Saanut 3/5 tähteä

Tuotteita tilatessa mainostettiin 10% alennusta uusille asiakkaille. Alennusta ei tullut, eikä sille tullut selitystä vaikka kysyin asiasta asiakaspalvelusta. Tämä ei kyllä kovin hyvä!!! Toimitusaj... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Erittäin hidas asiakaspalvelu. Tilauksen kanssa ilmeisesti tekninen ongelma, jonka takia en ole saanut tilausvahvistusta enkä toimitusta koskevaa viestintää. Asiakaspalvelulla kesti 3 viikkoa vastata... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Yhden tähden vei pois se, että en saanut tilauksestani tilausvahvistusta, jossa pitäisi olla myös arvioitu toimitusaika. Pyysin vahvistuksen ja se tuli luvattua myöhemmin, mutta toimitus ja tuotteet o... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Olohuonekalusteiden myynti

Tietoja yrityksestä Länna Möbler FI

Yrityksen kirjoittama

SKANDINAAVISEN MUOTOILUN ASIANTUNTIJA

Lännan valikoima on huolella valittu ja se koostuu sekä kansainvälisistä että ruotsalaisista suunnittelijoista. Mukana on johtavia sisä- ja ulkokalustemerkkejä, kuten Skagerak, Swedese, Flos, Cane-line ja HAY, sekä ikoneita, kuten Alvar Aallon Artekille suunnittelema Jakkara 60 ja Hans J. Wegnerin Carl Hansen & Sønille suunnittelema CH24 Y-tuoli. Tanskalainen tuotemerkki Fritz Hansen on tehnyt yhteistyötä suunnittelija Arne Jacobsenin kanssa luodakseen klassisia muotoilun klassikoita, kuten kuten Sjuan- ja Myran-tuolit sekä Ägget- ja Svanen-nojatuolit. Nämä vain muutamia Lännan malliston klassikoita, joihin kuuluu myös Poul Henningsonin Louis Poulsenille suunnittelema PH 5-kattovalaisin.

3,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Hidas toimitus ja epäluotettava inventaario …

Reilu kuukauden päästö ostostaitosi minulle ilmoitettiin, ettei kaikkia tuotteita ole saatavilla, kysyessäni asiasta, sain vastauksen että inventaariossa on tullut virhe. Lähes 2kk sitten tilaamani tuotteet eivät vieläkään ole tulleet perille.

17. tammikuuta 2023

Hei LIa,

Kiitos palautteestasi! Olen pahoillani, että tilauksesi toimituksessa kesti pidempään kuin mitä olimme ilmoittaneet arvioksi. Ymmärrän täysin pettymyksesi. Työskentelemme aktiivisesti, jotta asiakaspalvelukokemus kanssamme vastaisi odotuksiin ja yksi suurista prioriteeteistamme on parantaa kommunikaatiotamme toimitusaikoihin sekä tilauspäivityksiin liittyen. Palautteesi auttaa meitä parantamaan palveluamme. Olet lämpimästi tervetullut palaamaan meille asiaan sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lanna.fi jos sinulla on vielä lisää palautetta palveluumme liittyen.

Hyvin toimi

Tuotteet tulivat hyvin pakattuina ja nopeasti. Hintakin oli edullisempi kuin kilpailijoilla. Ja ostotilanteessa chatissa vastasi ihminen! Posti kuljetti toimituksen kaksi pakettia eri noutopisteisiin, joista kumpikaan ei ollut se toivottu, mutta sehän ei ole Lännan vika.

8. tammikuuta 2023

Tilasin Sabren ruokailuvälineet…

Tilasin Sabren ruokailuvälineet mainostamanne joulutarjouksen ja joulua ennen kuljetustakuun perusteella. Epäonnistuitte tässä täysin tekemällä epäeettistä mainontaa (lupausta jota ei pidetä) että huonolla ja huolimattomalla palvelulla. Sain sähköpostiini viestin tilauksen tulevan vuoden 2023 puolella (HUOM! Ei kuten mainoksessa lupaus: perille ennen joulua). Soitin tästä suoraan asiakaspalveluun. Jonka väännön jälkeen muutimme tilauksen vain veitsien tilaukseen (jouduin vaihtamaan väriä, sekä tilaamaan haarukat ja lusikat muualta). No tähän tilaukseen vakuutettiin, että veitset ehtivät ennen joulua ja p***skat.

Mainontanne perusteella harkitsen valituksen tekoa kuluttajaviraston, enkä toistaiseksi tule suosittelemaan Lännaa kenellekään. Onneksi samoja design tuotteita saa monista paremmin toimivista nettikaupoista.

18. joulukuuta 2022

Hei Viveka,

Saanut 2/5 tähteä

Hei Jan,

Kiitos arviostasi! Olen pahoillani, että toimituksessa kesti pidempään kuin mitä olimme arvioineet. Toivomme, että olet kuitenkin tyytyväinen tilaukseesi. Olet lämpimästi tervetullut palaamaan meille vielä asiaan sähköpostitse osoitteeseeen asiakaspalvelu@lanna.fi jos sinulla on vielä lisää palautetta palveluumme liittyen.

Tilaus

Tuotetta ei ole vieläkään lähetetty

6. joulukuuta 2022

Hei Sanna,

Vastuutonta

Tuotteet lähetetään pelkässä tuotepakkauksessa (myyntipakkaus) ilman sitä suojaavaa lähetyslaatikkoa ja kuplamuovia tms., eikä Länna ota vastuuta tuotteen rikkoutumisesta. En voi valitettavasti suositella tätä yritystä.

5. lokakuuta 2022

Hei Katja,

Kiitos palautteestasi!

Olen pahoillani, että sinulla on ollut ongelmia tilauksesi toimituksen kanssa. Toimitusten kanssa tapahtuneiden tuotevahinkojen kanssa teemme tietysti reklamaation ja lähetämme joko uuden tuotteen tai teemme rahojen palautuksen. Meillä on tapahtunut väärinkäsitys tapauksesi hoidossa ja Asiakaspalvelu agentti tulee olemaan sinuun pian yhteydessä, jotta saamme tilanteesi ratkaistua. Arvostamme suuresti palautettasi, sen avulla saamme kehitettyä palveluamme paremmaksi ja opimme virheistämme.

Olet lämpimästi tervetullut olemaan meihin yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@lanna.fi, jos sinulla on kysymyksiä asiaan liittyen.

Toivon sinulle oikein mukavaa päivää!

Viivästynyt toimitus sekä reklamaatio

Toimitus kesti lähes kolme viikkoa, ja paketin saapuminen vaati useamman yhteydenoton sekä Lännan että Postin asiakaspalveluun. Kun sain tuotteen, huomasin sen olevan vioittunut. Tein reklamaation, enkä saanut sen tarkempaa ohjeistusta miten toimia. Jouduin myös noudosta olemaan vielä itse yhteydessä postiin, vaikka minulle sanottiin että asia on hoidettu teidän puolestanne. Verkkokaupan parissa työskentelevänä ymmärrän, että asiat menevät joskus pieleen, mutta tällä kertaa epäonnistuttiin usealla osa-alueella.

5. lokakuuta 2022

Hei Anna-Leena,

Kiitos palautteestasi!

Olen pahoillani tilauksesi toimituksen kanssa tapahtuneista ongelmista. Ikävä kyllä joskus lähetykset vaurioituvat toimituksen aikana, mikä on erittäin harmillista ja teemme parhaamme, ettei tällaisia toimitusvaurioita tapahtuisi. Olemme aktiivisesti yhteydessä yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaaksemme, ettei vastaavanlaisia kokemuksia tapahtuisi uudelleen. Asiakaspalvelu agenttimme tulee olemaan sinuun pian yhteydessä sinuun. Kiitos vielä kerran, että kerroit kokemuksestasi. Palautteesi auttaa meitä kehittämään palveluamme.

Olet erittäin tervetullut olemaan meihin yhteydessä osoitteessa asiakaspalvelu@lanna.fi jos sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää.

Toivon sinulle oikein mukavaa päivää!

Saanut 1/5 tähteä

Tomitus oli todella todella sekavaa

Tomitus oli todella todella sekavaa. Ei vastuasta asiakaspalvelusta ja vaikka peruttu tilaus, niin tilaus tuli kolmesti

@lännä teidän vastaukseen. Tästä laitettiin palautetta teille suoraan kun tilanne oli päällä. Te tosin ette mitenkää hyvittänyt asiaa, pahoittelut tuli toki silloinki. Se että tilaus tulee meille KOLME kertaa vaikka se on peruttu ja peruutus vahvistus teiltä saatu, aiheutti aivan turhaa lisätyötä meidän osalta.

Jälleen lähettiin tuote, teidän operaatiot on täysin sekasin. Koittakaa nyt herranjumala ryhdistäytyä.

20. elokuuta 2022

Hei Martin,

Kiitos palautteestasi! Ymmärrän pettymyksesi. Tavoitteenamme on kehittää palveluamme jatkuvasti paremmaksi ja työskentelemme aktiivisesti sen kanssa, antamasi palaute auttaa meitä kehittämään palveluamme.

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@lanna.fi jos haluat antaa meille lisäpalautetta tai sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää asiaan liittyen.

Saanut 3/5 tähteä

Uuden asiakkaan alennusta ei annettu

Toimitusajaksi oli luvattu muutama arkipäivä. Parin viikon odottelun jälkeen kyselin toimituksestani. Silloin vasta kerrottiin, että eräs tuote kestäisikin yli kuukauden, ja kysyttiin sitten vasta, haluanko muut tavarat osatoimituksena. Tässäkin parannettavaa.

15. syyskuuta 2022

Hei Tina,

Kiitos palautteestasi! Olen pahoillani, että tilauksesi toimituksessa kesti pidempään kuin mitä olimme ilmoittaneet arvioksi. Ymmärrän täysin pettymyksesi. Työskentelemme aktiivisesti, jotta asiakaspalvelukokemus kanssamme vastaisi odotuksiin ja yksi suurista prioriteeteistamme on parantaa kommunikaatiotamme toimitusaikoihin sekä tilauspäivityksiin liittyen. Palautteesi auttaa meitä parantamaan palveluamme. Olet lämpimästi tervetullut palaamaan meille asiaan sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@lanna.fi jos sinulla on vielä lisää palautetta palveluumme liittyen.

Oikein hyvä.

28. syyskuuta 2022

Hei Maire,

Kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että olet ollut meihin tyytyväinen.

Lämpimästi tervetuloa uudelleen!

Saanut 4/5 tähteä

Kaikk toimi oikein hyvin.

Kaikki toimi oikein hyvin.

16. syyskuuta 2022

Hei Kata,

Kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että olet ollut meihin tyytyväinen.

Lämpimästi tervetuloa uudelleen!

LÄNNA

Näytä arvostelut kaikilla kielillä. (79 arvostelua)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin