Vanuit mijn kamer in revalidatiecentrum Zuyderland Glana Geleen, Afdeling De Driepoel was het bestellen en betalen van mijn nieuwe leesbril met blauwfilter zo gepiept Na de snelle levering op dit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooie modellen met blauwlicht waarvan ik zelfs een zonneleesbril kon bestellen, super handig (en leuk) tijdens de vakantie! Prijs kwaliteit is echt top! Heb inmiddels al 4 leesbrillen gekocht, want... Näytä lisää
Goede service. De bestelling verliep vlot. Ik ben zelfs persoonlijk opgebeld geweest nadat ik een vraag had gemaild. Het is een leesbril met verschillend glazen die niet standaard in voorraad is, dat... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Mijnleesbril.nl
Yrityksen kirjoittama
👓 Het grootste assortiment
Bij mijnleesbril.nl vindt u een enorm assortiment aan leesbrillen! Wij hebben alles waar u naar op zoek bent, van heren tot dames leesbrillen, van bifocale leesbrillen tot blauw licht filter leesbrillen en van duurzame tot voordelige leesbrillen. En hebben we toch niet waar u naar op zoek bent? Bel of mail ons dan, zodat wij samen met u toch de perfecte match kunnen vinden. Wij bieden namelijk meer dan uitstekende service en beantwoorden graag al uw vragen!
🚚 Gratis verzending/retourneren
Bij mijnleesbril.nl geniet u van gratis verzending binnen Nederland. Voor België hanteren we slechts een bijdrage van 2,95. Retourneren is altijd gratis! We streven ernaar uw bestelling in NL binnen 24u in huis te hebben en voor BE binnen 1-3 werkdagen. Zo zorgen wij voor een fijne winkelervaring en behouden we u graag als klant voor de toekomst.
🤷Vragen?
Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Ook kan u ons altijd bereiken om vrijblijvend advies in te winnen. Wij zijn bereikbaar via info@mijnleesbril.nl of op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via 026-363 84 59. Aarzel niet om ons te contacteren, onze klantenservice is er speciaal voor u!
De voordelen op een rij
🚚 Gratis verzending in Nederland✪ 2400+ beoordelen ons met 5 sterren
💵 Niet tevreden, geld terug!
✅ Standaard 1 jaar garantie
🎁 Inclusief etui en brillendoekje
💳 Achteraf betalen mogelijk
🔙 Gratis retourneren
🕿 Probleemloos omruilen
🗣 Vrijblijvend advies
Uw zicht is voor ons van groot belang!
mijnleesbril.nlMijnleesbril.nl
Yrityksen kirjoittama

- Uw zicht is voor ons van groot belang!
- Wij stellen ons altijd behulpzaam op om u van het beste advies te kunnen voorzien. Schroom daarom niet contact met ons op te nemen!
✅Garantie op al onze producten!
Bril kapot of niet tevreden? Neem contact op!

Wilhelminastraat 4, 6851KP, Huissen, Hollanti
- 026-363 84 59 (lokaal tarief)
- info@mijnleesbril.nl
- mijnleesbril.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ik heb gewoon gekregen wat ik zocht
Ik heb gewoon gekregen wat ik zocht; snel en netjes.
Gaat altijd gladjes levering betaling…
Gaat altijd gladjes levering betaling uitzoeken prima
Een leuk assortiment
Een leuk assortiment, nette prijzen, snelle levering en gezellige etuis en schoonmaak doekjes! Bestel graag bij Mijnleesbril!
Zoveel keuze
Zoveel keuze, zowel in leesbrillen als in zonnebrillen, en dan ook erg leuke modellen tegen schappelijke prijzen. Regelmatig leuke acties, fijne webshop.
Fantastische service!
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen! Dit bedrijf laat zich op zijn best zien in zijn service. Nadat ik een verkeerde sterkte had ontvangen, werd er dezelfde dag nog een nieuw exemplaar toegestuurd. Maar daar bleef het niet bij. Toen ik de medewerker aan de telefoon vertelde over een eerder bestelde bril een paar maanden ervoor (via bol.com), waar het pootje van was afgebroken/losgelaten, werd er gelijk aangegeven dat deze door hun vervangen zou worden. Top service! en voor mij aanleiding in de toekomst mijn leesbrillen steevast hier te kopen. Naast dit is de bezorging uiterst correct. Zeer snel, goed verpakt. Altijd met een hoesje en een doekje!
Snelle levering & goede service
Snelle levering, mooie brillen en hele goede service! Ik had nog een vraag en ben heel snel en goed geholpen.
Na een paar dagen ontvang ik een nieuwe…
Na een paar dagen ontvang ik een nieuwe bril met de juiste sterkte. Prijs/kwaliteit verhouding is prima en ik zal er zeker opnieuw bestellen. Doe zo voort!!
Altijd een goede en efficiente…
Altijd een goede en efficiente afhandeling van de bestelde bril, en hun prijskaartjes zijn in veel gevallen goedkoper dan elders
Super veel keuze
Super veel keuze , goeie prijzen en heel snelle levering ! Al jaren een tevreden klant
Goede service, snelle levering, goed product en vriendelijke communicatie.
Snelle levering van kwaliteit leesbrillen
Bestel regelmatig leesbrillen via Mijnleesbril. Snelle levering, mooi aanbod van I need you brillen!
Perfecte leesbril!
Na de snelle levering op dit tijdelijke adres bleek dit de ideale leesbril voor mij te zijn.
Ik kan deze dan ook van harte aanbevelen!
Albert Heffels

Vastaus yritykseltä Mijnleesbril.nl
Veel te duur voor een bril met plastic…
Veel te duur voor een bril met plastic glazen

Vastaus yritykseltä Mijnleesbril.nl
Vriendelijk en terzake kundig geholpen
Ik kreeg verkeerde neuspads thuis. Heb er over gebeld, werd zeer vriendelijk geholpen, ze wisten direct waar het over ging en ik had de volgende dag al de goede neuspads in de brievenbus.
Mooie modellen met blauwlicht
Prijs kwaliteit is echt top! Heb inmiddels al 4 leesbrillen gekocht, want ik raak ze altijd kwijt in huis of op kantoor.