Leesbril.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Slecht! Voel me aardig bedonderd door jullie Allereerst, ik bestelde een zwart montuur met een brede neusbrug Wat kreeg ik … Een zswartwit model met een SMALLE neusbrug! Zelfs het brillendoosje... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reser... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top service! Per ongeluk verkeerde sterkte besteld, gelijk contactformulier ingevuld en gestuurd. Keurige mailtjes terug dat de goede sterkte opgestuurd werd. De volgende dag lagen de 2 leesbrillen al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

2x Leesbril "I Need You Zipper" besteld (degelijke Duitse leesbril) Direct dezelfede dag nog verzonden door leesbril.nl. ze werden goed verpakt en beschermd in een stevig kartonnen brievenbuspakje aan... Näytä lisää

1. Optikko

Yrityksen kirjoittama

Mooie leesbril kopen van hoge kwaliteit voor een Betaalbare prijs? Leesbril.nl. Is sinds 2001 om mooie en goedkope leesbrillen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, van de beste en meest betrouwbare leesbril merken voor de beste prijzen. Wij willen dat je een goede kwalitatief hoogwaardige leesbril aanschaft die duurzaam is en een lange levensduur heeft waarmee je goed de kleine letters kunt lezen zonder kopzorgen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Prima bril

Prima bril, erg dun , je vergeet bijna dat je deze bij je hebt

23. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je mooie review Ron.

Lekkere bril

Keurig geleverd met uitstekende kwaliteit en voor een schappelijke prijs

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je mooie review Peter.

Niet twijfelen

Zoeken , bestellen, betalen, klaar. Goede te volgen wanneer het bestelde product aankomt. Top

28. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Dank je wel voor je mooie review Sjoerd en fijn om te horen dat het bestelproces lekker snel gaat. Dit is een van de mooiste complimenten die je als webshop kunt krijgen op dit belangrijke onderdeel.

Uitstekende brillen

Uitstekende brillen, goed verpakt en snel geleverd. Mijn meest favoriete leesbrillen winkel. Net wat meer uitgeven aan een goede bril om te zien zonder hoofdpijn, werkt goed voor mij.

27. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Beste Bastiaan. Wat een fijne review! Zeer veel dank voor de aardige woorden. Waarderen wij zeer.

Super!

Snelle levering. Goed verpakt. En heel erg mooie brillen!

24. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Dank je wel voor je positieve review Larisa.

Leesbril…

Duurde even door dat er een product niet op voorraad was (persoonlijk was ik er ook niet mee eens dat ik onder de €30,- bezorgkosten moest betalen want op €31,- hoefde dat niet meer hoe raar ook) maar voor de rest goede service.

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Beste Michel. Dank je wel voor je positieve review en je feedback. Voor wat betreft voorraad begrijp ik je helemaal maar het is hoe graag we ook willen helaas niet te doen om van 380 producten in gemiddeld 3-5 montuurkleuren en 6-12 dioptrieen voorraad te houden. Verzendkosten ook helemaal met je eens en we willen het liefst alle bestellingen gratis verzenden maar helaas is verzenden extreem duur en de marges op dit type producten zeer laag.

Saanut 4/5 tähteä

Goede ervaring maar let goed op de kleur

Allemaal netjes verlopen, enige was jammer dat de blauwe kleur minder blauw gekleurd was als afgebeeld

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Dank je voor je positieve review en je feedback Annette. We zullen de afbeelding t.z.t. vervangen voor een duidelijkere versie.

Saanut 3/5 tähteä

Goed product, levering kan sneller

Sneller leveren en meer informatie over stand van zaken m.b.t. bestelling

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Beste Ron. Dank je voor je review en je feedback. Dieper en inhoudelijk reageren op je feedback is dit niet het juiste platform voor want het is iets complexer maar ik kan je verzekeren dat wij met deze twee zaken iedere dag bezig zijn.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website , vlotte communicatie en snelle afhandeling

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je aardige compliment Jos. Waarderen wij zeer.

Leesbril

Prima service, korte levertijd en (verrassing) bij de leesbrillen een handig etui meegeleverd.

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Dank u wel voor uw positieve review. Zeer gewaardeerd.

Verkeerde kleur bril

Had per ongeluk de verkeerde kleur toegezonden gekregen, met excuses en de verklaring waardoor dat kwam.De bril mocht ik houden en zou ik het bedrag teruggestort krijgen.

29. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Vriendelijk dank voor je positieve review en nogmaals excuses voor de verwarring. De fabrikant is ingelicht en de productinformatie zal tzt worden aangepast.

2 brillen besteld .

2 brillen besteld .. top brillen alleen 1 vd2 was niet de bestelde sterkte .. gemaild en snel antwoord en passende oplossing werd geboden

23. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je positieve review Germette.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling van de bestelling, en producten waarbij op eerste zicht de verhiuding prijs-kawaliteit wel goed zit.

3. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je positieve review Stijn.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin