Bra, snabb och enkel leverans. Önskar mätskiva eller mått för tillbehör för enklare montering. Dock kom leveransen på en spikad pall vilket innebar att jag var tvungen att återvinna den själv ef... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Väldigt hög kvalité på bordet men de förborrade hålen var inte riktigt linjerade så detta gjorde monteringen svårare än det hade behövt vara. Men slutprodukten och leveransen är jag väldigt nöjd me... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra skrivbord som kom bra pakterat. Det var bara lite förvirrande med en extra del som kom med och en manual som inte var uppdaterad men annars inga problem
Yrityksen kirjoittama
Allt funkar utan problem. Väldigt prossiga och kundsupport är superbra.

Vastaus yritykseltä Desktronic
The products is amazing, both desk and chair is really high quality stuff. The delivery time was also great, a couple of days only. I can really recommend Desktronic!

Vastaus yritykseltä Desktronic
Utmärka produkter. Jag köpte några olika tillbehöver till skrivbord och arbetsstol. Alla var av bra kvalitet och lätta att installera.

Vastaus yritykseltä Desktronic
Haft "Gamingstolar" i många år som gav besvär för ryggen. Tänkte att det var dags att testa på en riktig kontorsstol som hjälper med det ergonomiska och är väldigt nöjd. Jag har inte besvär med ryggen efter många timmars sittande. Stolen är även av högkvalité och är väldigt bekväm att sitta i under längre perioder.

Vastaus yritykseltä Desktronic
Top notch delivery and free return policy.No other company offers this freedom . Unfortunately have to return their products due to personal preferences and size limitations but I will definetly love to buy thier products in future.

Vastaus yritykseltä Desktronic
Men slutprodukten och leveransen är jag väldigt nöjd med

Vastaus yritykseltä Desktronic
Fantastic build quality! And great instructions to assemble the desk

Vastaus yritykseltä Desktronic
Kontorsstolen håller mycket hög kvalitet och erbjuder omfattande inställningsmöjligheter, vilket gör det möjligt att anpassa den optimalt efter min kropp. Den är både ergonomisk, bekväm och estetiskt tilltalande. För närvarande har inga negativa aspekter kunnat identifieras av mig. Kan verkligen rekommendera den. Väldigt nöjd med stolen. Vill även påpeka att jag sitter minst 8 timmar om dagen i den.

Skador.
Benen generellt funkar utmärkt, snygga och lätta att installera.
Dock hade vi repor på ena benet vid leverans.

Vastaus yritykseltä Desktronic
Bra, snabb och enkel leverans.
Önskar mätskiva eller mått för tillbehör för enklare montering.
Dock kom leveransen på en spikad pall vilket innebar att jag var tvungen att återvinna den själv eftersom budet inte kunde ta emot den.

Vastaus yritykseltä Desktronic
Det är ganska bekvämt att sitta i stolen under flera timmar. Och det var lätt att montera.

Vastaus yritykseltä Desktronic
Jag är mycket nöjd med mitt bord, min stol och även tillbehören. Tack så mycket!

Vastaus yritykseltä Desktronic
Mycket nöjd med mitt köp från desktronic, jag köpte HomePro skrivbordsram i svart och använde min egen live edge ek skiva ä. Mycket bra och lätt att installera, skrivbordet är tyst och stabilt.