We waren op zoek naar 2 e-bikes en kwamen zo bij Juizz terecht. We kregen een keurige uitleg van Stan die ons de verschillen uitlegden qua fiets, motor, display en andere zaken. Adviezen over accessoi... Näytä lisää
Aankoopgesprek en aflevering verliepen heel plezierig. Duurde wel wat lang voordat ik de fiets kon ophalen, kwam door de vakantieperiode, zo werd mij verteld. Slechte ervaring met de (telefonische) k... Näytä lisää
Mijn Stromer scheurijzer bij Juizz gekocht. Sympathieke vriendelijke verkoper neemt alle tijd voor je. Na het sluiten van de koop duurde de aflevering iets langer dan verwacht, dat werd echter ruimsch... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Overtoom 201III, 1054 HT, Amsterdam, Hollanti
- juizz.nl
Excellent customer service
Friendly, knowledgeable and witty service. Bought a Trek and love it.
Prima service
Prima service, vriendelijke medewerkers , meedenken.
Goede aanbod en deskundig.
Kortom het is aanrader!
Amazing and available staff.
Amazing and available staff.
Always providing answers to each question, super informative and helpful with personalized answers.
Goede service en fijn geholpen.
Uitstekende service
Wij hebben twee Kalkhoff fietsen aangeschaft en werden zeer plezierig geholpen. Uitgebreid de gelegenheid gekregen om de fietsen uit te proberen.
Bij de aflevering van de fietsen goede uitleg gekregen en zijn de fietsen op onze persoonlijke voorkeuren afgesteld. Later zonder kosten een dames zadel omgeruild voor een heren zadel.
A High End Bike Store
Here is one downside to ordering the bike online from another country. If you don't have a Dutch bank account, then you would need to wire transfer the money and it has no system in place to know what exactly after the money is transferred. Other than that, getting a reputable and trusted brand bike from them is recommended. Also, they carry all bikes of all sorts for family from front box to long tail cargo bikes. They have multiple shops which makes it easy to bring your bike in for repairing. You can rely on their service, and I believe this is what makes them apart from other shops.
Goed advies en direct weggefietst
Goed advies gekregen in het verschil van de fietsen. Ook meerdere om uit te proberen om direct het verschil te ervaren. Toevallig stond er ook nog 1 die ik wilde rijklaar, dus ik kon dezelfde dag er nog mee wegfietsen! Super service!
Meer dan goed
Vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel. Niets is een probleem of te moeilijk. Mocht de fiets een weekend lenen om uit te proberen, kosteloos en zonder voorwaarde. Zeer fijne en betrouwbare winkel.
Klantvriendelijk en goed geholpen bij…
Klantvriendelijk en goed geholpen bij het ophalen van mijn nieuwe fiets
Persoonlijk & eerlijk advies
Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Persoonlijk & eerlijk advies zonder verkooptrucjes.
Ze hebben er alles aan gedaan om mij te helpen, ook met technische problemen bij het afsluiten van een verzekering. Super goede service!
Juizz Breda are exceptional.
The Juizz team in Breda are nothing short of amazing. They're friendly, caring, and focus on what your needs are as a customer. We had our bakfiets stolen, and they turned a very rubbish situation into a hassle-free solution. Their customer service creates exceptional experiences, and they are passionate about your needs, not about the sale.
Vriendelijkheid en service
Perfect advies en kwaliteit
Voortreffelijk advies en zeer klantgericht geholpen door een wat oudere medewerker. Michel was zijn naam geloof. Kan iedereen Juizz Nijmegen adviseren.
Great service, very responsive
Very good service, they reached out to me unprompted 15m after purchase and delivered the bike to my place even if I was supposed to pick it up. Great experience
Met spoed reparatie nodig en was direct…
Met spoed reparatie nodig en was direct geregeld!
Advies op Maat
Super behulpzame mensen. Zowel bij het proefrijden als het aanschaffen van de fiets zelf. Bij het ophalen van de fiets ook nog gesproken over eventuele verschillen met het geleverde model & het model van de proefrit. Naar wens is de fiets toen ter plekke nog aangepast om tegemoet te komen aan wensen.
Naderhand ook geadviseerd over welke passende verzekering te nemen & hierin ondersteund.
Fantastische service- zonder afspraak direct geholpen!
Fantastische service- ik kwam zonder afspraak binnen, en voorwiel Urban Arrow werd direct (onder garantie) vervangen. Daarbovenop super vriendelijk en lekkere koffie
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.