel weer te zien bij Life Outdoor Living.

Saanut 4/5 tähteä

De verkopers zijn heel vriendelijk en…

De verkopers zijn heel vriendelijk en goed op de hoogte van de producten.
Zeer goede service en beleefde mensen.

Goedendag Ria,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat onze adviseurs goed op de hoogte zijn van de producten. Daar besteden we veel aandacht aan. Mooi dat je de service als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier van je diningset met zweefparasol!

Servicegericht en zeer vriendelijk

Servicegericht en zeer vriendelijk ontvangen. We hebben rustig kunnen rondkijken en zijn in de middag teruggekomen om te bestellen.

Goedendag Marie,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je prettig bent ontvangen en rustig de tijd hebt kunnen nemen om alles te bekijken. Goed dat je later bent teruggekomen om je keuze te maken. We hopen dat je volop gaat genieten van je tuintafel.

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijk uitleg over de verschillende…

Duidelijk uitleg over de verschillende producten en mogelijkheden.

Goedendag Diana,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de uitleg over onze producten en mogelijkheden duidelijk was. Zo helpen we je graag bij het maken van een keuze die goed past bij jouw buitenruimte. We wensen je veel plezier van je zweefparasol!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer (deskundig)behulpzaam bij de keuze…

Zeer (deskundig)behulpzaam bij de keuze voor de tuinmeubels.

Goedendag heer/mevrouw PV,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je deskundig bent geholpen bij het kiezen van je loungeset & diningset. We denken graag met je mee, zodat je een keuze maakt die goed past bij jouw buitenruimte. We hopen je snel weer te zien bij Life Outdoor Living.

Saanut 5/5 tähteä

We zijn prima geadviseerd bij onze…

We zijn prima geadviseerd bij onze aankoop.

Goedendag Roel,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je goed bent geadviseerd bij je aankoop. We helpen je graag bij het maken van een keuze die past bij jouw buitenruimte. Geniet van je diningset!

Snel

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Goedendag Corne,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je snel, vriendelijk en vakkundig bent geholpen. Daar doen we het voor. Veel plezier van je verstelbare relaxstoel!

Rustig rondkijken

Geen opdringerige verkoper. Laat ons rustig alles bekijken en pas na een verzoek komt uitleg en voorlichting over mogelijkheden, kleuren etc.

Goedendag Henk,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je in alle rust hebt kunnen rondkijken en dat je pas advies kreeg wanneer je daar behoefte aan had. We vinden het belangrijk dat je op je eigen tempo de juiste keuze kunt maken.

We wensen je veel plezier van je verstelbare tuinstoelen & diningset en hopen je nog eens te zien bij Life.

Saanut 5/5 tähteä

We zijn goed ontvangen en geholpen

We zijn goed ontvangen en geholpen. Ook zijn geheid geadviseerd en naar de verschillende oplossingen gekeken.

Goedendag heer Timar,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed bent ontvangen en geholpen en dat er met je is meegedacht over passende oplossingen. We wensen je veel plezier van je ronde diningset, loungeset & zweefparasol en hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Life.

Vriendelijk onthaal

Vriendelijk onthaal, goede uitleg en geen opdringerigheid.

18. helmikuuta 2026

Goedendag Frans,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het ontvangst en de uitleg als prettig hebt ervaren en dat je in alle rust geholpen bent. We wensen je op voorhand veel plezier van je diningset & verstelbare tuinstoelen en hopen je nog eens te zien bij Life.

Goedendag Nicole,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze winkel in Geel en het advies van onze collega’s zo hebt ervaren, zowel bij aankoop als bij levering. We wensen je veel plezier van je loungestoelen en hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Life.

Saanut 5/5 tähteä

De medewerker heeft me perfect geholpen…

De medewerker heeft me perfect geholpen en meegedacht om de beste keuze te maken. Empathisch ook, zeker ook belangrijk.
De artikelen werden ook heel snel thuisbezorgd.
Goede en vriendelijke service.

Goedendag heer/mevrouw Damen,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo goed bent geholpen en dat er echt met je is meegedacht. Ook goed om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier van je nieuwe loungekussens en zien je graag nog eens terug bij Life.

Kwalitatief goed

Kwalitatief goed. Klantvriendelijk en behulpzaam. Afspraken correct nagekomen

Goedendag Frans,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je de kwaliteit, service en het nakomen van afspraken zo hebt ervaren. We wensen je veel plezier van je tuintafel en hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Life.

Perfekt 👌 Beratung

Perfekt 👌 Beratung, Lieferung

Guten Tag Marion,

Vielen Dank für deine Bewertung. Es freut uns zu hören, dass du mit der Beratung und der Lieferung zufrieden bist. Wir wünschen dir viel Freude mit deinem Loungeset und hoffen, dich bald wieder bei Life begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,
das Team von Life Outdoor Living

Heel vriendelijk personeel.

Goedendag Josette,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ons team als vriendelijk hebt ervaren. We hopen dat je geniet van je diningset en zien je graag nog eens terug bij Life.

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb een tuinset bij jullie gekocht…

Ik heb een tuinset bij jullie gekocht en ben daar tevreden over

25. helmikuuta 2026

Goedendag Marcel,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je diningset. We wensen je veel plezier van je aankoop en hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Life.

Het team van Life Outdoor Living

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin