Julemandensposthus Arvostelua 320

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

En super god oplevelse for mine børnebørn. Mit barnebarn på 3½ år blev helt vildt glad for brevet og hilsnen fra julemanden 🧑‍🎄 så dejligt at opleve og se hvor meget glæde det vagte🤶🎄🧑‍🎄 Mit an... Näytä lisää

En - for det meste - god oplevelse, dog ikke den dag SMS’en først kom kl. 21 om aftenen, hvor børnene for længst var kommet i seng, efter gentagende spørgsmål om hvorfor julemanden ikke havde skrevet... Näytä lisää

Det er en super god idé, mit barnebarn på 6 år er helt vildt glad for at få alle de breve og hilsner fra julemanden 🧑‍🎄 det er dejligt at opleve og hvor lidt der skal til at glæde børn🤶🎄🧑‍🎄 je... Näytä lisää

Super god oplevelse, og børnebørnene bliver glad hver gang for julebrevet. Kom til at skrive forkert postnummer og brevet blev selvfølgelig ikke afleveret rigtigt. Skrev mail korrespondance med dem, o... Näytä lisää

1. Joulukauppa

Hos Julemandens Posthus kan du forkæle et barn (eller barnlig sjæl) med alt fra et personlig julebrev, Jule SMS'er, print-selv breve og meget mere fra selveste Julemanden i december måned.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Betalte det fulde beløb pr brev til to…

Betalte det fulde beløb pr brev til to børn, så havde jeg forventet at de fik hver deres brev som de kunne finde i postkassenvog at det ikke kom i en fælles kuvert. Synes det er for dårligt, nu prisen er så høj

11. joulukuuta 2024

Kære Betina

Tak for din anmeldelse.

Det er vigtigt at understrege, at hvert barn skam får deres eget brev, i sin egen konvolut og med deres egen historie.

Vi har valgt at sende de individuelle breve samlet i én kuvert for at sikre, at de altid ankommer samtidig.

Vi har tidligere oplevet, at brevene kunne komme med flere dages mellemrum, hvilket har været en udfordring, og gjort børnene kede af det, fordi én af dem så må vente længere tid på sin hilsen fra julemanden.

Derfor kan modtageren blot tage brevene ud af den store kuvert, så børnene har hvert sit.

Jeg håber, at julebreve af spredte glæde og julestemning hos børnene 💌

Mange julehilsner fra Lasse
Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Jeg syntes det var en tynd kop the for…

Jeg syntes det var en tynd kop the for 100kr. Men mit barnebarn blev glad, til næste år sender jeg selv et brev.
Så er der sms til 100kr hvor der kommer en lille hilsen på 3-4 linjer hver dag 24 gange, det er helt til grin med så lille en historie, til næste jul sender jeg en sms hver dag fra mig selv.

18. joulukuuta 2024

Kære Hanne

Tak for din anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for, at dit barnebarn blev glad for sine juleoverraskelser – det er netop det vigtigste for os 😊

Vores sms-produkt består af 24 korte daglige beskeder på op til 150 tegn. Vi forstår, at nogle måske havde forventet længere historier, men konceptet er netop små hyggelige hilsner, der skaber juleglæde hver dag frem til jul.

Jeg håber, at du får glæde af at skabe din egen løsning til næste år, og ønsker jer en rigtig glædelig jul 🎄

Julehilsner fra Lasse

Julepost

Julepost
Julepost fra Julemanden til min barnebarn. Hun blev super glad for brevet.
Rimelig hurtig levering.

15. joulukuuta 2024

Enkelt og nem bestilling.

Enkelt og nem bestilling.
Har endnu ikke hørt fra modtagerne; de har nok ikke gættet, hvem der står bag, men jeg håber da, at de har modtaget brevene ;-)
God jul til jer alle.

10. joulukuuta 2024

Julemandens brev se ægte ud og flot

Julemandens brev se ægte ud og flot. Osse hurtig levering efter 6 dag....Glæder mig til at åben den D. 24 sammen med min børn.

6. joulukuuta 2024

Kære Linda

Tak for din fine anmeldelse! 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, vores julebreve er flotte, og ikke mindst ser ægte ud – det er præcis den magi, vi ønsker at skabe! 🎅✨

Jeg håber, at det bliver en helt særlig stund at åbne brevet sammen med dine børn den 24 december

Rigtig glædelig jul til jer alle! 🎄🎁

Julehilsner fra Lasse

Dårligt

Fik aldrig mine breve fra julemanden til mine børn

1. joulukuuta 2024

Kære Stephanie

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af, at du ikke har kontaktet os, hvis du mente, at din ordre ikke var blevet leveret – så kunne vi hurtigt have hjulpet dig med en afklaring.

Ved gennemgang af din ordre kan jeg dog se, at den blev leveret allerede to dage efter, at du placerede den.

Har du forhørt dig hos modtageren?
Husk at kigge mellem reklamerne, da omdeleren ofte ligger dem der iblandt.
Det kan også side fast i toppen af postkassen.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@julemandensposthus.dk.

Mange julehilsner fra Lasse
Ejer, Julemandens Posthus 🎅

Syntes det var en god idé

Syntes det var en god idé, men desværre så fangede det ikke rigtigt mit barnebarns interesse. (Dreng på 5 år)
Det var skrevet lidt “gammeldags”….og måske lidt uforståeligt for ham🤷‍♀️

6. joulukuuta 2024

Kære Judith

Tak for din anmeldelse! Vi er kede af at høre, at det ikke fangede din barnebarns interesse. Vi tager dine pointer til os og arbejder løbende på at gøre vores produkter endnu mere tilgængelige og spændende for børn i alle aldre.

Vi håber, I får glæde af noget andet fra vores sortiment fremover.

Rigtig glædelig jul til dig og dine kære.

Mange hilsner fra Lasse