Life Outdoor Living Arvostelua 18 800

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Von der Beratung im Geschäft (Venlo), über die Terminvereinbarung und Bezahlung, bis zur Lieferung und Montage war es ein sehr angenehmer Prozess. Alle Beteiligten waren stets sehr freundlich! Wir s... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Het personeel was wat onervaren, dit was bij meerdere verkopers te merken aan een afwachtende/twijfelende houding. Eenmaal in gesprek werd er alles aan gedaan om vragen te kunnen beantwoorden. Je ko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een fantastische ervaring. Wij zijn in Spijkenisse geholpen een een prachtig nieuw tuinset. Zowel de verkoop als aftersales kan niet beter. We raden iedereen dan ook Outdoor Living 1000% aan!

1. Ulkokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Tuinmeubelen inspiratie nodig? ➜ Kijk snel op Life Outdoor Living ✮ Design tuinmeubelen ✔ Eigen Fabriek ✔ Snelle levering & Veilig betalen ✔ Gratis Brochure!

4,5

On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring gehad

Zeer slechte ervaring gehad. We kochten een tuinstoel die op de site 269 euro stond maar de foutieve foto stond erbij. Die stoel kostte 450 euro. We zouden 50 euro korting krijgen als we inschreven op de nieuwsbrief zei de verkoopster. Nadien ontkende ze dat weer. We zouden het duurder model krijgen voor de lage prijs maar bij levering was het toch het goedkope model. De verkoopster EK was totaal onbekwaam. Na telefonisch contact wilden ze omruilen naar het duurdere model als we 75 euro bijbetaalden. Ik heb het geweigerd en zal deze stoel wel houden. Uiteindelijk zit hij goed, daardoor 1 ster, maar ik voel me wel opgelicht.

20. maaliskuuta 2026

Goedendag Johan,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat dit zo is verlopen en dat er onduidelijkheid is ontstaan rondom de prijs, het model en de gemaakte afspraken.
We begrijpen dat dit niet het gevoel geeft dat je van ons mag verwachten. Dat nemen we serieus. Fijn om te horen dat de stoel uiteindelijk wel goed zit, maar we vinden het jammer dat de rest van het traject anders is ervaren.
We nemen je feedback intern mee om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Saanut 5/5 tähteä

Een zeer professionele verkoopster die…

Een zeer professionele verkoopster die ons goed heeft geadviseerd! Wij zijn uitstekend geholpen!

Goedendag heer/mevrouw Bruijn,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zo goed bent geadviseerd en geholpen in de winkel. We wensen je veel plezier van je loungeset & zweefparasol en hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Life.

Saanut 4/5 tähteä

in de winkel zeer behulpzaam

in de winkel zeer behulpzaam. Minder te spreken waren wij over de kosten om eea thuis te bezorgen.

Goedendag Frits,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen in de winkel en dat er met je is meegedacht.

Jammer dat de bezorgkosten minder goed zijn bevallen, hoewel je hier zelf voor hebt gekozen om het op deze manier te laten bezorgen en monteren. We begrijpen dat dit een belangrijk onderdeel is van de totale ervaring en nemen je feedback hierin mee.

Saanut 5/5 tähteä

Heel vriendelijk en veel uitleg

Heel vriendelijk en veel uitleg !
Ook vlotte communicatie via mail 👍

Goedendag Mia,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het contact en de uitleg als prettig hebt ervaren en dat de communicatie via mail goed verliep. We wensen je veel plezier van je tuintafel en zien je graag nog eens terug bij Life.

Klantvriendelijk.

Heel vriendelijke personeel. Goede informatie. Meegedacht wat voor ons het beste paste.
Service ook goed. Zeer tevreden.

Goedendag heer Kapitein,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je onze service en het meedenken zo hebt ervaren. Daar doen we het voor. We wensen je veel plezier van je relaxstoelen met voetenbank en hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Life.

Perfecte levering

19. helmikuuta 2026

Goedendag Raf,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. We wensen je veel plezier van je loungeset en hopen je nog eens te zien bij Life.

Top geleverd en opgebouwd

Top geleverd en opgebouwd! Binnen de afgesproken tijd en super vriendelijk!!!

Goedendag heer/mevrouw Hoen,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat alles volgens afspraak is geleverd en opgebouwd en dat je onze bezorgers als prettig hebt ervaren. We hopen dat je volop geniet van je zweefparasol en zien je graag nog eens terug bij Life.

Goedendag heer/mevrouw van der Wal,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je onze service zo hebt ervaren. Graag tot een volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

Prettig contact met relevante…

Prettig contact met relevante informatie, aansluitend op onze wensen.

Goedendag heer/mevrouw Knol,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het contact goed aansloot op jullie wensen en dat je relevante informatie hebt ontvangen. We wensen je veel plezier van je bistroset, en hopen je snel weer bij Life te mogen verwelkomen!

Saanut 4/5 tähteä

Winkelbediende deed haar best en gaf…

Winkelbediende deed haar best en gaf een indruk dat ze op de hoogte was van haar winkel. Mooie uitleg
Winkel leek aan de buitenkant wel gesloten, gelukkig zijn we binnen gestapt

Goedendag Pascale,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en een duidelijke uitleg hebt gekregen in de winkel. We nemen je opmerking over de uitstraling aan de buitenkant mee, dank je wel daarvoor.

We hopen je snel weer bij Life te mogen verwelkomen.

Saanut 5/5 tähteä

Erg blij met onze meubelen

Erg blij met onze meubelen, ze staan prachtig op ons balkon. Geweldig goed geholpen en snelle levering.

26. lokakuuta 2025

Goedendag Klant,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat de meubelen zo goed tot hun recht komen op jullie balkon en dat je de hulp en levering als prettig hebt ervaren. We hopen je snel weer bij Life te mogen verwelkomen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goedendag heer/mevrouw FD,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ons team als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Geniet van je loungeset! tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk rustig rond gelopen en…

Heerlijk rustig rond gelopen en uitgezocht wat we wilden kopen. Een plezierige ervaring. Goede duidelijke afspraken die nagekomen zijn.

Goedendag heer/mevrouw Wanst,

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je de rust in de winkel en duidelijke afspraken zo hebt ervaren. We wensen je veel plezier van je diningset! Graag tot ziens.

Saanut 1/5 tähteä

Flinke aankoop gedaan van bijna 3000…

Flinke aankoop gedaan van bijna 3000 euro. Een stoel waar helaas geen ruimte voor wad in de tuin achteraf. Bij retour willen sturen, moet er 130(!!!!!) euro betaald worden, wat nooit van te voren vermeld is.

Zeer teleurstellend

17. maaliskuuta 2026

Goedendag Hannah,

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent over de retourkosten. Dat begrijpen wij, zeker na een flinke aankoop.

Wij willen graag toelichten dat de kosten voor het retourneren van grotere producten, zoals een stoel, vermeld staan in ons herroepingsrecht en de bijbehorende algemene voorwaarden. Deze zijn voorafgaand aan de aankoop inzichtelijk op onze website en worden ook meegestuurd met de orderbevestiging.
Wij begrijpen dat dit voor u als een vervelende verrassing kan voelen en nemen uw feedback hierin zeker mee om onze service te verbeteren.

Klantenservice Life Outdoor Living

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, met advies en levering.
De geleverde artikelen zijn van zeer goede kwaliteit.

21. helmikuuta 2026

Goedendag heer/mevrouw Vos,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen met advies en levering, daar besteden we veel aandacht aan. Ook mooi dat de kwaliteit van de artikelen naar wens is.

We wensen je veel plezier van je tuintafel, loungestoelen & salontafel, en hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij Life.

Super Qualität, schnelle Abwicklung

Wir haben die Möbel in Venlo gesehen und direkt gekauft. Ausstellung ist super und echt groß. Qualität der Möbelstücke ist top! Die Lieferung erfolgte zügig und die eigene Spedition hat es am dafür vorgesehenen Platz abgestellt.

Leider wurde uns ein falscher Artikel geliefert, welche ein Komplettaufbau verhinderte. Der Kontakt im Service hat aber relativ schnell reagiert und wir erhalten innerhalb weniger Tage das richtige Möbelstück. Das alte wird mitgenommen und das neue wird aufgebaut.

Daher 1 Stern weniger in der Bewertung.

24. helmikuuta 2026

Guten Tag Jan,

Vielen Dank für deine ausführliche Bewertung und schön, dass dir unser Showroom und die Qualität der Möbel so gut gefallen. Es freut uns zu hören, dass die Lieferung reibungslos verlaufen ist und dass alles ordentlich an der richtigen Stelle aufgestellt wurde.

Es ist natürlich nicht unsere Absicht, dass ein falscher Artikel geliefert wird, und wir entschuldigen uns dafür. Schön, dass unser Kundenservice das Problem schnell lösen konnte und dass das richtige Teil bald geliefert und montiert wird.

Wir wünschen dir viel Freude mit deinem Loungeset und hoffen, dich bald wieder bei Life begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,
das Team von Life Outdoor Living

Übersetzt mit DeepL.com (kostenlose Version)

Zeer aardig personeel

Zeer aardig personeel, niks is hun teveel. Geven leuke ideeën
Behulpzaam

17. helmikuuta 2026

Goedendag Atie,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je het contact met ons team als prettig hebt ervaren en dat je goed bent geholpen met passende ideeën. Daar dragen we graag aan bij. We wensen je veel plezier van je bistroset & chaise longue! Graag tot een volgende keer.

Saanut 5/5 tähteä

Goed en netjes geholpen net als de…

Goed en netjes geholpen net als de vorige keer, vandaag de spullen binnen gekregen en het ziet er perfect uit

21. helmikuuta 2026

Goedendag Martin,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je opnieuw goed bent geholpen en dat alles naar wens is geleverd. Daar doen we het voor. We hopen dat je volop gaat genieten van je salontafel & bijzettafel, en verwelkomen je graag nog eens bij Life.

Saanut 3/5 tähteä

Nalevering lastig te plannen

Mooie Edge loungeset gekocht in Leiderdorp. Levering kon al snel plaatsvinden omdat alles voorradig was. Op de dag van levering bleek dat er één deel in de verkeerde kleur was geleverd. Door de bezorgdienst direct mee teruggenomen. Een nieuwe afspraak voor levering van het correcte deel zou worden gemaakt. Helaas duurt het nog ruim twee weken voordat de levering kan plaatsvinden. Life Outdoor Living kon niet bemiddelen om een snellere levering te bewerkstelligen. Spijtig.

17. maaliskuuta 2026

Goedendag Jan,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent met de Edge loungeset. Het is uiteraard niet de bedoeling dat een onderdeel in de verkeerde kleur wordt geleverd, onze excuses daarvoor. We begrijpen dat het vervelend is dat de nalevering langer op zich laat wachten dan gehoopt. Door onze leverplanning zijn we hierin soms beperkt, maar we nemen je feedback mee om dit proces te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk personeel en correcte…

Zeer vriendelijk personeel en correcte afhandeling van je aankoop!

23. helmikuuta 2026

Goedendag Jan,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je het contact met ons team en de afhandeling van de aankoop van je loungeset zo hebt ervaren. Daar doen we het voor.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Life Outdoor Living.

Het team van Life Outdoor Living

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin