Je kunt snel een afspraak in de buurt maken en alles loopt netjes op tijd. Website is wat onduidelijk over rabies-prikken. Daar zijn 2 mogelijkheden voor prikken, alleen kan de goedkope (onderhuidse)... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer tevreden. Alles ging snel. Goed en duidelijk advies ( binnen 1 dag via e-mail ) nadat wij de aanvraag gedaan hadden. We werden daarna gebeld of we akkoord gingen met het advies en of de prik... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vaccinatiepunt biedt preventieve zorg tegen infectieziekten door middel van informeren, adviseren, prescriptie en vaccinatie. Wie op reis gaat naar de (sub)tropen wil zo goed mogelijk beschermd zijn tegen ziekten die daar voorkomen. De adviezen die gegeven worden zijn gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het LCR. We streven ernaar om vlotte en deskundige vaccinatiezorg aan onze cliënten te bieden.
Maus Gatsonidesweg 10, 2031AG, Haarlem, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 99 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Prima.
Goede voorbereiding via mails,
Afspraak op de priklocatie in Gouda: helemaal op tijd, fijne en goede consult en 4 prikken gekregen.
Goed dat ze in de buurt zitten. Personeel goed. Fijn dat ze ook de vaccinaties geven waarvan je zelf vindt dat je die nodig hebt.
Locatie +
Service +
Duidelijke uitleg wat niet nodig is doen ze niet goede communicatie

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Je kunt snel een afspraak in de buurt maken en alles loopt netjes op tijd.
Website is wat onduidelijk over rabies-prikken. Daar zijn 2 mogelijkheden voor prikken, alleen kan de goedkope (onderhuidse) prik alleen door gespecialiseerde behandelaars worden toegediend. Je weet echter niet wie jou de prik gaat toedienen. Praktijk bij ons was dat de behandelaar dit niet kon en dat je dus voor de dure prik moest kiezen. Die was overigens niet voorradig dus eindelijk er maar voor gekozen om deze prik niet te nemen.

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Goede uitleg ,er wordt gekeken naar risicogebieden dus je gaat goed gevaccineerd op reis .

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Gemakkelijk een afspraak kunnen plannen op lokatie rotterdam centrum. Bij aankomst erg zoeken naar de juiste verdieping en balie, is niet aangegeven. Aangemeld bij een balie die achteraf dacht dat ik voor de fysio kwam. Er zijn meerdere behandelaren die allemaal achter een onduidelijke deur zitten en geen plek om je aan te melden. Ik heb gewacht en toen nog maar eens gevraagd of ik hier voor de vaccinatie zou worden opgeroepen. Toen maar op één deur geklopt en mijn afspraak was voor driekwart voorbij. Toch nog geholpen en gelukkig mijn reisvaccinatie gekregen.
Tip: graag beter aangeven waar jullie zitten,welke verdieping en waar je je kunt aanmelden of hoe je weet of je goed zit

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Dokter, ze krijgen vaccinaties over hepatitis A. Alles is goed en wel. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Ik werd snel geholpen door vriendelijke medewerker.

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
De communicatie binnen het bedrijf lijkt niet al te best. Je krijgt regelmatig automatische mails, die voor ons niet van belang waren. Bij de 2e vaccinatie gordelroos is de afspraak eerst verzet omdat er geen vaccins waren. Toen we op de volgende afspraak kwamen, kwamen we voor niets, er was geen vaccin. Beide keren kregen we zo'n mail wat we van onze afspraak vonden. Deze week een nieuwe kans, ben benieuwd.

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Op 31 maart haalden we onze eerste gordelroosinjectie. Binnen half jaar moet dan no 2 volgen. De eerste afspraak werd geannuleerd, de 2e niet. We zaten daar in alle vroegte te wachten, niemand zei iets en toen kwam na 25 minuten een arts nederig vertellen dat er geen vaccin beschikbaar was. 10.000 excuses. Op 25 augustus om 8.20 een nieuwe afspraak, Mag hopen dat het nu wel beschikbaar is want in september zijn we weg ......

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Ben niet op bezoek geweest..gelukkig heb ik de dag ervoor gebeld ..want achteraf bleek ik geen vaccinatie voor Namibië Botswana en Zimbabwe nodig te hebben anders was ik woensdag voor niets helemaal naar Nieuwegein gereisd .. heb de Malarone overigens nog steeds niet in de brievenbus gevonden…?Maar die komt vast nog wel! Dank voor het telefonisch samen doorlopen van mijn reisgebied op zoek naar risico gebieden!

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Het advies wat wij via de mail kregen was niet goed.
Daarna zelf gebeld om uit te leggen dat het niet klopte. Hier werd wel goed mee omgegaan, maar ik vind dit echt een grove fout.

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
De afspraak verliep prima, echter nog steeds onduidelijkheid over het aantal vaccinaties tegen tekenencefalitis. Er is een nieuw beleid voor 50 plussers, deze krijgen er nl 4 ipv 3. (veranderd sinds 30 juli) Herhaalde malen aangegeven tijdens het telefonisch maken van een vervolgafspraak. Krijg telkens te horen dat het er maar 3 zijn. Na aandringen wordt er navraag gedaan en dan blijkt het inderdaad te kloppen dat het er 4 moeten zijn. Dan weer onduidelijkheid over het schema van de 4 vaccinaties. Bij een volgend telefonisch contact blijkt men nog steeds niet op de hoogte te zijn van het nieuwe beleid (4 ipv 3). Weer een discussie. Slechte interne communicatie !

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
De dame van het vaccinatiepunt was stipt op tijd zelfs een minuut eerder! Ik stond met vaccinatie en al binnen 5 minuten weer buiten. De voorlichting was naar wens!

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
Snel en vriendelijke staff. Einige dat kan verbeteren is de aanwijzingen in het gebouw waar de zitkamer is.

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
De mevrouw van het VP was duidelijk, met veel kennis van zaken. Puntsgewijs nam ze mijn vragen door, zonder haar mening over iets te geven. Besluiten neem je zelf, de mevrouw geeft enkel ervaringen en kennis door.
Ik ging met een goed gevoel weg.

Vastaus yritykseltä Vaccinatiepunt
De reservering en het e-mailvervolg daarna met alles wat we weten moesten was prima. De vaccinatie ging uitstekend (geen pijntjes achteraf) door een uiterst vriendelijke medewekster.