Super behulpzame mensen. Zowel bij het proefrijden als het aanschaffen van de fiets zelf. Bij het ophalen van de fiets ook nog gesproken over eventuele verschillen met het geleverde model & het model... Näytä lisää
We waren op zoek naar 2 e-bikes en kwamen zo bij Juizz terecht. We kregen een keurige uitleg van Stan die ons de verschillen uitlegden qua fiets, motor, display en andere zaken. Adviezen over accessoi... Näytä lisää
Aankoopgesprek en aflevering verliepen heel plezierig. Duurde wel wat lang voordat ik de fiets kon ophalen, kwam door de vakantieperiode, zo werd mij verteld. Slechte ervaring met de (telefonische) k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
JUIZZ is de formule voor elektrische fietsen. Ontdek het alternatief voor de auto in de stad, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer tot 45 km/uur. Kom langs en maak een proefrit op een e-bike, speed pedelec of elektrische bakfiets.
Overtoom 201III, 1054 HT, Amsterdam, Hollanti
- juizz.nl
Super hoe een jonge medewerker met…
Super hoe een jonge medewerker met passie voor fietsen alle tijd nam om onze fietsen klaar te maken voor aflevering en alles optiemaal heeft uitgelegd en afgesteld. Ondanks dat het steeds maar drukker werd in de winkel bleef hij met aandacht voor ons alles uitleggen. Zelfs geholpen bij het op de fietsendrager monteren van de fietsen.
Top level service and attention to detail
Suffice to say, Rafael made our ordering/purchasing experience close to flawless as can be. Rafael's customer service is exceptional. In short, our experience was fantastic. Rafael's attention to detail is in not small part why we would consider Juizz again for a future ebike as well as referral other friends over any other ebike store we visited. Thank you
Great advice and service
Great advice and service, they really make sure you get a bike that suits you.
Fijn en duidelijke uitleg gehad over de…
Fijn en duidelijke uitleg gehad over de keuze van onze Flyer-fietsen door Mark.
Bij de reservering bleek alles oké maar bij de uitlevering was de damesfiets helaas niet te vinden.
Door inspanningen van Mark is er een week later toch een juiste dames-Flyer gevonden in de organisatie.
Onze complimenten Mark...!
We zijn er super blij mee. Ze fietsen fijn en hebben al
veel kilometers afgelegd.
Groetjes Henk en Anja
In de winkel prima service
In de winkel prima service, duidelijke afspraken en prettige sfeer, wat contact met klantenservice betreft wat stroef omdat er geen contact met de winkel opgenomen werd of, ik als klant niet doorverbonden werd met de winkel om de juiste antwoorden te kunnen krijgen.
Thank you very much!!!!!!
Thank you very much!!! Good service and great getting my bike so quickly!
Goede service!
Heel behulpzaam personeel. Goed geholpen bij het uitzoeken van een elektrische bakfiets!
Mijn Stromer scheurijzer bij Juizz…
Mijn Stromer scheurijzer bij Juizz gekocht. Sympathieke vriendelijke verkoper neemt alle tijd voor je. Na het sluiten van de koop duurde de aflevering iets langer dan verwacht, dat werd echter ruimschoots gecompenseerd door twee gratis upgrades die ik uiteindelijk mocht ontvangen. Ook een klein dingetje wat boven kwam drijven na de oplevering werd razendsnel verholpen. Al met al ontzettend tevreden.
Goede voorlichting en snelle levering…
Goede voorlichting en snelle levering van de urban arrow
Slechte communicatie
Onze bakfiets werd 1,5 maand later geleverd. Dat kan, echter de communicatie hierover was zeer nalatig/ontbrak. Zo moest ik zelf steeds er achteraan om te horen dat de verschillende afleverdata niet gehaald werden. Kreeg ik geen antwoord op mijn mail en werd mij in de winkel beloofd dat ik aan het einde van een bepaalde week informatie zou ontvangen over de levering. Deze informatie heb ik echter niet ontvangen aan einde van die week.
Bij levering was de bak van de bakfiets beschadigd. Gelukkig wordt dit vervangen bij de onderhoudsbeurt. Ook voor het scheve stuur kunnen wij terugkomen. Heel fijn.
Slechte communicatie
Aardige medewerkers in de winkel maar helaas zeer slechte communicatie.
Het aankoop proces duurde nodeloos lang omdat ik elke keer naar de winkel moest om de status te vragen en naar de volgende stap te komen.
Geen mogelijkheid om de winkel direct te bellen.
Terugbel verzoeken worden niet na gekomen
Mail wordt niet op gereageerd.
Fiets werd geleverd met verkeerde lader. Is snel opgelost door de medewerkers. Maar wel in de categorie: dat kan er ook nog wel bij.
Prima service
Prima service, duidelijke uitleg over de type bakfietsen , komen de gemaakte afspraken na en goede informatie over wanneer de fiets klaar is.
Super service in Eindhoven. Het hoofdkantoor kan daar van leren!
We hebben de bestelde matten en afdekhoes niet ontvangen bij de fiets. We moesten er zelf achteraan, terwijl ons beloofd was dat jullie contact met ons op zouden nemen. Toen wij navraag deden wanneer de bestelde artikelen geleverd zouden worden, kregen we een heel onduidelijk antwoord. We hebben uiteindelijk jullie winkel in Eindhoven benaderd. Diegene die de zaak daar beheert heeft er alles aangedaan om een deel van de bestelde artikelen persoonlijk bij ons af te leveren. We waarderen dit enorm. Maar van het hoofdkantoor hebben we geen enkele reactie meer gehad. Dus een top service van Eindhoven. Laat iedereen daar in de leer gaan , hoe je klanten correct helpt!
alles in orde en goede communicatie.
Deskundige” monteur bij aflevering
Inmiddels heb de op internet bestelde Flyer upstreet 5 7.43 in ontvangst mogen nemen. Het verliep geheel niet zoals het zou moeten. Mij werd na bestellen bericht dat een vakkundige monteur de fiets in orde zou maken bij aflevering. De “vakkundige monteur” bleek een zeer onervaren ondeskundige chauffeur die zelfs geen goed gereedschap bij zich had. Bovendien was de voorvork beschadigd en zat op het spatbord een sticker van fietsvoordeelshop.nl. Dus de fiets ging retour. Na opnieuw 4 weken wachten. Kwam dezelfde “monteur” met een nieuwe flyer Upstreet 5 7.43. Dit keer zonder schade en de juiste sticker van Juizz, maar zonder het juiste gereedschap om het stuur goed te monteren. Ik was op alles voorbereid en heb zelf maar wat passend gereedschap aangeschaft wat meteen gebruikt kon worden. Van deskundige montage was dus wederom geen sprake. Heb telkens wel contact gehad met de klantenservice van Juizz, maar dit veranderde niets aan de situatie blijkt achteraf. Kortom ik heb niet de illusie dat ik de waardebon zal winnen met deze feedback, maar het moet me toch van mijn hart
Zeer vriendelijke medewerkers
Zeer vriendelijke medewerkers, behulpzaam, goede kwaliteit en advies.
Hele goede service
Hele goede service, denken mee en zorgen voor een goede oplossing.
Erg klantgericht
Niks dan lof!
Wij kunnen Juizz Breda aan iedereen aanraden. Al het personeel is onwijs vriendelijk. De service is fantastisch! Ze gaan oplossingsgericht te werk en lijken plezier te hebben in hun werk. Dat voel je als klant. Niks dan lof voor Juizz Breda!
zeer vriendelijfijne fietsenzaak!
zeer vriendelijk en professioneel geholpen aan mijn nieuwe elektrische fiets. verkoper had verstand van zaken, en dat vind ik erg belangrijk bij zo'n dure aanschaf. Het enthousiasme waarmee dhr mij de uitleg voor gebruik van de fiets (een Sparta ) gaf, was een verademing vergeleken met de onverschilligheid waarmee we tegenwoordig worden geconfronteerd bij de aanschaf van iets nieuws. (het moet zichzelf verkopen), verkopers hebben vaak geen idee hoe en wat inhoudelijk)Ook de levering kwam zoals beloofd. Kortom erg tevreden met mijn aankoop, en wat belangrijker is men gaf mij een hoop vertrouwen door bovenstaande punten.
Er ging veel mis
Er ging veel mis. De fiets zou een bepaalde datum geleverd worden. Dat is niet gebeurd. Dit kan gebeuren, maar mij op de hoogte houden, dat was te veel gevraagd.
Dit is zo 3x gegaan.
Uit eindelijk naar de winkel. Daar stond de fiets te glimmen. Of ik wil proefrijden vraagt de winkel bediende. Natuurlijk wil ik dat. na 50 meter kwam ik er achter dat het balhoofd los zat.
Dat hebben ze geprobeerd om dit vast te zetten. uiteindelijk is dat gelukt.(de moer was ondertussen helemaal beschadigd).
Daarna de accu eruit gehaald. Dit ging ook niet. Het slot zat helemaal los. ik kon het slot in de fiets duwen.
Na 2 uur geprutst, heb ik gezegd dat ik deze fiets niet meer wil.
Een fiets van bijna 4000,00 Euro moet er naar mijn gevoel er perfect uit zien.
Toevallig dat er nog een zelfde fiets stond. Deze heb ik na 3 dagen op gehaald.
Kortom.
Het ligt niet zozeer aan het merk, maar meer aan de "vak"mensen die er aan werken.
Het motto is, meer fietsen zaken, maar minder( of geen) vak mensen in huis hebben. En hopen dat alles in een keer goed gaat.
Mijn conclusie. Veel beter comunniseren naar de klanten en wat vak mensen in de werkplaats zetten voordat je verder gaat met uitbreiden.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.