Von der Beratung im Geschäft (Venlo), über die Terminvereinbarung und Bezahlung, bis zur Lieferung und Montage war es ein sehr angenehmer Prozess. Alle Beteiligten waren stets sehr freundlich! Wir s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het personeel was wat onervaren, dit was bij meerdere verkopers te merken aan een afwachtende/twijfelende houding. Eenmaal in gesprek werd er alles aan gedaan om vragen te kunnen beantwoorden. Je ko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een fantastische ervaring. Wij zijn in Spijkenisse geholpen een een prachtig nieuw tuinset. Zowel de verkoop als aftersales kan niet beter. We raden iedereen dan ook Outdoor Living 1000% aan!
Yritys on vastannut
Tuinmeubelen inspiratie nodig? ➜ Kijk snel op Life Outdoor Living ✮ Design tuinmeubelen ✔ Eigen Fabriek ✔ Snelle levering & Veilig betalen ✔ Gratis Brochure!
Borchwerf 35, 4704 RG, Roosendaal, Hollanti
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Zeer slechte ervaring gehad. We kochten een tuinstoel die op de site 269 euro stond maar de foutieve foto stond erbij. Die stoel kostte 450 euro. We zouden 50 euro korting krijgen als we inschreven op de nieuwsbrief zei de verkoopster. Nadien ontkende ze dat weer. We zouden het duurder model krijgen voor de lage prijs maar bij levering was het toch het goedkope model. De verkoopster EK was totaal onbekwaam. Na telefonisch contact wilden ze omruilen naar het duurdere model als we 75 euro bijbetaalden. Ik heb het geweigerd en zal deze stoel wel houden. Uiteindelijk zit hij goed, daardoor 1 ster, maar ik voel me wel opgelicht.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Een zeer professionele verkoopster die ons goed heeft geadviseerd! Wij zijn uitstekend geholpen!

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
in de winkel zeer behulpzaam. Minder te spreken waren wij over de kosten om eea thuis te bezorgen.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Heel vriendelijk en veel uitleg !
Ook vlotte communicatie via mail 👍

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Heel vriendelijke personeel. Goede informatie. Meegedacht wat voor ons het beste paste.
Service ook goed. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Top geleverd en opgebouwd! Binnen de afgesproken tijd en super vriendelijk!!!

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Prettig contact met relevante informatie, aansluitend op onze wensen.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Winkelbediende deed haar best en gaf een indruk dat ze op de hoogte was van haar winkel. Mooie uitleg
Winkel leek aan de buitenkant wel gesloten, gelukkig zijn we binnen gestapt

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Erg blij met onze meubelen, ze staan prachtig op ons balkon. Geweldig goed geholpen en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Heerlijk rustig rond gelopen en uitgezocht wat we wilden kopen. Een plezierige ervaring. Goede duidelijke afspraken die nagekomen zijn.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Flinke aankoop gedaan van bijna 3000 euro. Een stoel waar helaas geen ruimte voor wad in de tuin achteraf. Bij retour willen sturen, moet er 130(!!!!!) euro betaald worden, wat nooit van te voren vermeld is.
Zeer teleurstellend

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Zeer goed geholpen, met advies en levering.
De geleverde artikelen zijn van zeer goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Wir haben die Möbel in Venlo gesehen und direkt gekauft. Ausstellung ist super und echt groß. Qualität der Möbelstücke ist top! Die Lieferung erfolgte zügig und die eigene Spedition hat es am dafür vorgesehenen Platz abgestellt.
Leider wurde uns ein falscher Artikel geliefert, welche ein Komplettaufbau verhinderte. Der Kontakt im Service hat aber relativ schnell reagiert und wir erhalten innerhalb weniger Tage das richtige Möbelstück. Das alte wird mitgenommen und das neue wird aufgebaut.
Daher 1 Stern weniger in der Bewertung.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Zeer aardig personeel, niks is hun teveel. Geven leuke ideeën
Behulpzaam

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Goed en netjes geholpen net als de vorige keer, vandaag de spullen binnen gekregen en het ziet er perfect uit

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Mooie Edge loungeset gekocht in Leiderdorp. Levering kon al snel plaatsvinden omdat alles voorradig was. Op de dag van levering bleek dat er één deel in de verkeerde kleur was geleverd. Door de bezorgdienst direct mee teruggenomen. Een nieuwe afspraak voor levering van het correcte deel zou worden gemaakt. Helaas duurt het nog ruim twee weken voordat de levering kan plaatsvinden. Life Outdoor Living kon niet bemiddelen om een snellere levering te bewerkstelligen. Spijtig.

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Zeer vriendelijk personeel en correcte afhandeling van je aankoop!

Vastaus yritykseltä Life Outdoor Living
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.