Von der Beratung im Geschäft (Venlo), über die Terminvereinbarung und Bezahlung, bis zur Lieferung und Montage war es ein sehr angenehmer Prozess. Alle Beteiligten waren stets sehr freundlich! Wir s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wir haben die Möbel in Venlo gesehen und direkt gekauft. Ausstellung ist super und echt groß. Qualität der Möbelstücke ist top! Die Lieferung erfolgte zügig und die eigene Spedition hat es am dafü... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een fantastische ervaring. Wij zijn in Spijkenisse geholpen een een prachtig nieuw tuinset. Zowel de verkoop als aftersales kan niet beter. We raden iedereen dan ook Outdoor Living 1000% aan!
Yritys on vastannut
Tuinmeubelen inspiratie nodig? ➜ Kijk snel op Life Outdoor Living ✮ Design tuinmeubelen ✔ Eigen Fabriek ✔ Snelle levering & Veilig betalen ✔ Gratis Brochure!
Borchwerf 35, 4704 RG, Roosendaal, Hollanti
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Deskundige, prettige en zeer bruikbare uitleg, goede mogelijkheden om de loongestes te zien en uit te testen. Uitstekend product tegen een zeer aanvaardbare prijs, snelle levering

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Goede verkoop begeleiding bij aankoop. Scherpe acties en bezorging verloopt vlot volgens afspraak.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Top verkoper ons goed geholpen en niet opdringerig!

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Grote toonzaal met een ruime keuze aan duurzame tuinmeubelen, vriendelijke en behulpzame medewerkster(s). Snelle leveringsdatum die correct werd nagekomen door vriendelijke techniekers. LIFE is aan te raden!

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Vriendelijk personeel. Tijd en ruimte om zelf ook eerst even rond te kijken.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Na rondkijken iemand opgezocht die ons verder kon helpen.
Wisten wat we wilde en de orderbon was dus snel gemaakt.
Kleine korting om af te ronden en klaar.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Es hat alles sehr gut geklappt.wir sind super zufrieden und würden es immer weiterempfehlen

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Een zeer onbeschofte persoon die de meubelen kwam leveren. Onbehulpzaam en brutaal terwijl ik een levering in de tuin gevraagd had.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Prima levering en snelle bezorging. Wat voor mij een minpunt is dat de hoes heel strak om het tuinset heen zit. De hoekpunten steken echt strak tegen de hoes aan. Ik had gevraagd om een ruimere maar er werd mij gezegd dat dit de juiste hoes was voor ons tuinset. Ik vrees nu wederom bij harde wind dat de punten er weer doorheen gaan.
Maar de hoes zelf ziet er mooi uit

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Fijne ervaring netjes geholpen niet opdringerig. Goede uitleg.
Erg blij met onze aankoop

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Tolle Store Erfahrung. Super Beratung und dann noch super schöne Gartenmöbel bekommen. Danke

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Prima geholpen, niet opdringerig, wel behulpzaam, zeker met het ophalen van de set bij de showroom.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Het personeel was wat onervaren, dit was bij meerdere verkopers te merken aan een afwachtende/twijfelende houding. Eenmaal in gesprek werd er alles aan gedaan om vragen te kunnen beantwoorden. Je kon merken dat er alles aan gedaan werd de klant zo goed mogelijk te helpen, wat erg prettig was. Alle hulp werd geboden om de, door ons gekozen set, zo goed mogelijk naar onze zin te maken. Al met al een prettige ervaring.
Inmiddels is de set geleverd. Ook hier duidelijke communicatie over levering en update over bezorgstatus

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Wij zijn zeer goed geholpen en hebben ook goed advies gekregen van de verkoopster. Zeer goede hulp bij kleurkeuze.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.