Saanut 5/5 tähteä

Manon heeft mij echt heel goed geadviseerd. Mijn tuin werd totaal veranderd en ik wilde, voor onder de over echt een mooie bank en stoel, niet iets wat je veel ziet. Daarnaast stoelen voor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nu al mijn favoriete plekje aan het water Wat een fantastische bank hebben wij mogen kopen. Samen met een prachtige beschermhoes, waardoor alle kussens op hun plek kunnen blijven liggen. Ook een... Näytä lisää

1. Ulkokalusteet

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Als je kwaliteit en functionaliteit in één product zoekt

Eindelijk een loungeset die mooi én weersbestendig is. Omdat de modules los staan, kun je eindeloos combineren. Ik vind de modules ook licht genoeg om snel te kunnen verplaatsen. Evengoed staan ze super stevig dankzij de pootjes met grip. Ze verschuiven echt niet. Ik vind het meubilair ideaal en ben het nog niet elders tegengekomen, vooral omdat er eindeloos veel kleuren mogelijk zijn. In de showroom heb je alle tijd en staaltjes beschikbaar om op je gemak combinaties te bedenken.

17. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Hij staat prachtig en dank je wel voor de mooie review. Heel veel plezier ermee.

Saanut 5/5 tähteä

De bank in Curaçao online gevonden maar…

De bank in Curaçao online gevonden maar leuke stofjes uitzoeken online is toch heel lastig. Rondom de kerstdagen in Nederland en buiten openingstijd mochten we langs komen om stofjes uit te zoeken! Wat een service!
We zijn er zo blij mee dat we de bank binnenkort gaan uitbreiden. Lieve groetjes uit Curaçao

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel voor de mooie review en nu heerlijk genieten op Curacao !

Saanut 5/5 tähteä

Wat een topbedrijf en ontzettende goede adviezen en Top buitenmeubels!

Manon heeft mij echt heel goed geadviseerd.

Daarnaast stoelen voor de eettafel van Piet Boon en bekleed met dezelfde stof als 1 gedeelte van de hoekbank.

Echt dagelijks geniet ik ervan, zeker nu ik net de eettafel stoelen buiten heb gezet.

Manon, onwijs bedankt voor je geduld, hele waardevolle adviezen en vooral de hele mooie bank, stoelen en kussens.

Ik ben er ongelooflijk blij mee, krijg heel veel complimenten wat uiteraard ook super leuk is.

Als laatste, alles zit heerlijk maar ook een tukje op de bank is fantastisch, zo lekker ligt hij.

10. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Wat een prachtige review en zo fijn dat je er heerlijk van geniet want dat is de bedoeling. Heel veel plezier ermee en bij vragen weet je mij te vinden.

Nu al mijn favoriete plekje aan het water

Nu al mijn favoriete plekje aan het water

Wat een fantastische bank hebben wij mogen kopen. Samen met een prachtige beschermhoes, waardoor alle kussens op hun plek kunnen blijven liggen. Ook een regenbui deert de bank niets. Binnen een half uurtje droog. Onze tuin is nog niet af, maar tezamen met de bank is er een mooie start gemaakt.
Laat de zomer maar komen
Ook het aankoop proces en de aftersales vonden wij heel prettig

27. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Beste Franny, dank je wel voor de mooie review en lekker genieten aan het water !!

Prachtig loungeset, dito service

Wij zijn erg tevreden met ons loungeset en bijbehorende stoel. Manon nam alle tijd om samen met ons de juiste stoffen en kleuren uit te zoeken in de showroom. Nadien werd het snel en vakkundig geleverd. En niet onbelangrijk de set zit heerlijk!!

21. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel voor de mooie review en heel veel plezier ermee!!

Saanut 5/5 tähteä

Our experience with Outdoor Lifestyle…

Our experience with Outdoor Lifestyle was brilliant. Manon was helpful with selecting the right furniture for our space. We couldn’t be happier with the result and high quality.

2. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Thank you for the nice review !!

Outdoor Lifestyle

Tijdens het zoeken naar een loungeset, kwamen we op de site van Outdoor Lifestyle. Gelijk hebben we contact opgenomen met Manon voor een afspraak. Manon dank voor je geduld en alle adviezen, het resultaat is een mooie loungeset waar we heel blij mee zijn.

27. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

dank je wel voor het compliment en heel veel plezier ermee

Saanut 5/5 tähteä

Een uitstekend kwalitatief en mooi product

Een uitstekend kwalitatief en mooi product wat Manon levert. Het contact met Manon is heel helder en fijn en zeer servicegericht. Ze denkt met je mee en geeft goed advies. Kortom een aanrader. Nogmaals dank Manon.

20. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel Mirjam en heel veel plezier met jullie loungeset

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben alweer een tweede loungehoek…

Wij hebben alweer een tweede loungehoek in gebruik! Niet omdat we de eerste set weg hebben moeten doen hoor... Die eerste staat nog steeds te pronken in ons eerste huis op Curacao. Na 6 jaar intensief gebruik is deze nog steeds mooi. Ons eerste huis op Curacao is inmiddels verkocht en ook de nieuwe eigenaar is blij met de set. Juist daarom zijn we weer overstag gegaan en hebben we voor ons tweede huis op het zonovergoten eiland weer een loungeset bij Manon gekocht. De hoezen zijn zo eenvoudig te reinigen met de tuinslang en zelfs met chloor als je dat wilt. Zon, zand, zeelucht of een druipend ijsje... geen probleem voor de loungebanken van Outdoor Lifestyle. Ja, het is absoluut prijzig, maar dan heb je ook echt kwaliteit staan!

26. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel Sandrijn en wat is de loungeset mooi geworden in jullie nieuwe villa Casa Cosi in Jan Thiel!! Veel plezier ermee.

Saanut 5/5 tähteä

In een woord fantastisch!

Voor de tweede keer aangeschoven in de showroom, nu voor een aanvulling op onze set die we 3 jaar geleden kochten. Wederom fantastisch geholpen, Manon denkt echt mee en haalt alles uit de kast. Binnen een paar weken stond de aanvulling, 4 modules, alweer in de tuin. We kunnen niet wachten op de zon! En wat een service ook, vragen over schoonmaken, tips of een oplossing voor een probleem, Manon is er voor je. Zoals een paar jaar geleden toen iemand zijn sigaret over de schutting gooide precies op onze set, helaas een gat erin gebrand. We konden onze hoes inleveren en het deel met het gat werd, ook nog eens heel snel, vervangen! Echt top!

10. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel Linda voor de mooie review. heel veel plezier met jullie mooie loungsets

Kwaliteit

Ik werd goed en op een prettige manier geadviseerd en het is zeer goede kwaliteit. Daar is de prijs dan ook wel naar. Maar liever dat, dan dat ik het na 5 jaar weg moet gooien. De kwaliteit die ik heb zou minstens 10 jaar mee moeten gaan...

25. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

dank je wel voor de mooie review en veel plezier met de mooie bank

Saanut 5/5 tähteä

Mooie bank en goede service

We zijn blij met onze nieuwe loungeset. De stoffen zijn super zacht, snel droog en goed schoon te maken. Ook is het prettig dat de bank modulair is opgebouwd. Manon zelf denkt goed mee in het samenstellen van de set en de stoffen en is erg klantvriendelijk. Kortom, we raden iedereen zeker outdoor lifestyle aan.

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel voor de mooie review en heel veel plezier met jullie loungeset.

Hoge service, hoogwaardig product

Hoge service, hoogwaardig product. We zijn zeer tevreden over onze loungeset. Na 3 jaar nog steeds in zeer goede staat. Makkelijk schoon te houden en zit goed.

30. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel voor de mooie review en ik wens jullie nog vele jaren om lekker te genieten van jullie mooie loungeset.

Fantastische loungebanken voor buiten

In 2021 een loungebank van 2 delen (hoek en chez longe) besteld in een zeer fijn gesprek met Manon geadviseerd. Een heftige kleur, maar nog altijd geen spijt van. Levering en onderhoud uitstekend. Zeer aan te bevelen.

6. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Beste Frank, dank je wel voor de mooie review en geniet lekker van jullie prachtige turquoise loungeset

Nog steeds genieten!

Inmiddels al 2 jaar aan het genieten van de mooie outdoorset van Outdoor Lifestyle. Een knusse hoekopstelling, 2 prachtige stoelen en een poef heeft Manon destijds geadviseerd. Nog steeds super blij mee!

27. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel Renate!! Nu hopen op zon.

Echte aanrader!

Geweldige bank, echte aanrader!
De bank zit fijn, je kan er heerlijk in relaxen. De bank is makkelijk in onderhoud, kan het hele jaar buiten staan en is na een regenbui zo weer droog.

22. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Hartelijk dank voor de fijne review en nog heel veel plezier met jullie loungeset

Absolute aanrader!

In alle rust één-op-één een gesprek met Manon Idema van Outdoor Lifestyle waarbij zeer deskundig advies wordt gegeven over de producten en de stofkeuzes. Wat een verademing! Eerlijk in waarom het een duurder is dan het ander. Luistert goed, adviseert goed. Goed meegedacht over de mogelijkheden van levering naar het buitenland. Absolute aanrader!

5. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Wat een fijne review, dank je wel Christianne en ik hoop je een keer te bezoeken in Italie om te zien hoe alle meubelen staan.

Erstklassige Qualität

Erstklassige Qualität, bester Service, tolle Beratung, zeitloses Design, absolute Formstabilität, sensationeller Sitzkomfort, das lange Suchen hat sich gelohnt, die Möbel sind alternativlos

18. maaliskuuta 2023

Fantastische Bewertung aus Deutschland, vielen Dank und viel Spaß mit dem Sofa

Een geweldige bank

Een geweldige bank, behalve dat deze tegen water kan zit de bank ook nog eens heerlijk.
We hebben inmiddels zelfs een 2e bank aangeschaft voor in ons tuinhuis.

16. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Dank je wel Olaf voor de mooie review

Saanut 5/5 tähteä

Via een woonprogramma zijn we in…

Via een woonprogramma zijn we in contact gekomen met het bedrijf van Manon: Outdoor Lifestyle. Op een zaterdagochtend een afspraak gemaakt. We werden op een zeer prettige manier geholpen en geadviseerd. We hebben een prachtige lounge set uitgezocht en er is snel geleverd. Wij zijn super tevreden met de lounge set en de zeer persoonlijk geleverde service.
Manon is pas tevreden als echt alles in orde is.

Wim en Jolanda uit Ter Aar

21. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Outdoor Lifestyle

Beste Jolanda en Wim, hartelijk dank voor deze mooie review. Heel veel plezier met de loungeset

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin