2,9

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Vreselijke Service - Niet aan te bevelen

Op 1 oktober heb ik een bestelling geplaatst voor levering op dezelfde dag, ik heb een bevestigingsmail ontvangen. De dag was bijna voorbij en ik ontving geen vervolgmail dat het klaar of verzonden was, dus stuurde ik een e-mail waarop niemand reageerde. Op de tweede dag (2 oktober) vraag ik mijn geld terug omdat ik destijds boos was dat mijn vriendin op haar verjaardag geen bloemen had gekregen. ik bestel vaak bloemen, maar de eerste keer bij dit bedrijf en het is de slechtste ervaring die ik ooit heb gekregen. ze hebben mijn geld teruggestort, maar niemand reageerde op mijn e-mail, zelfs niet om sorry te zeggen voor het ongemak.

1. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Labadiena

Het spijt ons voor de slechte ervaring die u heeft gehad.
U heeft uw bestelling echter geplaatst zonder rekening te houden met de volgende waarschuwing in het datumselectiegedeelte van onze website.
Let op: Amsterdam en omgeving Vóór 16:00 uur besteld , Vandaag in huis.(zondag uitgezonderd) Andere Regio's :Heeft u werkdagen voor 09:30 besteld? Dan heeft u de keuze uit Same day Delivery in de avond , of Next Day. Bestellingen na 09:30 uur worden de volgende werkdag in behandeling genomen.

Uw retourverzoek is direct na ontvangst van uw e-mail afgehandeld.
Bedankt voor uw begrip.

Oplichters, geen klantenservice, communicatie is 0

Ik wilde mijn vriendin verrassen op zaterdag in haar special dag.
En zocht een bloemist die dezelfde dag kon bezorgen.Helaas het duurt te lang ,tot mandag niet bezorgd
Laba diena heeft Helamaal geen klantenservice, geen telefoonnummer waar kan bellen en vragen wat en hoe.

Ik heb vergeten kaartje schrijven en ik heb meerderen e-mails geschreven na info e mail geen enkele antwoord .ik wil mij geld terug.

Oplichting!!!!
Geld kwijt
Tijd kwijt
Geen enkele waard service.

1. lokakuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Geen verse bloemen, geen passende oplossing

Ben totaal niet blij met de levering van het boeket.
Het boeket heb ik moeten losmaken omdat het platgedrukt uit de doos èn het papier kwam. Zo kon ik er nog enigzins wat van maken.
De lelie punten waren bruin. De zonnebloem was plat. De gerbra afgebroken in het gebonden boeket. Dus als dit meesf verse is, wil ik hun minder verse bloemen niet zien.

3. joulukuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

ihvj

Ik wilde mijn moeder verrassen vandaag. En zocht een bloemist die dezelfde dag kon bezorgen.
Kaartje met : ihvj

Zo blij t is gelukt, bedankt pracht rozen...en de witte voor een mooi nieuw jaar.

4. heinäkuuta 2021

Topservice

Topservice! Dezelfde dag nog bezorgd. Prachtig boeket. Ben zeer tevreden! Aanrader dus!

27. kesäkuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

De moeite waard

Er wordt als bewijs van levering een foto gestuurd. Zo zie je meteen de staat van de bloemen. Hele fijne ervaring.
Website en track en trace. Kunnen beter op elkaar afgestemd worden.

24. kesäkuuta 2021

Uitstekende service!

Onlangs heb ik bloemen besteld voor een collega. Ik ben aangenaam verrast van de snelle service en de kwaliteit van de bloemen. Mijn collega was erg tevreden. Hier ga ik vaker bestellen!

17. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Labadiena

Bedankt dat u oons heeft gekozen.

Verse bloemen

Snelle levering en prachtige verse bloemen die lang mooi hebben gestaan. Echt een cadeautje om te ontvangen

17. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Labadiena

Bedankt dat u oons heeft gekozen.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin