Degene die ons heeft geholpen heeft kennis van zaken. Was vriendelijk, behulpzaam . Afspraken waren duidelijk en ik kreeg de tijd om na te denken over de (mogelijke) aankoop.
Sijainti
Vaihda sijaintiavan de Spiegelstraat 82, 4461 LN Goes, Zeeland, NL
ik ben goed geholpen vriendelijk en behulpzaam goede uitleg
Juizz fietsenwinkel in Goes! Wat een fantastische winkel en top service. Door een compleet gebrek aan service en inlevingsvermogen van het merk Lovens, heeft Juizz fietsenwinkel dit WEL goed opg... Näytä lisää
prima voorlichting en goede prijs
Yrityksen kirjoittama
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
van de Spiegelstraat 82, 4461 LN, Goes, Zeeland, Hollanti
Prima aankoop, bij prima bedrijf
In Goes goed ontvangen
In Goes goed ontvangen
En goed geholpen door verkoper kimon
Had leuk geweest als de fiets thuis bezorgd werd in Spijkenisse
Nu twee keer geweest de flyer gotour6 was daar op voorraad grijs
Verder top
Juizz fietsenwinkel in Goes!
Juizz fietsenwinkel in Goes!
Wat een fantastische winkel en top service.
Door een compleet gebrek aan service en inlevingsvermogen van het merk Lovens, heeft Juizz fietsenwinkel dit WEL goed opgelost en is ons fantastisch tegemoet gekomen!
Grote dank hiervoor!
We raden deze winkel dus aan iedereen aan en de volgende fiets zullen we zeker ook weer hier aanschaffen!
Met speciale dank aan Marcel en Jan!
ik ben goed geholpen vriendelijk en…
ik ben goed geholpen vriendelijk en behulpzaam
goede uitleg
Verkoper heeft ons goed geholpen en…
Verkoper heeft ons goed geholpen en geadviseerd bij aanschaf van een bakfiets. Mooie winkel met ruime keus uit diverse modellen die je kunt bekijken en eventueel proefrijden.
Het is een Lovens explorer geworden.
Keurig geholpen verder geen opmerkingen
Hele fijne communicatie en uiteindelijk…
Hele fijne communicatie en uiteindelijk snel geleverd. Goede service!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.